- 10 Aralık 2022
- 605
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #10.801
Sen ne zaman öğrendn acabaYok canım olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne zaman öğrendn acabaYok canım olmadı
kızımda hiç böyle olmamıştı bende bugün onu düşündüm eyer gebelikten oluyorsa ileri dönemlerde bez takarım dieSen onu 7.aydan sonra gör pedle gezersin
Hadi sevinçli haberlerle inşallahAyy bende cuma sabahını bekliyorum
Canım adetten sonra yumurtlayınca tam 14 gün olmuştu öylesine yapim dedim cıktı bata 7 gün kalaSen ne zaman öğrendn acaba
İçimi döktüm, 2 yıldır olmadı, umududa kalmıyor insanın.Neden canın sıkkın birine cevap mı yazdın içini mi döktün
Ya maşallaah erkenden göstermiş kendini Rabbim hayırla kucagına almayı nasip etsin inşallaahhCanım adetten sonra yumurtlayınca tam 14 gün olmuştu öylesine yapim dedim cıktı bata 7 gün kala
inşallah ilk defa yapcam bende meraklıyım nasıl oluyormuşHadi sevinçli haberlerle inşallah
Ay bide gecen ıkı uc gün aşırı halsizlik vardı durdugum yerde gözlerım kapanıyordu hiç böyle olmazdı normalde o ara yatılı mısafır agırladım onun yorgunluğu dıye dusunuyordum ama sımdı böyle bir twkrar dusununce. Oda bı belırtımıdir ki acabaOnu hatırlamıyorum ama su içme isteği de gebelik belirtisiymiş çok yerde denk geldim
Amin cümlemizi inşallah canımYa maşallaah erkenden göstermiş kendini Rabbim hayırla kucagına almayı nasip etsin inşallaahh
Yaaa inşallah cift koyu görürsünher namazda hepimiz için dua ediyoruminşallah ilk defa yapcam bende meraklıyım nasıl oluyormuş
Elbet gecikiyorsa güzelleşiyordur böyle umutsuzluğa kapılmayın lütfen Rabbimm tez zamanda hayırlı kapılar açsın en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sanada tğm bekleyen anne adaylarınada inşalllah Allahtan ümit kesilmeZzhiçbir zamanIcim
İçimi döktüm, 2 yıldır olmadı, umududa kalmıyor insanın.
Hayırlısını diliyorum Allah razı olsun isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallahYaaa inşallah cift koyu görürsünher namazda hepimiz için dua ediyorum
Bende ilk defaa test yapcam vallahi çok heyecanlı bıseymış buinşallah ilk defa yapcam bende meraklıyım nasıl oluyormuş
Tekrardan çok geçmiş olsun canım allah kaybının yerini en kısa zamanda doldursun inşalalh . Bende düşük yapmıştım 5 ekimde 30 ekimde lekelenmeler başladı ve gittikçe çogaldı kanamaya döndü 1 ay geçti böyle ve kanamam gittikçe çogaldı doktora gittim ce rahim kendini toparlayamamış ilaç verdi öyle kesildi kanamam. Yani şuan normal ama çok uzun sürerse doktoruna görünKızlar merhaba bayadır bu torpiklerde yoktum düsük sonrası kürtaj olmustum biliyorsunuz..
6 aralıkta kürtaj oldum sürekli kahverengi lekelenme geliyor hic durmadı doktor normal dedi ama bu böyle gelecek mi ya lohusa gibi ne bu moralim bozuluyor gerçekten yani konuya alıştım ama lekelenmenin hic bitmemesi kötü hissettiriyor normal hayatıma döneniyorum böyle olunca psikolojik
Artımed iyi canım. Artımedin kutusunun içine başka test koymuş bir satıcı o yüzden sıkıntı olduhahah yaaa valla gidip alcam en yakın eczaneden ınsallah marka farkedıyor mu ya burda bır kac yanlıs sonuc mesajı falan okumustım da
Boşverdiğin kafanı rahatlattığın zaman olacaktır inanıyorum. Demek ki daha vakti gelmemiş Sağlıkla sıhhatle kavuşalım İnşAllah bebeklerimizeIcim
İçimi döktüm, 2 yıldır olmadı, umududa kalmıyor insanın.
O da belirti diye biliyorum. Gebelikte kan hacmi arttığı için kalp atış hızı da artıyor bu sebeple daha yorgun oluyormuşuzAy bide gecen ıkı uc gün aşırı halsizlik vardı durdugum yerde gözlerım kapanıyordu hiç böyle olmazdı normalde o ara yatılı mısafır agırladım onun yorgunluğu dıye dusunuyordum ama sımdı böyle bir twkrar dusununce. Oda bı belırtımıdir ki acaba
Amin canımHayırlısını diliyorum Allah razı olsun isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
Canım görümcemin bir hafta geciktigi halde ne idrar ne kan ne ultrason da cıkmamıştı bir hafta gecikmenin sonrasında çıktı inşallah seninde çıkarAy en hayırlı zamanda olsun ınsallah .Elbette herkeste farklı reaksıyonlar görünür .işin tuaf tarafı hiç regl olcak gibide değilim . Evet ya bat gelmeden cıkanları göruyorum masallahh bakalım sonuc ne olacak