• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
3 gün üst üste olunca zorlanıyor adam 😆
Ama olmuyor değil.

Bugün sprem testi verdi eşim, herşey normal çıktı. Demek 3 gün üst üste normal adamları da zorluyormus 😁

Ama olmuyor değil.

Bugün sprem testi verdi eşim, herşey normal çıktı. Demek 3 gün üst üste normal adamları da zorluyormus 😁
Ben çok sinir oluyorum öyle olunca. Sanki sadece kendim çaba gösteriyorum gibi geliyor. Yanlış düşünüyorum belki bilmiyorum. Bize de zor sonuçta

Ama olmuyor değil.

o ondan degıl kuzum stres oluyor ıster ıstemez bıraz.zorunlu oldumu normal gıbı olmuyor tabıkı.onunda yolunu soyle buldum ben 3,4 gun hergun olması grektıgınde baktım moda gıremedık mı hmen bı fılm bı yemek baska seylerle kafamızı mesgul edıyoruz sonra sıkıntı olmuyor :D

o ondan degıl kuzum stres oluyor ıster ıstemez bıraz.zorunlu oldumu normal gıbı olmuyor tabıkı.onunda yolunu soyle buldum ben 3,4 gun hergun olması grektıgınde baktım moda gıremedık mı hmen bı fılm bı yemek baska seylerle kafamızı mesgul edıyoruz sonra sıkıntı olmuyor :KK70:
Hmm ben de deniyim bakalım bunu 😊

Kızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
oluyor tabiki :) bende çözümü şu günler yapıcaz diye kodlamadan gidip sırnaşarak çözdüm.beni istekli görünce birazda kadınlık yapınca yorgunda olsa gözü açılıyor alacağımı alıyorum

Devam devam bu ıkı uc gunude atlattınmı dınlenme molasına gırıs ve 10 gun sonrasını bekleyıs adlı calısmamızda gorusmek uzere🐥🐥
Çatlamadan sonraki 11. Gün başlarım test yapmaya😅 seninle aramızda 2 gün var g
Canım benim eşimde normalde üst üste istemiyordu halim kalmadı diyordu ama bebeğimizi kaybettik şimdi yerini doldurmak için benden hevesli 5 gün yapalım desem tamam der😂

oluyor tabiki :) bende çözümü şu günler yapıcaz diye kodlamadan gidip sırnaşarak çözdüm.beni istekli görünce birazda kadınlık yapınca yorgunda olsa gözü açılıyor alacağımı alıyorum
Evet bu da işe yarıyor da. Ben kötü hissediyorum kendimi. Yani onların da biraz istekli olması lazım değil mi 😊

Çatlamadan sonraki 11. Gün başlarım test yapmaya😅 seninle aramızda 2 gün var g

Canım benim eşimde normalde üst üste istemiyordu halim kalmadı diyordu ama bebeğimizi kaybettik şimdi yerini doldurmak için benden hevesli 5 gün yapalım desem tamam der😂
Hahahahah 🤣 kıyamam ya. Ama illa böyle mi olması gerekiyor. Bize zor değil mi biz de çalışıyoruz. Yoruluyoruz. Hep onlara bahane var.

Heh aynısı işte sanki tek taraflı düşünüyor gibi dimi
takma bebısım ya bosver.hedefe gıden yolda hersey mübahtır :D herkeste oluyordur kafanı takma o yuzden.sonucta onlarınkı daha zor,hergun zorlayabılır yanı sonucta butun gun iş güç koşturmaca.takılma sen bunlara iyi davran bu surecte sonraya bırak :D

Hahahahah 🤣 kıyamam ya. Ama illa böyle mi olması gerekiyor. Bize zor değil mi biz de çalışıyoruz. Yoruluyoruz. Hep onlara bahane var.
Bide derler erkeklerin nefsi pistir ister felan 😂 hep yalan dolan 2. Günden sonra yinemi felan diyordu😅 şimdi mesaj atıyor test nasıl akşam maç varmı diye😂

Back