• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

takma bebısım ya bosver.hedefe gıden yolda hersey mübahtır :KK70: herkeste oluyordur kafanı takma o yuzden.sonucta onlarınkı daha zor,hergun zorlayabılır yanı sonucta butun gun iş güç koşturmaca.takılma sen bunlara iyi davran bu surecte sonraya bırak :KK70:
Hahahahah 🤣 valla deniyorum takmamayı da yalnız mıyım değil miyim merak etmiştim bu konuda

Evet bu da işe yarıyor da. Ben kötü hissediyorum kendimi. Yani onların da biraz istekli olması lazım değil mi 😊
onun senle aynı düşünmesini bekleme erkek sonuçta aynı kafaya aynı duygulara sahip değilsiniz. beklentiye girmek seni üzer. o anda istekli olsun yeter :)

onun senle aynı düşünmesini bekleme erkek sonuçta aynı kafaya aynı duygulara sahip değilsiniz. beklentiye girmek seni üzer. o anda istekli olsun yeter :)
burda çok acık konusamıyorum kızlar ama fızyolojık olarak yorgunluk stres onların bazı durumlarını etkıleyebılıyor yanı onlar ıstesede her zaman formda olamayabılırler.malesef bu yumurtlamadır bılmem nedır tam olarakta buyuk stres.benım bıle alnımdan yara cıkmıs ya bugun kasınıp duruyorum kesın stresten oldu.o yuzden bu surecı beraberce konusa konusa gecırmek cok oenmlı bence.sonucta güç bırlıgı lazım

Vay arkadaş ya 🤣 bu erkekler niye böyle zaten az bi vakit var her ay.
Ay yok ben pkoluyum ne zaman yumurtlama olduğu belli olmuyor bizde gün aşırı yapıyoruz regl bittikten sonra başlayıp diğer regle kadar 🤣 ya bide şey var şimdi eşimin yorgun olduğu zaman hadi iş başına desem mırın kırın ediyor ama hiç bişey demeden hemen tahrik etmeye başlasam yorgunluk falan kalmıyor. 🤣

burda çok acık konusamıyorum kızlar ama fızyolojık olarak yorgunluk stres onların bazı durumlarını etkıleyebılıyor yanı onlar ıstesede her zaman formda olamayabılırler.malesef bu yumurtlamadır bılmem nedır tam olarakta buyuk stres.benım bıle alnımdan yara cıkmıs ya bugun kasınıp duruyorum kesın stresten oldu.o yuzden bu surecı beraberce konusa konusa gecırmek cok oenmlı bence.sonucta güç bırlıgı lazım
Aynen kesinlikle güç birliği lazım. Onların da elini taşın altına koyması şart

Ay yok ben pkoluyum ne zaman yumurtlama olduğu belli olmuyor bizde gün aşırı yapıyoruz regl bittikten sonra başlayıp diğer regle kadar 🤣 ya bide şey var şimdi eşimin yorgun olduğu zaman hadi iş başına desem mırın kırın ediyor ama hiç bişey demeden hemen tahrik etmeye başlasam yorgunluk falan kalmıyor. 🤣
Biz de az değiliz he 🤣🤣

Heh aynısı işte sanki tek taraflı düşünüyor gibi dimi
Olsun yine de çok takmamamız lazım, onlara daha büyük görev düşüyor neticede. Onların stresi de farklıdır bizimkinden, biz alacağımızı alalım sonra hamileyken hiç gelmesinler isterlerse, o zaman da tam tersi olur kesin şansa hep isterler :-)

Ben çok sinir oluyorum öyle olunca. Sanki sadece kendim çaba gösteriyorum gibi geliyor. Yanlış düşünüyorum belki bilmiyorum. Bize de zor sonuçta

o ondan degıl kuzum stres oluyor ıster ıstemez bıraz.zorunlu oldumu normal gıbı olmuyor tabıkı.onunda yolunu soyle buldum ben 3,4 gun hergun olması grektıgınde baktım moda gıremedık mı hmen bı fılm bı yemek baska seylerle kafamızı mesgul edıyoruz sonra sıkıntı olmuyor :KK70:

Benimki de öyle köy musluğu mu bu diyip duruyor :) Zorlanıyormuş sanki ben zorlanmıyorum

Yorgun olduğu zamanlar mırın kırın ediyor 🤣
Bir hamile kalalım da, 9 ay biz onları yalvartiriz :D

Back