- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #11.041
Kızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün üst üste olunca zorlanıyor adamKızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Ben çok sinir oluyorum öyle olunca. Sanki sadece kendim çaba gösteriyorum gibi geliyor. Yanlış düşünüyorum belki bilmiyorum. Bize de zor sonuçta3 gün üst üste olunca zorlanıyor adam
Ama olmuyor değil.
Bugün sprem testi verdi eşim, herşey normal çıktı. Demek 3 gün üst üste normal adamları da zorluyormus
o ondan degıl kuzum stres oluyor ıster ıstemez bıraz.zorunlu oldumu normal gıbı olmuyor tabıkı.onunda yolunu soyle buldum ben 3,4 gun hergun olması grektıgınde baktım moda gıremedık mı hmen bı fılm bı yemek baska seylerle kafamızı mesgul edıyoruz sonra sıkıntı olmuyor3 gün üst üste olunca zorlanıyor adam
Ama olmuyor değil.
Bugün sprem testi verdi eşim, herşey normal çıktı. Demek 3 gün üst üste normal adamları da zorluyormus
Tuttum kendimi yapmadım. Belirtim yok gibi ya olmadı heralde bu aydayapta bakalım kuzum ya gozumuz test gorsun bıraz :)
Benimki de öyle köy musluğu mu bu diyip duruyor :) Zorlanıyormuş sanki ben zorlanmıyorumBen çok sinir oluyorum öyle olunca. Sanki sadece kendim çaba gösteriyorum gibi geliyor. Yanlış düşünüyorum belki bilmiyorum. Bize de zor sonuçta
Hmm ben de deniyim bakalım bunuo ondan degıl kuzum stres oluyor ıster ıstemez bıraz.zorunlu oldumu normal gıbı olmuyor tabıkı.onunda yolunu soyle buldum ben 3,4 gun hergun olması grektıgınde baktım moda gıremedık mı hmen bı fılm bı yemek baska seylerle kafamızı mesgul edıyoruz sonra sıkıntı olmuyor
Heh aynısı işte sanki tek taraflı düşünüyor gibi dimiBenimki de öyle köy musluğu mu bu diyip duruyor :) Zorlanıyormuş sanki ben zorlanmıyorum
Yorgun olduğu zamanlar mırın kırın ediyorKızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
oluyor tabiki :) bende çözümü şu günler yapıcaz diye kodlamadan gidip sırnaşarak çözdüm.beni istekli görünce birazda kadınlık yapınca yorgunda olsa gözü açılıyor alacağımı alıyorumKızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Çatlamadan sonraki 11. Gün başlarım test yapmaya seninle aramızda 2 gün var gDevam devam bu ıkı uc gunude atlattınmı dınlenme molasına gırıs ve 10 gun sonrasını bekleyıs adlı calısmamızda gorusmek uzere
Canım benim eşimde normalde üst üste istemiyordu halim kalmadı diyordu ama bebeğimizi kaybettik şimdi yerini doldurmak için benden hevesli 5 gün yapalım desem tamam derKızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
Vay arkadaş ya bu erkekler niye böyle zaten az bi vakit var her ay.Yorgun olduğu zamanlar mırın kırın ediyor
daha önce üff püff diyordu benim zorumla olduğunu çok belli ediyordu hatta bir kere ağlamıştım çok zoruma gitmiştiBen çok sinir oluyorum öyle olunca. Sanki sadece kendim çaba gösteriyorum gibi geliyor. Yanlış düşünüyorum belki bilmiyorum. Bize de zor sonuçta
Evet bu da işe yarıyor da. Ben kötü hissediyorum kendimi. Yani onların da biraz istekli olması lazım değil mioluyor tabiki :) bende çözümü şu günler yapıcaz diye kodlamadan gidip sırnaşarak çözdüm.beni istekli görünce birazda kadınlık yapınca yorgunda olsa gözü açılıyor alacağımı alıyorum
Hahahahah kıyamam ya. Ama illa böyle mi olması gerekiyor. Bize zor değil mi biz de çalışıyoruz. Yoruluyoruz. Hep onlara bahane var.Çatlamadan sonraki 11. Gün başlarım test yapmaya seninle aramızda 2 gün var g
Canım benim eşimde normalde üst üste istemiyordu halim kalmadı diyordu ama bebeğimizi kaybettik şimdi yerini doldurmak için benden hevesli 5 gün yapalım desem tamam der
takma bebısım ya bosver.hedefe gıden yolda hersey mübahtır herkeste oluyordur kafanı takma o yuzden.sonucta onlarınkı daha zor,hergun zorlayabılır yanı sonucta butun gun iş güç koşturmaca.takılma sen bunlara iyi davran bu surecte sonraya bırakHeh aynısı işte sanki tek taraflı düşünüyor gibi dimi
Evet ben de öyle hissediyorum işte. İki kişi yapıyor sonuçta çocuğu. O bilinçte olmaları lazım bana göre. Hevesim kırılıyordaha önce üff püff diyordu benim zorumla olduğunu çok belli ediyordu hatta bir kere ağlamıştım çok zoruma gitmişti
Hayırlı olsun canım gayet net görünüyor saglıkla büyüsün bizlerede dua et canımEki Görüntüle 3177312
Kızlarr geldiimmm ben anlam veremedım silik bi cizgi oldu yanında ay elım ayagım tırıyordu
Bide derler erkeklerin nefsi pistir ister felan hep yalan dolan 2. Günden sonra yinemi felan diyordu şimdi mesaj atıyor test nasıl akşam maç varmı diyeHahahahah kıyamam ya. Ama illa böyle mi olması gerekiyor. Bize zor değil mi biz de çalışıyoruz. Yoruluyoruz. Hep onlara bahane var.