• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yaaa maşallah canım baya belirgin çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah 😍 😍 😍 😍
Seni bekleyene kadar ağaç olduk hepimiz dua ettim seni beklerken çok sevindim 😍😍😍
Ya Allah razı olsun bende kalbim agzımda ata ata bekledım silik olunca emın olamadım aslındaa bu yuzden bekledım 🙈🙈🙈 sizde böyle diyinceee 🌸🥰🥰🥰

Ay yok daha kendıme söyleyemedım söyler miyim 🙈😂😂😂😂
eşinden başkası bilmesin kalp atışını duyana kadar.nazara çok inanıyorum Allah korusun bir şey olmasın. hatta ben hamile kalırsam 4 ay olmadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum. yani bunlar sadece tavsiye sen nasıl karar verirsen :)

eşinden başkası bilmesin kalp atışını duyana kadar.nazara çok inanıyorum Allah korusun bir şey olmasın. hatta ben hamile kalırsam 4 ay olmadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum. yani bunlar sadece tavsiye sen nasıl karar verirsen :)
Bize de mi soylemeyeceksin 😁 topic topic gezersin artık Ocak Şubat Mart Nisan grubu daimi üyesi ve gizli hamile🤰😂

Kız ben bugün yumurtlamışım ya🤦😂
Dün yumurtan çatlamıs suan canlı olabilir en fazla 24 saat yaşıyor ateş yükseldiği an yumurtlama olayı bitiyor canım sperm durumu iyiyse istersen bugünü de değerlendirin. Ama aralıklı ilişki sperm kalitesi açısından her zaman iyidir sen dünü değerlendirdiysen korkma içinde sperm karşılandı yumurta tarafından 😂

Back