• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Hahahahhaa😂😂😂😂😂😂yaaaaa 🙈🙈🙈🙈 tesekkür ederimmm cok incesin😂😂

Yani belirti artık ben bile anlam veremiyorum öyle aşırı tuaf gördüğüm belirtilerim yok regl zamanım regl belırtılerım vardı yogun bel ağrısı gogus hassasiyeti falan ama bi anda gitti hepsi simdi haff öyle bel ağrısı ufak ufak arada sancı oluyor hıh sımdı olcam dıyorum yine yok gogus hasaasiyetım gitti gogus ucu hafif agrı oluyor yani haa bide asıırı duygusallık yasıyorum yani bilemiyorum bende vallaahi
Hayırlısıyla İnşAllah vardır gebelik. Herkeste aynı olmuyor bende hiç belirti olmamıştı kimisi de bat gelmeden neler yaşıyor ☺️

Belki sende belirti yaşamayanlardansın ☺️
Canım tek belirti kasık batması oluyor oturup kalkınca iki taraftada iki gündür bide alt karın bölgesinde bugün markette altıma yapacaktım öyle bişey yaşamamıştım nasıl eve geldim bilmiyorum alışverişi yarıda bıraktım😂😂😂

Hayırlısıyla İnşAllah vardır gebelik. Herkeste aynı olmuyor bende hiç belirti olmamıştı kimisi de bat gelmeden neler yaşıyor ☺️
Ay en hayırlı zamanda olsun ınsallah .Elbette herkeste farklı reaksıyonlar görünür .işin tuaf tarafı hiç regl olcak gibide değilim . Evet ya bat gelmeden cıkanları göruyorum masallahh 😍 bakalım sonuc ne olacak

Evet erken oldu ben de anlamadım. 3.gün bugün adetim biteli. Geçen sefer de çok geç değildi gerçi.
Bende geçen ay adetin 10.günü gördün ama bal tarçın kullandım yoksa ben 23.gğbden önce görmüyorum hiç

Back