Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

aklıma bir ihtimal daha geliyorda böyle bir şey oluyor mu bilmiyorum benim hayal gücüm olabilir. Birden fazla yumurta geliştirip arka arkaya mı yumurtluyorsun acaba?
Evet benim aklımda bu geldi
Bunuda düşündüm
Habire yumurtluyomuyum acaba

Pekı boyle bısey olabılırmıkı?

Canım gecen ay alttan muayene oldum kamerayla baktılar

Kızlar söyleyin Allah askına
Pco olsa gözukmezmıydı
Söylememiştir belki boşluğuna denk gelmiştir.
Bir de pcos kötü bir durum değil, kadınların yüzde 60 sında var. Hamileliğe büyük bir engel değil kilon fazla değilse.

Söylememiştir belki boşluğuna denk gelmiştir.
Bir de pcos kötü bir durum değil, kadınların yüzde 60 sında var. Hamileliğe büyük bir engel değil kilon fazla değilse.
Kilom yok zayıfım

Sadece adetım düzensiz ve uzun sürüyor
10 gun suruyor

Ama bnım adetım bekarkende boyleydı
23 yıldır boyle
Hep ortalama 35 gün-40 gun de

Ve 10 gun suruyor

Aynı duygular içindeyim çok korkuyorum aynı anda çok istiyorum. Allah yardımcımız olsun. Benim bebeğimin suyu bitti bir anda ama su gelmedi kese patlamadı. Otopside bir sonuç alamadık. Genetik sonucunu hastane göndermeyi UNUTMUŞ. Çok zor süreçlerden geçtim ama şimdi iyiyim çok şükür yani sebep bulunamadı diyebilirim ama böbreklerden şüpheleniyorlar

Kızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Görev yada vakti geldi hadi gel gibi değilde çaktırmadan sırnaşınca yelkenler suda bebiş onun dışında illaki fazlası sıka biliyor herhalde bizde başka yollardan yürümemiz lazım

Görev yada vakti geldi hadi gel gibi değilde çaktırmadan sırnaşınca yelkenler suda bebiş onun dışında illaki fazlası sıka biliyor herhalde bizde başka yollardan yürümemiz lazım
Hay ben onların ya onlar bize yürüsün onların da. Çocuğu

Hay ben onların ya onlar bize yürüsün onların da. Çocuğu
Aman onlar dümdüz kadın duygusu bambaşka birşey. Onlar bizden daha stresli bu konuda ama kimse yiğitliye şey etmiyor. Bebiş sen işini gör sonra bakarız hepsinin icabına bir hamiş kalalım sorarız tek tek hesapları

Aslında zamanı geldiği için gidiyorlar sebepler bahane oluyor yaşayacak günü olsaydı her zorluğa rağmen yaşardı. Tekrardan sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın İnşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…