• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

bir de şu var erkekler avcı iç güdüsüne sahip.ona kendini av gibi hissettir.hemen teslim olmadan göster ama elletme :) tahrik et ama naz yap.kulağına fısılda ama ileri gitme o gelmeye çalışsın
Kız benimki çok üşenci asla öyle şeylere tav olmuyor 🤣 ille ben gidecem ayartacam 🤣

siz de pik olunca söylemeyin, yavaştan çaktırmadan yanaşın :anneadayı:
Aaa olurmı ben bu ay pıkı gorunce eve erken gıdelım hemen gel benı al bıle dedım ahahahah😂😂😂😂 bınlar ılk denemelerın heycanı Allahım ararmaz ınsallahta cabucak olur

Aaa olurmı ben bu ay pıkı gorunce eve erken gıdelım hemen gel benı al bıle dedım ahahahah😂😂😂😂 bınlar ılk denemelerın heycanı Allahım ararmaz ınsallahta cabucak olur
İnşallah Rabbim hiçbirimize çok aratmasın tamam az arayalım tatlı heyecanlar uğraşlar bunlar, ama çok da bekletmesin Rabbim :)

Hahah 🤣🤣 ay böyle diyip de bide hormonlarım beni daha da istekli yaparsa o zaman al gözüm seyreyle 🤣🤣
Vallaha öyle oluyor😅 birebir yaşandı doktor bize 2 ay ilişki yasak demişti eşimden önce ben hayır ya banane demiştim 😂😂😂 kızlar hiç demeyin hamile kalınca süründürcem felan diye adamı kuytuda kıstırasım geliyordu🤦😂

Back