Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben dogurana kadar söylemem görmeyenler

Yaaa cok haklısınnnn tabiki bende öyle dusunuyorummmm sadece suan en yakın arkadasım bılıyor bidee sizler gidip kan testiyle kesınlestırıp eger kesin varsaa eşimede ufak bir suprşzle söyleyecegım ınsallah Rabbim nasip etmişsse kalp atısını duyana kadarda ailelere bıle söylemeyı dusunmuyorum

Basın sağolsun canım, yaranı hatırlatmak istemem ama kaybının sebebi neydi? Rabbim kat ve kat mükâfatını versin ins.
sağol canım hiç aklımdan çıkmıyor ki hatırlatmak ne demek :) inşAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
Plasenta dekolmanı yaşadım. ben doğum sancısı sanıyodum iç kanama geçiriyormuşum.iç organlarıma zarar vermeden kurtardılar. Allah beni korudu çok şükür ama oğlum melek oldu

Yaaa cok haklısınnnn tabiki bende öyle dusunuyorummmm sadece suan en yakın arkadasım bılıyor bidee sizler gidip kan testiyle kesınlestırıp eger kesin varsaa eşimede ufak bir suprşzle söyleyecegım ınsallah Rabbim nasip etmişsse kalp atısını duyana kadarda ailelere bıle söylemeyı dusunmuyorum

çok iyi yaparsın :)

CanımmmSenin bir evladın var, sen de bir annesin ve şefaatçin bekleyecek seni Duamda olacaksın, en yakın zamanda oglunun kardeşleri sağlıkla gelsin

CanımmmSenin bir evladın var, sen de bir annesin ve şefaatçin bekleyecek seni Duamda olacaksın, en yakın zamanda oglunun kardeşleri sağlıkla gelsin
içimdeki acıyı sadece bu şekilde hafifletebilirim galiba :) inşAllah yakında sağlıkla nasip olur hepimize. ben kardeş değilde o geri gelecek zannediyorum

Eki Görüntüle 3177312
Kızlarr geldiimmm ben anlam veremedım silik bi cizgi oldu yanında ay elım ayagım tırıyordu
Yaaa çokkk güzel hayırlı olsun inşallah annesini bırakmadan güzelce yüksele yüksele devam eder hadi gözün aydın olsun inşallah hemen ka ver bakalım kaç çıkacak minik

Sperm kalitesi iyi çıkmıştı canım bugünüde değerlendiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…