- 10 Ekim 2022
- 367
- 759
- 18
- 30
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #11.401
Bata dört gün var canım yarın tekrarlıycamBata kaç gün vardı yada geçti mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bata dört gün var canım yarın tekrarlıycamBata kaç gün vardı yada geçti mi canım
Aynen bende ağlamıcam diyorum dökülüyor Hem biz senle bu ay bol bol spor yapıcaz metabolizmamızı yeniden aktifleştiricez belki bir anda oluverirağlamıcam ve rahat olucam :/
Hayırlı sonuçlar alırsın İnşAllah canım ☺Bata dört gün var canım yarın tekrarlıycam
Benim bu kullandıgım ilaç kanamamı kesti canımİlacı bilmiyorum canım ama yumurtlama olabilir. Bende doğumdan bir ay sonra kontrole gitmiştim kanamam hala devam ediyorken yumurta büyüyor yakında tekrar adet olacaksın dedi doktor. Kanama toplamda 40 gün sürdü bir hafta sonra tekrar regl oldum 10 gün sürdü
Doktora kontrole gidecek misin?Benim bu kullandıgım ilaç kanamamı kesti canım
Adet olunca gel dedi işte canım o kafama takıldı demekki adet mi olcam diyorum. Ondan sordum yumurtlama olabilir mi diyeDoktora kontrole gidecek misin?
Aynen öyleAy bende gerçekte öyle bence psikolojik artık hepimizin ki bekliyoruz bir umitt
Aynen bende ağlamıcam diyorum dökülüyor Hem biz senle bu ay bol bol spor yapıcaz metabolizmamızı yeniden aktifleştiricez belki bir anda oluv
olacak inşallah kuzum, evet yeni ay yeni planlar diyelim :')) hem spora ağırlık verelim bu ay hem de ben MFK ürünlerine ve jellere falan bi bakalım diyorum fnd_50 Papatyamaviss bebekheyecani bilgililerdi galiba bu konuda onlardan da fikir alalımAynen bende ağlamıcam diyorum dökülüyor Hem biz senle bu ay bol bol spor yapıcaz metabolizmamızı yeniden aktifleştiricez belki bir anda oluverir
Geçen ay ben öyle oldum 5 gün sürer adetim sadece bir gün net kanama gibi geldi ama kırmızı değildi kalan peçeye sildikçe geldi ben artık havalardan dolayı herhalde diye düşünmeye başladım.Günaydın aşklar ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım dün size yazdım ya kırmızı kartı yedim diye, o andan beri hiçbir şey yok, sökülemeyen adet midir bu
Maşallah maşallahKızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorum dün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canim ?Bata 4 gün var canım bakalım tekrar test alıp deniycem yarın sabah varsa cıkar yoksada hangisi bozuk belli olur
Regli bekliyorum olunca başlayacağım Takviye ürün almadım ben önce doktorla görüşeyim ona göre hareket edicemolacak inşallah kuzum, evet yeni ay yeni planlar diyelim :')) hem spora ağırlık verelim bu ay hem de ben MFK ürünlerine ve jellere falan bi bakalım diyorum fnd_50 Papatyamaviss bebekheyecani bilgililerdi galiba bu konuda onlardan da fikir alalım
Mfk ben kullanıyorum çok memnunum kızlar Vitamin eksiklerim çoktu hepsi düzeldi en önemlisi fsh normala bindi d vitamini demir eksikligi varsa bunlar gebelige engel oluyor tsh da çok önemli bunlara baktırın ara ara canımolacak inşallah kuzum, evet yeni ay yeni planlar diyelim :')) hem spora ağırlık verelim bu ay hem de ben MFK ürünlerine ve jellere falan bi bakalım diyorum fnd_50 Papatyamaviss bebekheyecani bilgililerdi galiba bu konuda onlardan da fikir alalım
Ben denedim dün gece jeli. Dışarı akma olmadı hiç. Kayganlaştırıcı etkisi de varolacak inşallah kuzum, evet yeni ay yeni planlar diyelim :')) hem spora ağırlık verelim bu ay hem de ben MFK ürünlerine ve jellere falan bi bakalım diyorum fnd_50 Papatyamaviss bebekheyecani bilgililerdi galiba bu konuda onlardan da fikir alalım
17 gün canım ilk testte cıktı direk bunda cıkmadıYumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canim ?
MFK ya yeni başladım canım ama diğer kızlar çok memnun olduklarını söylüyor.olacak inşallah kuzum, evet yeni ay yeni planlar diyelim :')) hem spora ağırlık verelim bu ay hem de ben MFK ürünlerine ve jellere falan bi bakalım diyorum fnd_50 Papatyamaviss bebekheyecani bilgililerdi galiba bu konuda onlardan da fikir alalım
aynen bende beğendim bakalım sonuç nasıl olucak :)Ben denedim dün gece jeli. Dışarı akma olmadı hiç. Kayganlaştırıcı etkisi de var