• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

İlacı bilmiyorum canım ama yumurtlama olabilir. Bende doğumdan bir ay sonra kontrole gitmiştim kanamam hala devam ediyorken yumurta büyüyor yakında tekrar adet olacaksın dedi doktor. Kanama toplamda 40 gün sürdü bir hafta sonra tekrar regl oldum 10 gün sürdü
Benim bu kullandıgım ilaç kanamamı kesti canım

Aynen bende ağlamıcam diyorum dökülüyor ☺️ Hem biz senle bu ay bol bol spor yapıcaz metabolizmamızı yeniden aktifleştiricez belki bir anda oluv

Aynen bende ağlamıcam diyorum dökülüyor ☺️ Hem biz senle bu ay bol bol spor yapıcaz metabolizmamızı yeniden aktifleştiricez belki bir anda oluverir☺️
olacak inşallah kuzum, evet yeni ay yeni planlar diyelim :')) hem spora ağırlık verelim bu ay hem de ben MFK ürünlerine ve jellere falan bi bakalım diyorum fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss bebekheyecani bebekheyecani bilgililerdi galiba bu konuda onlardan da fikir alalım

Ayy
M mrblt canım ben yaptım sabah erken gebelik, negatif 😬🤪😬🤪ama daha var moral bozmuyoruz,.
Bebeler kendileri kaybeder bizim gibi güzel çalışkan çıtır anneleri 🥰🥰😊😊😍
Senin testinde ben seçemedim ama inşallah senin gördüğün bebişindir🤲🤲
ayy inşallahh benim içime doğuyor gibi 🙏🏼 Umarım çıtır anne olmuşuzdur🥰🥰

Günaydın aşklar ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım dün size yazdım ya kırmızı kartı yedim diye, o andan beri hiçbir şey yok, sökülemeyen adet midir bu
Geçen ay ben öyle oldum 5 gün sürer adetim sadece bir gün net kanama gibi geldi ama kırmızı değildi kalan peçeye sildikçe geldi ben artık havalardan dolayı herhalde diye düşünmeye başladım.

olacak inşallah kuzum, evet yeni ay yeni planlar diyelim :')) hem spora ağırlık verelim bu ay hem de ben MFK ürünlerine ve jellere falan bi bakalım diyorum fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss bebekheyecani bebekheyecani bilgililerdi galiba bu konuda onlardan da fikir alalım
Regli bekliyorum olunca başlayacağım ☺️ Takviye ürün almadım ben önce doktorla görüşeyim ona göre hareket edicem

Mfk ben kullanıyorum çok memnunum kızlar Vitamin eksiklerim çoktu hepsi düzeldi en önemlisi fsh normala bindi d vitamini demir eksikligi varsa bunlar gebelige engel oluyor tsh da çok önemli bunlara baktırın ara ara canım

Ben denedim dün gece jeli. Dışarı akma olmadı hiç. Kayganlaştırıcı etkisi de var

MFK ya yeni başladım canım ama diğer kızlar çok memnun olduklarını söylüyor.

Back