- 10 Aralık 2022
- 605
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #11.001
Evet öyleymiş özel bşr hastane var ona gidecegım acilden girerimm bır namaz kılayım da gıdeyımHem sabah erken vermek gerekiyor sağlık ocağına diye biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyleymiş özel bşr hastane var ona gidecegım acilden girerimm bır namaz kılayım da gıdeyımHem sabah erken vermek gerekiyor sağlık ocağına diye biliyorum
Ama benim biraz kilo vermem gebelik öncesi iyi olcak kuzumBence gitme. Ben platesi bıraktım bebek düşündüğüm için. Öyle söyledi bana plates hocam
Hahaa sende benim gibi demi daha ben inanmadım bende ultrasonda görmeyene kadar inanmamAy yok daha kendıme söyleyemedım söyler miyim
Ins seninde olacak canım benim.orası öyle tabi. sadece yaşayan anlıyor bunu. bende hiç çocuk sahibi olamayacağım zannediyorum ama Allah var umut var
bizi de haberdar et canım :)Evet öyleymiş özel bşr hastane var ona gidecegım acilden girerimm bır namaz kılayım da gıdeyım
yarın da senden test bekliyoruz :) inşAllah iyice koyulaşmıştırHahaa sende benim gibi demi daha ben inanmadım bende ultrasonda görmeyene kadar inanmam
4 5 kilo bile vermek çok iyi etkiliyormuşAma benim biraz kilo vermem gebelik öncesi iyi olcak kuzum
Ayyy inşallah canım sende dualarındasın her namazdayarın da senden test bekliyoruz :) inşAllah iyice koyulaşmıştır
benim vücudum daha hazır değil galiba. yaklaşık 5 ay önce hamileliğimin son aylarında bebeğimi kaybettim sezaryenle aldıkları için daha tam iyileşemedim. bir de çikolata kisti var bir yumurtalıkta. şu an tek yumurtalık çalışıyor. daha önce hiç doğal yolla gebelik yaşamadım clomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kalmıştım onu da doğum zamanı kaybrttimIns seninde olacak canım benim.
Sıkıntı ne Dr ne diyor?
Benim yumurta kalitesiz, rezerv azlığı.
Hadi bakalım şimdide kan sonucu bekleyeceğiz :) yandın sen sorar dururuz artıkEvet öyleymiş özel bşr hastane var ona gidecegım acilden girerimm bır namaz kılayım da gıdeyım
yaa sizde benim dualarımdasınız :) tanımasakta dualarda olmak çok güzel :)Ayyy inşallah canım sende dualarındasın her namazda
Cok yeni demekki canım hayırlı olsunn sag salim kucagınıza alınCanım sat 8 kasımdı benim ama ılk kornmasız 24 kasım yani . Bat ta 6-10 aralık beklıyordum
bu yumurta kalitesini ve sayısını arttırmak için MFK ürünleri iyi geliyormuş denedin mi hiç ?Ins seninde olacak canım benim.
Sıkıntı ne Dr ne diyor?
Benim yumurta kalitesiz, rezerv azlığı.
Aynen canım görüp tanımasakta dua kardeşi olmak güzel Heleki seni anlayan insanlarla olmak tek olmadığını bilmek çok güzelyaa sizde benim dualarımdasınız :) tanımasakta dualarda olmak çok güzel :)
Basın sağolsun canım, yaranı hatırlatmak istemem ama kaybının sebebi neydi? Rabbim kat ve kat mükâfatını versin ins.benim vücudum daha hazır değil galiba. yaklaşık 5 ay önce hamileliğimin son aylarında bebeğimi kaybettim sezaryenle aldıkları için daha tam iyileşemedim. bir de çikolata kisti var bir yumurtalıkta. şu an tek yumurtalık çalışıyor. daha önce hiç doğal yolla gebelik yaşamadım clomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kalmıştım onu da doğum zamanı kaybrttim
Hayırlı olsun canım benimYaaaa var mı yani emin misinizzz
gerçekten öyle iyi ki varsınız :)Aynen canım görüp tanımasakta dua kardeşi olmak güzel Heleki seni anlayan insanlarla olmak tek olmadığını bilmek çok güzel
Ay kızlar tam hazırlanıyodum eşim eve geliyomuşşş şuan için bilmesini istemiyorum ben kesinleştirim dekaldım bugun yanii sabahhtan kalkıp gidecegim inşallaahh hepınıze destek dualarınız içinnn cokk tesekkür ederim
hepimiz istiyoruz bu rahatlıktan Allah inşallah sağlıkla devamını getirip kucağına almak nasip olurHahahah tam olarak şu rahatlık seviyesinden istiyorum tüm yazılanlari okudum da inşallah güzel sonuçlar alırsın, hayirli olsuun