Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Umut vaad ediyorsun test yap çıkar büyük ihtimal

Görürsün inşallah canım Allah büyük benim bu ay clomenle arvigo masajından olmuştur olmuşsa Rabbım şifayı neyle verir bilemiyoruz
Öyle tabi şifa nerdeyse arayıp bulalım. Bende clomen kullandığım ay hamile kalmıştım.masajı ilk kez duydum bende deneyim

Kızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Bugünü ve yarını değerlendirin derim ateş tam anlamıyla yukselmemis ama bu testle yumurtlama yakın

ekimm24 test yaptın mı canım T TASUU hatırlatayım dedim
yaaa hayır yapmadım canım sırf linç yiyeceğimden bugun yazamadım hiç okudum dualara amin dedim cıktım hahahaaa şaka maka bugun gecikmemin 8. Günü ve artık yapmaya karar verdim test almaya çıkacaktımkii iki üç gündür buralar fena yağışlıı cıkamadım artık biraz bu fikre alıştırdım kendimi çok saskındım cunku ve hiçkimse bılmıyor bu durımu en yakın arkadasım hariç bitek sızınle paylasabılyorum rahatlıkla burada oyuzden gec kesfetsemde burada hepınız ıyı kıı varsınızzz ayrı ayrı .

Adresini ver de test kargolayım kız çatladık peki belirti fln var mı

Hahahahhaayaaaaa tesekkür ederimmm cok incesin
Yani belirti artık ben bile anlam veremiyorum öyle aşırı tuaf gördüğüm belirtilerim yok regl zamanım regl belırtılerım vardı yogun bel ağrısı gogus hassasiyeti falan ama bi anda gitti hepsi simdi haff öyle bel ağrısı ufak ufak arada sancı oluyor hıh sımdı olcam dıyorum yine yok gogus hasaasiyetım gitti gogus ucu hafif agrı oluyor yani haa bide asıırı duygusallık yasıyorum yani bilemiyorum bende vallaahi

Kızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Y
bal tarçın çörekotu falan kullandın mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…