• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım görümcemin bir hafta geciktigi halde ne idrar ne kan ne ultrason da cıkmamıştı bir hafta gecikmenin sonrasında çıktı inşallah seninde çıkar 🤲🤲
Benimde yakın arkadasım bır hafta gecıkmesınde cıkmamıstı o biraz bekle erken dedigi için aslında henüz test yapmaya kalkısmadım gercekten herkeste farklı olabiliyor bakalım hayırlısı neyse hakkımızda o olsun Allah razı olsun canım🙏🙏🌸🥰

Benimde yakın arkadasım bır hafta gecıkmesınde cıkmamıstı o biraz bekle erken dedigi için aslında henüz test yapmaya kalkısmadım gercekten herkeste farklı olabiliyor bakalım hayırlısı neyse hakkımızda o olsun Allah razı olsun canım🙏🙏🌸🥰
Amin canım cümlemizden gec döllenme ve bazen gecte yansıyormuş bata bir gün kala hamile kalan bile var onlar sıp hamile kalanlar😂😂 ben istanbulda olsam kan verirdim ama burda bir hafta olunca insanın içi soguyor

Amin canım cümlemizden gec döllenme ve bazen gecte yansıyormuş bata bir gün kala hamile kalan bile var onlar sıp hamile kalanlar😂😂 ben istanbulda olsam kan verirdim ama burda bir hafta olunca insanın içi soguyor
Evet evet sahit olıyoruz herkeste mutlaka farklı gösteriyor . Nerdesiniz ki siz🥰

🙊 hadi yaa ben yarin gideyim ozaman bir test alayım artık 🙈🤩
Yooo zahmet etme ablacım, artık bebe doğacak. doğunca ona işetirsin artık, ver çocuğum şu teyzelere bir test, kafamın etini yediler test test diye, dersin :D Durdun durdun madem, sana yarın testi yasaklıyorum. Zinhar, yapamazsın... Bizle cuma yapta gözümüz gönlümüz açılsın 🙃🙃
melisaa93 melisaa93 canım kaç kere aklıma geldi yazmak, ama hazır hissetmediğine kani oldum, o yüzden yazıp kafasını karıştırmak istemedim..
İnşallah cuma pozitiflerle bu topiği sallıyoruzzzz🎊🎈🎉♥️🤰🤱♥️🎈🎉🎊
Veziir Veziir sevayd sevayd Bir hayale yolculuk Bir hayale yolculuk Safransari Safransari Papatyamaviss Papatyamaviss Cey1an Cey1an ve diğer test yapacak canlarrrr

Yooo zahmet etme ablacım, artık bebe doğacak. doğunca ona işetirsin artık, ver çocuğum şu teyzelere bir test, kafamın etini yediler test test diye, dersin :KK70: Durdun durdun madem, sana yarın testi yasaklıyorum. Zinhar, yapamazsın... Bizle cuma yapta gözümüz gönlümüz açılsın 🙃🙃
melisaa93 melisaa93 canım kaç kere aklıma geldi yazmak, ama hazır hissetmediğine kani oldum, o yüzden yazıp kafasını karıştırmak istemedim..
Veziir Veziir sevayd sevayd Bir hayale yolculuk Bir hayale yolculuk Safransari Safransari Papatyamaviss Papatyamaviss Cey1an Cey1an ve diğer test yapacak canlarrrr
😂😂 yaaaa cok tatlısınnnn dogru bı kanaate varmıssın gercekten amaaannn boşverr yapıcamm işteee en hakikatlisinden 😂😂😂😂 biz sallamaya hazırızz inşalllaahhhh😍😍😍😍🙏😂😂😂

Yooo zahmet etme ablacım, artık bebe doğacak. doğunca ona işetirsin artık, ver çocuğum şu teyzelere bir test, kafamın etini yediler test test diye, dersin :KK70: Durdun durdun madem, sana yarın testi yasaklıyorum. Zinhar, yapamazsın... Bizle cuma yapta gözümüz gönlümüz açılsın 🙃🙃
Ayyy inşallah hepimizin ki pozitif olur korku ve heyecan bir arada adrenalin tutkunlarıyız😂😂😂

Kızlar dünkü testimde t çizgisi c den önce çıkınca yumurtlama oldu diye yorumlamıştım ben ama kuruyunca çizgilerin koyuluğu hemen hemen aynı oldu yinede dünü boş geçmedik testi aldığım kadında emin olamadı boş geçme dedi sizce ateşe göre yumurtlama olmuşmu yoksa testlere devam mı 😅

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-15-06-59-18-209_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-12-15-06-59-18-209_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20221214_190950.jpg
    IMG_20221214_190950.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20221214_121443.jpg
    IMG_20221214_121443.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 53
Bebıs ben adete gıdıyorum 😂

Back