- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.301
Yavrum çıkmayabilir ama. Herkesin hemen çıkmıyorBen feerly erken gebelik testini yaptım 6 da, oğlan uyandırınca. Kalbim kadar temizson 5 ti bugün, olsa çıkardı herhalde. Hakkımızda hayırlısı
@SafransariPapatyamaviss pozitifbiri @Deepblues @Veziir @Cey1an @ekimm24 @Bir hayale yolculuk bebekheyecani imagination forever melisaa93 diğer canlar
Ben feerly erken gebelik testini yaptım 6 da, oğlan uyandırınca. Kalbim kadar temizson 5 ti bugün, olsa çıkardı herhalde. Hakkımızda hayırlısı
@SafransariPapatyamaviss pozitifbiri @Deepblues @Veziir @Cey1an @ekimm24 @Bir hayale yolculuk bebekheyecani imagination forever melisaa93 diğer canlar
Hayırlısı tatlım, bende kızımda normalken değilde erken gebelikler çok sonra öğrenmiştim, oğlumu da adet günü silik çizgi ile... Kırmızılar gelene kadar umut varO iş belli olmaz.Not: 2 kala negatif 1 kala pozitif görmüş biri , hatta önceki gebeliklerimde 3 geçe den önce görmemiş biri
Ayneennn, buralarda olmak ve sizlerin heyacanına bekleyişine kendiminkini de ekleyip beklemek beni mutlu ediyor. Haklarımızda hayırlısıYavrum çıkmayabilir ama. Herkesin hemen çıkmıyor
Hayırlısı tatlım, bende kızımda normalken değilde erken gebelikler çok sonra öğrenmiştim, oğlumu da adet günü silik çizgi ile... Kırmızılar gelene kadar umut var
Hee anladım. Yalan söylüyor9 unda yumurtlaman olmuş olabilir diyor. Kesikli çizgi, çok da emin değil yine de kuzu.
Opk yi girmesen ateş çizgisi kesikli değil net çekerdi, opk den dolayı kesikli çekmiş ama her iki durumda da ovulasyon olmuş canım
Ayneennn, buralarda olmak ve sizlerin heyacanına bekleyişine kendiminkini de ekleyip beklemek beni mutlu ediyor. Haklarımızda hayırlısı
Canım sen demiştin ya her gebelik farklı diye bata 5 gün var çok erken aslında, bir kaç gün sonra tekrarla derim canımcımBen feerly erken gebelik testini yaptım 6 da, oğlan uyandırınca. Kalbim kadar temizson 5 ti bugün, olsa çıkardı herhalde. Hakkımızda hayırlısı
Bişey değiştirmiyor dimi. Opk ovülasyon testinde pozitif negatif demek zaten. Girip girmemek etkiler miOpk yi girmesen ateş çizgisi kesikli değil net çekerdi, opk den dolayı kesikli çekmiş ama her iki durumda da ovulasyon olmuş canım
Ff in kafasını karıştırmış sadece emin olamıyor hiç girmesen çizgiyi net çekerdi ama önemli değil senin dündü büyük ihtimal yumurtlamaBişey değiştirmiyor dimi. Opk ovülasyon testinde pozitif negatif demek zaten. Girip girmemek etkiler mi
Dün akşam da pozitifti. Henüz silikleşmedi ama. Dur bi silip deniyim. Sildim yine kesikFf in kafasını karıştırmış sadece emin olamıyor hiç girmesen çizgiyi net çekerdi ama önemli değil senin dündü büyük ihtimal yumurtlama
Bende yaptım kalbım kadar temız yumurtlamadan 6 gun gectıBen feerly erken gebelik testini yaptım 6 da, oğlan uyandırınca. Kalbim kadar temizson 5 ti bugün, olsa çıkardı herhalde. Hakkımızda hayırlısı
Ateş ölçütlerini her zaman yataktan çıkmadan aynı saatte doğru şekilde yaptıysan canım yumurtan 9. Gün catlamıs. Adet döngün kaç günde bir oluyor? 23-24 günde sanırım.
Kız zaten ne çıksın 6 gün sonra kana bile karışmadı dahaBende yaptım kalbım kadar temız yumurtlamadan 6 gun gectı
26 günde oluyor canım. Hep yataktan çıkmadan aynı saatte ölçüyorum. Ama ovülasyon testi hala pozitifAteş ölçütlerini her zaman yataktan çıkmadan aynı saatte doğru şekilde yaptıysan canım yumurtan 9. Gün catlamıs. Adet döngün kaç günde bir oluyor? 23-24 günde sanırım.
Hayırlısı olsun İnşAllah canımBen feerly erken gebelik testini yaptım 6 da, oğlan uyandırınca. Kalbim kadar temizson 5 ti bugün, olsa çıkardı herhalde. Hakkımızda hayırlısı
Canım artımedin iki çeşit testi çıktı bende biri bu sendeki. Diğeri t1-t2 olan. Senekinden olan hep pozitif silik gösterdiEki Görüntüle 3177687 B
Böyleydi benımde bi bakar mısın
Ooooo bebemm sen bizden de erken yapmışsınnBende yaptım kalbım kadar temız yumurtlamadan 6 gun gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?