- 26 Aralık 2015
- 12.351
- 20.353
- 398
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.261
Eskiden göreve dönüşmüştü olay. Ben de sıkılmıştım o da. ( ilk gebeliğimde) sonra baktık zarar veriyor ruhen insan çünkü görev olarak görüyor eziyete dönüşüyor. Zaten her gün ilişki sperm kalitesini de düşürüyor enfeksiyon riskini de artırıyor. Sperm 72 saate kadar yaşıyor gün aşırı ya da iki güne bir ilişki mantıklı.Kızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Ya bu benim pozitif gösteren testten hatırladınız mı KızlarYaaa çokkk güzel hayırlı olsun inşallah annesini bırakmadan güzelce yüksele yüksele devam eder hadi gözün aydın olsun inşallah hemen ka ver bakalım kaç çıkacak minik❤
Canım ben seni üzmek hiç istemem ama inşallah vardır rabbimden bunu isterim inşallah bebeğin seninledir ama bu test benim canımı çok yaktı gecen ay da bu ay da ben bu testten yaptım aynı böyle silik çıktı çok sevindim gecen ay adet oldum kimyasal oldu diye üzüldüm. Bu ay da bu testten yaptım yine silik çıktı burda arkadaşlar da gördüler gittim aynı saat kan verdim negatif çıktı ve yine adet oldum. Bu test benim umutlarımla oynadı ama inşallah senin için doğru sonucu göstermiştir yoksa gerçekten şikayet edilmelik bir test.Eki Görüntüle 3177312
Kızlarr geldiimmm ben anlam veremedım silik bi cizgi oldu yanında ay elım ayagım tırıyordu
Canım onun en az 4 gün gecikmesi varYa bu benim pozitif gösteren testten hatırladınız mı Kızlar
Hangi testten bahsediyoruz canikomKızlar bu gebelik testini yaparken ilk idrara falan gerek yok değil mi
Bebişin hayırlı vakitlerde hayırlısıyla gelsin kuzumKızlar ben kırmızı kartı yedim, yeni yıl yeni ay yeni umutlar diyerek ocak topiğine doğru süzülüyorum her şeyin hayırlısı
Ay ne bilim testi görünce elim ayağım titredi benim de böyle çıkmıştı iki ay aynı test olduğunu görünce ben kimsenin üzülmesini istemiyorum yaşadım çünkü . Bebeği inşallah onunladır bunu çok isterimCanım onun en az 4 gün gecikmesi var
Benim 24 Kasım başlangıç canım, ama öyle bariz bir şey yok. Sadece bir gaz fazlalığı var ama ben beden mi yedimleeimden mi bilemem, ak mı kara mı yarın belli olur belki23 Kasım başlangıç adet tarihi olan varmı, ? Ve benim gibi sol tarafta ağırlık hisseden ve kasık ağrısı şişkinlik gaz problemi olannn
Ay inşallah ya ikimizde bebiş bekliyorizdurBenim 24 Kasım başlangıç canım, ama öyle bariz bir şey yok. Sadece bir gaz fazlalığı var ama ben beden mi yedimleeimden mi bilemem, ak mı kara mı yarın belli olur belki
Bu arada yazacağım yazacağım hep unutuyorum. Bende de bir tane artimed vardı. Kutunun içindeki ambalajda artimed ti. merak edip açtım içinden bol t li olandan mı çıkacak seninkinden mi? Seninkinden çıktı. Ertsi gün salı günü sabah yaptım hemen değil ama öğleden sonra bir gölge çıkmıştıAy ne bilim testi görünce elim ayağım titredi benim de böyle çıkmıştı iki ay aynı test olduğunu görünce ben kimsenin üzülmesini istemiyorum yaşadım çünkü . Bebeği inşallah onunladır bunu çok isterim
Ya adetim 23 de gelecek sizce yarın yapayimmi testtYarın testci arkadaşlara şans diliyorum.
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Bende artımed diye aldığımın içinden işte o 4 gün geciken arkadaşın yaptığı testten çıktı hep o silik gösterdi iki ay hamileyim sandım . Orijinal olan artımed yani bol t li olan doğru çıkmıştı negatif çıkmıştı doğru çıkardı yani.Bu arada yazacağım yazacağım hep unutuyorum. Bende de bir tane artimed vardı. Kutunun içindeki ambalajda artimed ti. merak edip açtım içinden bol t li olandan mı çıkacak seninkinden mi? Seninkinden çıktı. Ertsi gün salı günü sabah yaptım hemen değil ama öğleden sonra bir gölge çıkmıştııslattı kurudu hala duruyor çizgi
Yok canım yapma daha çok erken, 9 10 günün var, erken gebelikler bile son 6 diyor.Ya adetim 23 de gelecek sizce yarın yapayimmi testt
Bir hemşire olarak yorumlamak istedim pco sadece alttan ultrason cihazı ile gorunmeyebiliyor ne yazikki bazen ilaçlı USG cihazlari ile gorunebiliyor veya farklı yöntemlerCanım gecen ay alttan muayene oldum kamerayla baktılar
Kızlar söyleyin Allah askına
Pco olsa gözukmezmıydı
Eczaneye de bugün dedim, anlatmaya çalıştım durumu ama kadın ne yapsın içini göremiyorlar kiBende artımed diye aldığımın içinden işte o 4 gün geciken arkadaşın yaptığı testten çıktı hep o silik gösterdi iki ay hamileyim sandım . Orijinal olan artımed yani bol t li olan doğru çıkmıştı negatif çıkmıştı doğru çıkardı yani.
Bebemm sen daha bize niye danışıyorsun, bizim sana danışmamız gerek, işin uzmanı senmişsinBir hemşire olarak yorumlamak istedim pco sadece alttan ultrason cihazı ile gorunmeyebiliyor ne yazikki bazen ilaçlı USG cihazlari ile gorunebiliyor veya farklı yöntemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?