- 21 Kasım 2022
- 466
- 808
- 33
- 35
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #11.281
Amin canım amin…Bebişin hayırlı vakitlerde hayırlısıyla gelsin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım amin…Bebişin hayırlı vakitlerde hayırlısıyla gelsin kuzum
Doğru diyorsun evet canım ama işte insan bı Ümit aceba diyor sorsam mi bir bayan arkadaş vardı ,2 ay adet gördü mesela ve gebe olduğunu bel ağrısı ile öğrendi o kadar ilginç şeyler varki insan çekiniyorBebemm sen daha bize niye danışıyorsun, bizim sana danışmamız gerek, işin uzmanı senmişsin
Doğru söylüyorsunuz aslında bugün pik yapmamız lazım dememek lazımsiz de pik olunca söylemeyin, yavaştan çaktırmadan yanaşın
Bak üstteki olan orijinal artımed kutusundan çıkan orijinal artımed paketli test. Alttaki artımed kutusundan çıkan Farklı bir paketten çıkan (hangi marka olduğu bile yazmıyor pakette) o pozitif gösteren test. Atıyorum fotoyuEczaneye de bugün dedim, anlatmaya çalıştım durumu ama kadın ne yapsın içini göremiyorlar ki
Çoğu test idrar pek güvenilir değilmiş ama yinede doktorlar da öneriyor ya , aslında amaç gebelik varsa dikkat etmemiz için üretilmiş o erken gebelik testleri ablam hep negatif çıktı testte sonra kan da pozitifi gördü ertesi gün idrar testi yapsj tekrar negatif geldi siz düşününEczaneye de bugün dedim, anlatmaya çalıştım durumu ama kadın ne yapsın içini göremiyorlar ki
Bizim açımızdan bakınca öyle aslında ama biraz akışına bırakmadığımız içinde bişeyler zorlaşıyor bence. Ben ilk hamileliğimde hiç bişey yapmadan hatta o ay sadece iki ilişkiyle hamile kalmıştım eşimde bende hatta o ay baya rahatsızdık sadece canımız çok istedi yaptık üst üste ve tuttu gerçi boş gebelikte ama o ay zaten hastaydık olmaz bişey diye kafada kendimizi şartlandırmadan ilişki olmuştu. Rahat olmak çok önemli o yüzden bence.Nerde haklı ya. Biz de öyle isteriz illaki de. Biyolojik gerçekleri napcaz.
Yaaaa yicemm senide ben nasıl güzel maşallah
Gebelik testi idrarla olan canımHangi testten bahsediyoruz canikom
Resmen insanların duygularıyla oyun oynuyorlar yaBak üstteki olan orijinal artımed kutusundan çıkan orijinal artımed paketli test. Alttaki artımed kutusundan çıkan Farklı bir paketten çıkan (hangi marka olduğu bile yazmıyor pakette) o pozitif gösteren test. Atıyorum fotoyu
26 kasım var canım ben her ay belirti yaşıyorum maşallahım var o yüzden umutlanmak istemiyorum23 Kasım başlangıç adet tarihi olan varmı, ? Ve benim gibi sol tarafta ağırlık hisseden ve kasık ağrısı şişkinlik gaz problemi olannn
Ay bende gerçekte öyle bence psikolojik artık hepimizin ki bekliyoruz bir umitt26 kasım var canım ben her ay belirti yaşıyorum maşallahım var o yüzden umutlanmak istemiyorum
Yaaa bende dogma buyume orası evlendım mersine geldım güzel memleketCanım artık sayılırım. Evlendim 11 yıl önce buraya yerleştim. Memleketim oldu sayılır. Seviyorum çok , rahat memleket aslen Kayseri liyim ama. Ailem orda.
Canım Allah rahmet eylesin1.5 yıl yaptım ben reformer. Ucuz olsa hemen yine yazılırım. Böyle efsane birşey ben görmedim. Kardeşimin vefatından sonra içimden gelmedi,2019 Ekim gibi bıraktım.Dipçik gibiydim şimdi yine un cuvalina döndüm
Yaaa canım hayır hayır üzülmem benim henüz ilk denemem ve beklemiyordum zaten gebelik bu kadar gecıkınce kızlarda artık yap diyince ama ben tam ney cızgı olmadıgı için hala pozıtıf gibi değerlendiremedim zaten cok tesekkur ederımCanım ben seni üzmek hiç istemem ama inşallah vardır rabbimden bunu isterim inşallah bebeğin seninledir ama bu test benim canımı çok yaktı gecen ay da bu ay da ben bu testten yaptım aynı böyle silik çıktı çok sevindim gecen ay adet oldum kimyasal oldu diye üzüldüm. Bu ay da bu testten yaptım yine silik çıktı burda arkadaşlar da gördüler gittim aynı saat kan verdim negatif çıktı ve yine adet oldum. Bu test benim umutlarımla oynadı ama inşallah senin için doğru sonucu göstermiştir yoksa gerçekten şikayet edilmelik bir test.
Hadii yaa bu yuzden hemen buraya attım cunku emin olamadım silik olunca kızlar sagolsunlar tebrık etmelerine ragmen hala öyle pozıtıf gibi değerlendıremiyorumBu arada yazacağım yazacağım hep unutuyorum. Bende de bir tane artimed vardı. Kutunun içindeki ambalajda artimed ti. merak edip açtım içinden bol t li olandan mı çıkacak seninkinden mi? Seninkinden çıktı. Ertsi gün salı günü sabah yaptım hemen değil ama öğleden sonra bir gölge çıkmıştııslattı kurudu hala duruyor çizgi
Yaaa ben özellikle burda sordum cunku ilk defa test alıyorum hani marka falan farkeder mi diyee gidio eczaneden aldım güvenilir olur diye ama sasırdım suan vallahiBende artımed diye aldığımın içinden işte o 4 gün geciken arkadaşın yaptığı testten çıktı hep o silik gösterdi iki ay hamileyim sandım . Orijinal olan artımed yani bol t li olan doğru çıkmıştı negatif çıkmıştı doğru çıkardı yani.
Yaaa bendede ıkı T yok ama ıc ambalajı falan artı med yani iyi o marka dedıler diye onu aldım ama Allahtan ısımı garantiye aldım bir marka daha aldım ben o erken gebelik testi sabahta onu deneyeceğim ondada silik cıZgi olursa kan vermeye giderim artık cunku yarın gecıkmemin 4 degıl 8. 9. Uygulamaya göre ise 10.Günü . Ve regl belirtşmde hiç yok yoksa en basta bende her gun regl beklıyordım ay valla kafam karıstı neyse artk nasipte varsa olurr zaten yoksada önümüze bakacagızBak üstteki olan orijinal artımed kutusundan çıkan orijinal artımed paketli test. Alttaki artımed kutusundan çıkan Farklı bir paketten çıkan (hangi marka olduğu bile yazmıyor pakette) o pozitif gösteren test. Atıyorum fotoyu
Kızzz uykun yok muuuyatttSaat 6 buçuk oldu kızlar, test yapan yokmu hala
Hahahahah ben işe gidiyorum siz niye kalktınızKızzz uykun yok muuuyattt
Benim regl yaklasacagi Güner saçma sapan saatlerde uyanır uyuyamam.Kızzz uykun yok muuuyattt