- 10 Aralık 2022
- 605
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.361
Dua edelim birbirimize şekerler bu ay hamiş kalalimmm4 gün kala yap hayatım o zaman varsa çıkıyor genelde
Sanırım bebek geliyorrrrKızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorumdün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
Görmezmiyiz kızzz ayyy çok tatlı canım maşallah baya koyu hemen kan testini ver saglıkla ilerlesin annesiKızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorumdün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
Huhuuuuu bu naisl guzel bir tesstttKızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorumdün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
maşallah maşallahKızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorumdün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
İlacı bilmiyorum canım ama yumurtlama olabilir. Bende doğumdan bir ay sonra kontrole gitmiştim kanamam hala devam ediyorken yumurta büyüyor yakında tekrar adet olacaksın dedi doktor. Kanama toplamda 40 gün sürdü bir hafta sonra tekrar regl oldum 10 gün sürdüBunu kullanıyorum canım düşükten sonra adetim kesilmedi doktora gitrim ama ilacı kullanırken korunmana gerek yok dedi
sendende razı olsun canm amin inşallah herkeslere hayırlısınıMustafa buse O _okyanus pozitifbiri A aysesngul melegim can Kızlarrr hepinizden Allah razı olsunn Rabbim herkese nasip etsin inşallah en hayırlı ve yakın zamandaa
Yaa çok güzel MaşaAllah sizeKızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorumdün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
Bende bir gölge görüyorum test yapmaya devam et İnşAllah belirginleşirKızlar 16sında toplu test töreni yokmuydu ben yaptım bakar mısınız bir şey var mı silik var gibi sankii T TASUUPapatyamaviss bu arada adetime 3 gün var daha
Aşko göremedim bir şey sence bende var mı benimde 3 gün var regle
Çatladığını ertesi gün ateşin yükseldiğinden anlayabiliriz canım 9 da çatlamış gibi görünüyor 9-10 değerlendirdiysen gerisini bekleyeceğizPeki çatladığını nasıl anlarız. Yumurtlama ve çatlama aynı şey miydi. Geçen sanki öyle görmüştüm
gözün aydın bıtanem.zaten bu kadar adet gecıkmesıne olması gereken kırmızılık buydu.dun ondan yorum yapmadım ben etkılememek ıcın ..saglıkla al ınsallah kucagınaKızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorumdün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
Tamam kesin var hadi hayırlı olsun çok ama çok sevindim canımsın yaaa dua et biz de arkandan gelelimKızlarrrrrrrrrre diğer testi yaptım damlar damlamaz böyle oldu elım ayagım tıtrıyoo. Ağlıyorumdün böyle olmamıstı ama suan resmen net 2 çizgi göruyormusunuz
İnşallahhBende bir gölge görüyorum test yapmaya devam et İnşAllah belirginleşir
fıltre yapmadıysan ve ılk 10 dakıkada cıktıysa bende golge gordum kuzum.yarın sabaha varsa belırgınlesır.inşallah vardır kuzucummmİnşallahhBiraz heyecanlandım ama eminde olamadım yoksa umutlanmak istemiyorum
bu ara ıiyice piskopata bağladım ben yaBende yaptım kalbım kadar temız yumurtlamadan 6 gun gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?