- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.021
Hadi bağaalımm iyi eğlencelerSaat 10 da yaptım. Henüz silikleşmedi. Akşam eşkınımız bol olsun
Ben dogurana kadar söylemem görmeyenlereşinden başkası bilmesin kalp atışını duyana kadar.nazara çok inanıyorum Allah korusun bir şey olmasın. hatta ben hamile kalırsam 4 ay olmadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum. yani bunlar sadece tavsiye sen nasıl karar verirsen :)
Hihihihi tişikkirlerHadi bağaalımm iyi eğlenceler
Ya sanırım öyle Allah razı olsun bakalım kan da cıksında. Ona göre artıkCok yeni demekki canım hayırlı olsunn sag salim kucagınıza alın
Yaaa cok haklısınnnn tabiki bende öyle dusunuyorummmm sadece suan en yakın arkadasım bılıyor bidee sizlereşinden başkası bilmesin kalp atışını duyana kadar.nazara çok inanıyorum Allah korusun bir şey olmasın. hatta ben hamile kalırsam 4 ay olmadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum. yani bunlar sadece tavsiye sen nasıl karar verirsen :)
sağol canım hiç aklımdan çıkmıyor ki hatırlatmak ne demek :) inşAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.Basın sağolsun canım, yaranı hatırlatmak istemem ama kaybının sebebi neydi? Rabbim kat ve kat mükâfatını versin ins.
Yaaa cok haklısınnnn tabiki bende öyle dusunuyorummmm sadece suan en yakın arkadasım bılıyor bidee sizlereşinden başkası bilmesin kalp atışını duyana kadar.nazara çok inanıyorum Allah korusun bir şey olmasın. hatta ben hamile kalırsam 4 ay olmadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum. yani bunlar sadece tavsiye sen nasıl karar verirsen :)
çok iyi yaparsın :)Yaaa cok haklısınnnn tabiki bende öyle dusunuyorummmm sadece suan en yakın arkadasım bılıyor bidee sizlergidip kan testiyle kesınlestırıp eger kesin varsaa eşimede ufak bir suprşzle söyleyecegım ınsallah Rabbim nasip etmişsse kalp atısını duyana kadarda ailelere bıle söylemeyı dusunmuyorum
Canım Allah razı olsunn yaptım sonunda gördün mü silik çıktıı
Valla suan öyleyimm hala öyle pızıtıf gibi gelmıyor su kanı da vereyım sabah Allahın ıznıyleHahaa sende benim gibi demi daha ben inanmadım bende ultrasonda görmeyene kadar inanmam
Yaaa sorunnn bundann olsunnn canımHadi bakalım şimdide kan sonucu bekleyeceğiz :) yandın sen sorar dururuz artık
Canımmmsağol canım hiç aklımdan çıkmıyor ki hatırlatmak ne demek :) inşAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
Plasenta dekolmanı yaşadım. ben doğum sancısı sanıyodum iç kanama geçiriyormuşum.iç organlarıma zarar vermeden kurtardılar. Allah beni korudu çok şükür ama oğlum melek oldu
içimdeki acıyı sadece bu şekilde hafifletebilirim galiba :) inşAllah yakında sağlıkla nasip olur hepimize. ben kardeş değilde o geri gelecek zannediyorumCanımmmSenin bir evladın var, sen de bir annesin ve şefaatçin bekleyecek seni Duamda olacaksın, en yakın zamanda oglunun kardeşleri sağlıkla gelsin
Yaaa çokkk güzel hayırlı olsun inşallah annesini bırakmadan güzelce yüksele yüksele devam eder hadi gözün aydın olsun inşallah hemen ka ver bakalım kaç çıkacak minikEki Görüntüle 3177312
Kızlarr geldiimmm ben anlam veremedım silik bi cizgi oldu yanında ay elım ayagım tırıyordu
Sizde canımgerçekten öyle iyi ki varsınız :)
İnşallah canım ondada pozitif alırsın sonucu ah ah canım Türkiye şıp diye cıkıyor kan tahliliValla suan öyleyimm hala öyle pızıtıf gibi gelmıyor su kanı da vereyım sabah Allahın ıznıyle
Sperm kalitesi iyi çıkmıştı canım bugünüde değerlendiricemDün yumurtan çatlamıs suan canlı olabilir en fazla 24 saat yaşıyor ateş yükseldiği an yumurtlama olayı bitiyor canım sperm durumu iyiyse istersen bugünü de değerlendirin. Ama aralıklı ilişki sperm kalitesi açısından her zaman iyidir sen dünü değerlendirdiysen korkma içinde sperm karşılandı yumurta tarafından
Devam devam bu ıkı uc gunude atlattınmı dınlenme molasına gırıs ve 10 gun sonrasını bekleyıs adlı calısmamızda gorusmek uzereSperm kalitesi iyi çıkmıştı canım bugünüde değerlendiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?