• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ins seninde olacak canım benim.
Sıkıntı ne Dr ne diyor?

Benim yumurta kalitesiz, rezerv azlığı.
benim vücudum daha hazır değil galiba. yaklaşık 5 ay önce hamileliğimin son aylarında bebeğimi kaybettim sezaryenle aldıkları için daha tam iyileşemedim. bir de çikolata kisti var bir yumurtalıkta. şu an tek yumurtalık çalışıyor. daha önce hiç doğal yolla gebelik yaşamadım clomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kalmıştım onu da doğum zamanı kaybrttim

benim vücudum daha hazır değil galiba. yaklaşık 5 ay önce hamileliğimin son aylarında bebeğimi kaybettim sezaryenle aldıkları için daha tam iyileşemedim. bir de çikolata kisti var bir yumurtalıkta. şu an tek yumurtalık çalışıyor. daha önce hiç doğal yolla gebelik yaşamadım clomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kalmıştım onu da doğum zamanı kaybrttim
Basın sağolsun canım, yaranı hatırlatmak istemem ama kaybının sebebi neydi? Rabbim kat ve kat mükâfatını versin ins.🙏🙏

Ay kızlar tam hazırlanıyodum eşim eve geliyomuşşş şuan için bilmesini istemiyorum ben kesinleştirim de🙈kaldım bugun yanii sabahhtan kalkıp gidecegim inşallaahh hepınıze destek dualarınız içinnn cokk tesekkür ederim

Hahahah tam olarak şu rahatlık seviyesinden istiyorum tüm yazılanlari okudum da 😂 inşallah güzel sonuçlar alırsın, hayirli olsuun🙏🎉

Back