Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bebemm sen daha bize niye danışıyorsun, bizim sana danışmamız gerek, işin uzmanı senmişsin
Doğru diyorsun evet canım ama işte insan bı Ümit aceba diyor sorsam mi bir bayan arkadaş vardı ,2 ay adet gördü mesela ve gebe olduğunu bel ağrısı ile öğrendi o kadar ilginç şeyler varki insan çekiniyor

Eczaneye de bugün dedim, anlatmaya çalıştım durumu ama kadın ne yapsın içini göremiyorlar ki
Bak üstteki olan orijinal artımed kutusundan çıkan orijinal artımed paketli test. Alttaki artımed kutusundan çıkan Farklı bir paketten çıkan (hangi marka olduğu bile yazmıyor pakette) o pozitif gösteren test. Atıyorum fotoyu

Eklentiler

• 06964913-8682-490C-9E0E-B709C0F0C1EC.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 65
Eczaneye de bugün dedim, anlatmaya çalıştım durumu ama kadın ne yapsın içini göremiyorlar ki
Çoğu test idrar pek güvenilir değilmiş ama yinede doktorlar da öneriyor ya , aslında amaç gebelik varsa dikkat etmemiz için üretilmiş o erken gebelik testleri ablam hep negatif çıktı testte sonra kan da pozitifi gördü ertesi gün idrar testi yapsj tekrar negatif geldi siz düşünün

Nerde haklı ya. Biz de öyle isteriz illaki de. Biyolojik gerçekleri napcaz.
Bizim açımızdan bakınca öyle aslında ama biraz akışına bırakmadığımız içinde bişeyler zorlaşıyor bence. Ben ilk hamileliğimde hiç bişey yapmadan hatta o ay sadece iki ilişkiyle hamile kalmıştım eşimde bende hatta o ay baya rahatsızdık sadece canımız çok istedi yaptık üst üste ve tuttu gerçi boş gebelikte ama o ay zaten hastaydık olmaz bişey diye kafada kendimizi şartlandırmadan ilişki olmuştu. Rahat olmak çok önemli o yüzden bence.

Resmen insanların duygularıyla oyun oynuyorlar ya

Canım artık sayılırım. Evlendim 11 yıl önce buraya yerleştim. Memleketim oldu sayılır. Seviyorum çok , rahat memleket aslen Kayseri liyim ama. Ailem orda.
Yaaa bende dogma buyume orası evlendım mersine geldım güzel memleket
Canım Allah rahmet eylesin
Yaaa canım hayır hayır üzülmem benim henüz ilk denemem ve beklemiyordum zaten gebelik bu kadar gecıkınce kızlarda artık yap diyince ama ben tam ney cızgı olmadıgı için hala pozıtıf gibi değerlendiremedim zaten cok tesekkur ederım
Hadii yaa bu yuzden hemen buraya attım cunku emin olamadım silik olunca kızlar sagolsunlar tebrık etmelerine ragmen hala öyle pozıtıf gibi değerlendıremiyorum
Yaaa ben özellikle burda sordum cunku ilk defa test alıyorum hani marka falan farkeder mi diyee gidio eczaneden aldım güvenilir olur diye ama sasırdım suan vallahi
Yaaa bendede ıkı T yok ama ıc ambalajı falan artı med yani iyi o marka dedıler diye onu aldım ama Allahtan ısımı garantiye aldım bir marka daha aldım ben o erken gebelik testi sabahta onu deneyeceğim ondada silik cıZgi olursa kan vermeye giderim artık cunku yarın gecıkmemin 4 degıl 8. 9. Uygulamaya göre ise 10.Günü . Ve regl belirtşmde hiç yok yoksa en basta bende her gun regl beklıyordım ay valla kafam karıstı neyse artk nasipte varsa olurr zaten yoksada önümüze bakacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…