How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

26 günde oluyor canım. Hep yataktan çıkmadan aynı saatte ölçüyorum. Ama ovülasyon testi hala pozitif
9. Günden itibaren birkaç gün kritik o zaman güzelce değerlendirdiysen tamamdır canım :) ateşin yüksek devam ederse yumurtlama olmuş demektir ovu testini çok şey yapamıyorum

9. Günden itibaren birkaç gün kritik o zaman güzelce değerlendirdiysen tamamdır canım :) ateşin yüksek devam ederse yumurtlama olmuş demektir ovu testini çok şey yapamıyorum
9.gün de yapmıştım test silikti. Yani yaptık bişeyler kendimizce. Yumurtlama olmuş olup hala çatlamamış olabilir mi peki. Ondan pozitif çıkıyor olabilir mi

Yaaa bende dogma buyume orası evlendım mersine geldım🙊 güzel memleket 🥰

Canım Allah rahmet eylesin 🙏

Yaaa canım hayır hayır üzülmem benim henüz ilk denemem ve beklemiyordum zaten gebelik bu kadar gecıkınce kızlarda artık yap diyince 🙊🤣 ama ben tam ney cızgı olmadıgı için hala pozıtıf gibi değerlendiremedim zaten cok tesekkur ederım🙏🙏🥰

Hadii yaa bu yuzden hemen buraya attım cunku emin olamadım silik olunca kızlar sagolsunlar tebrık etmelerine ragmen hala öyle pozıtıf gibi değerlendıremiyorum

Yaaa ben özellikle burda sordum cunku ilk defa test alıyorum 😂🙈🙈 hani marka falan farkeder mi diyee gidio eczaneden aldım güvenilir olur diye ama sasırdım suan vallahi

Yaaa bendede ıkı T yok ama ıc ambalajı falan artı med yani iyi o marka dedıler diye onu aldım ama Allahtan ısımı garantiye aldım bir marka daha aldım ben o erken gebelik testi sabahta onu deneyeceğim ondada silik cıZgi olursa kan vermeye giderim artık cunku yarın gecıkmemin 4 degıl 8. 9. Uygulamaya göre ise 10.Günü . Ve regl belirtşmde hiç yok yoksa en basta bende her gun regl beklıyordım ay valla kafam karıstı neyse artk nasipte varsa olurr zaten yoksada önümüze bakacagız 😍😍
Dediğim gibi kuzum inşallah sende doğruyu çıkarır zaten gecikmen olmuş yanlış olacak diye bir şey yok ama aynı test olduğunu görünce bir korktum inşallah seni de üzmez diye

Canım artımedin iki çeşit testi çıktı bende biri bu sendeki. Diğeri t1-t2 olan. Senekinden olan hep pozitif silik gösterdi :KK43: t1 t2 li olanda hiçbir şey cıkmadı(negatif gösterdi) kan verdiğimde de negatif çıktı. Benim iki aydır umutlarımla oynadı sendeki olan test. Ama senin adetin gecikmiş sanırım canım inşallah doğru çıkarmıştır. Bu sabah da yaptın mı koyulaşma oldu mu
Canım bir de bu var bu da artımed 🤦🏼‍♀️ Kaç çeşit tipi var acaba bu markanın neye güveneceğiz

Eklentiler

• FC099D9E-450A-4082-96CE-CB38980F0890.jpeg
    FC099D9E-450A-4082-96CE-CB38980F0890.jpeg
    123,1 KB · Görüntüleme: 55
9.gün de yapmıştım test silikti. Yani yaptık bişeyler kendimizce. Yumurtlama olmuş olup hala çatlamamış olabilir mi peki. Ondan pozitif çıkıyor olabilir mi
Yumurtlamanın kesin ve net olduğunu ateşin hep böyle yüksek seyrederse diyebiliriz ki evet olmuş. Ben ovu testlerine çok güvenemiyorum ateş daha güvenilir

Back