- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.241
Evet benim aklımda bu geldiaklıma bir ihtimal daha geliyorda böyle bir şey oluyor mu bilmiyorum benim hayal gücüm olabilir. Birden fazla yumurta geliştirip arka arkaya mı yumurtluyorsun acaba?
Söylememiştir belki boşluğuna denk gelmiştir.Canım gecen ay alttan muayene oldum kamerayla baktılar
Kızlar söyleyin Allah askına
Pco olsa gözukmezmıydı
Bilmiyorum ki aklıma geldi bu ama olabilir mi bilemiyorumEvet benim aklımda bu geldi
Bunuda düşündüm
Habire yumurtluyomuyum acaba
Pekı boyle bısey olabılırmıkı?
Pcos varsa bir çok yumurta oluşuyor canim. Ama küçük ve kalitesiz oluyor.Evet benim aklımda bu geldi
Bunuda düşündüm
Habire yumurtluyomuyum acaba
Pekı boyle bısey olabılırmıkı?
Kilom yok zayıfımSöylememiştir belki boşluğuna denk gelmiştir.
Bir de pcos kötü bir durum değil, kadınların yüzde 60 sında var. Hamileliğe büyük bir engel değil kilon fazla değilse.
Yaş kaç canim ?Kilom yok zayıfım
Sadece adetım düzensiz ve uzun sürüyor
10 gun suruyor
Ama bnım adetım bekarkende boyleydı
23 yıldır boyle
Hep ortalama 35 gün-40 gun de
Ve 10 gun suruyor
Elçin Demirel canımKızlar az önce biri spor videosundan bahsetmişti. Mesajı bulamıyorum neydi adı. YouTube da galiba.
Teşekkür ederimElçin Demirel canım
Aynı duygular içindeyim çok korkuyorum aynı anda çok istiyorum. Allah yardımcımız olsun. Benim bebeğimin suyu bitti bir anda ama su gelmedi kese patlamadı. Otopside bir sonuç alamadık. Genetik sonucunu hastane göndermeyi UNUTMUŞ. Çok zor süreçlerden geçtim ama şimdi iyiyim çok şükür yani sebep bulunamadı diyebilirim ama böbreklerden şüpheleniyorlarSenin de başın sağolsuntek tesellimiz garanti cennette olmaları kendilerini kurtardılar uyanıklar.evet canım ilk çocuğumdu.
Dediğin gibi delicesine hamile kalmak tekrar bebek sahibi olmak istiyorum bir yandanda ödüm patlıyor ya yine aynı şey olursa diye.Allah bizimle yardım eder güç verir bize
Sebebi neymiş peki belli mi?
Görev yada vakti geldi hadi gel gibi değilde çaktırmadan sırnaşınca yelkenler suda bebişKızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Hay ben onların yaGörev yada vakti geldi hadi gel gibi değilde çaktırmadan sırnaşınca yelkenler suda bebişonun dışında illaki fazlası sıka biliyor herhalde bizde başka yollardan yürümemiz lazım
Ooo maşallahın var kollar sıvandı yaniHuuu yarınki test partisine hazır mısınız? Ben kılıçlarımı kuşandım hazır ve nazırımevdeki bebelerin rızkını testlere gömdüm geldim
Aman onlar dümdüz kadın duygusu bambaşka birşey. Onlar bizden daha stresli bu konuda ama kimse yiğitliye şey etmiyor.Hay ben onların yaonlar bize yürüsün onların da. Çocuğu
Aslında zamanı geldiği için gidiyorlar sebepler bahane oluyorAynı duygular içindeyim çok korkuyorum aynı anda çok istiyorum. Allah yardımcımız olsun. Benim bebeğimin suyu bitti bir anda ama su gelmedi kese patlamadı. Otopside bir sonuç alamadık. Genetik sonucunu hastane göndermeyi UNUTMUŞ. Çok zor süreçlerden geçtim ama şimdi iyiyim çok şükür yani sebep bulunamadı diyebilirim ama böbreklerden şüpheleniyorlar
Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun1.5 yıl yaptım ben reformer. Ucuz olsa hemen yine yazılırım. Böyle efsane birşey ben görmedim. Kardeşimin vefatından sonra içimden gelmedi,2019 Ekim gibi bıraktım.Dipçik gibiydim şimdi yine un cuvalina döndüm
Yaaaa yicemm senide ben nasıl güzel maşallahBenim canavarda burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?