Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorum dün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
Görmezmiyiz kızzz ayyy çok tatlı canım maşallah baya koyu hemen kan testini ver saglıkla ilerlesin annesi

Bunu kullanıyorum canım düşükten sonra adetim kesilmedi doktora gitrim ama ilacı kullanırken korunmana gerek yok dedi
İlacı bilmiyorum canım ama yumurtlama olabilir. Bende doğumdan bir ay sonra kontrole gitmiştim kanamam hala devam ediyorken yumurta büyüyor yakında tekrar adet olacaksın dedi doktor. Kanama toplamda 40 gün sürdü bir hafta sonra tekrar regl oldum 10 gün sürdü

Kızlar 16sında toplu test töreni yokmuydu ben yaptım bakar mısınız bir şey var mı silik var gibi sankii T TASUU Papatyamaviss bu arada adetime 3 gün var daha

Eklentiler

• EFB6D52A-2434-4F1A-B575-74055B3544F6.jpeg
    277,9 KB · Görüntüleme: 64
  • E62AF296-CDB7-4240-B938-A59D2749806A.jpeg
    32 KB · Görüntüleme: 57
  • 24AA3D5E-7490-4A21-9A4D-90F24A6F47CE.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 66
Peki çatladığını nasıl anlarız. Yumurtlama ve çatlama aynı şey miydi. Geçen sanki öyle görmüştüm
Çatladığını ertesi gün ateşin yükseldiğinden anlayabiliriz canım 9 da çatlamış gibi görünüyor 9-10 değerlendirdiysen gerisini bekleyeceğiz hatta yumurtadan bir iki gün önce de değerlendirdiysen güzel olur

Kızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorum dün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
gözün aydın bıtanem.zaten bu kadar adet gecıkmesıne olması gereken kırmızılık buydu.dun ondan yorum yapmadım ben etkılememek ıcın ..saglıkla al ınsallah kucagına

Tamam kesin var hadi hayırlı olsun çok ama çok sevindim canımsın yaaa dua et biz de arkandan gelelim

Bende yaptım kalbım kadar temız yumurtlamadan 6 gun gectı
bu ara ıiyice piskopata bağladım ben ya dün uzanıyodum eşim totoma bi yapıstırdı şakasına ve haberım yokken kasıgıma cok kotu agrı gırdı aksam sarsılınca bırden kızdım nıye oyle yapıyosun dıkkat et bıraz dıye ama olan oldu yanı.çocuk varsada gerı kaçmıştır töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…