- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.761
Bana da yumurtlama ateşi gibi gelmedi ama test pikti anlamadım. Sabah akşam yapayım bakimAA sen adet sonrası yumurtlama yaşıyor olabılır mısın sabah akşam yap
Amin canım Allah razı olsunAyy hadi inşallah güzel haberlerle gel canım sağlıklı ilerlesin inşallah bebişin
Umut vaad ediyorsun test yap çıkar büyük ihtimalmerhaba kızlar benim bu ay bat 12 aralıktı. Gectiğimiz hafta test yaptırdım 6 aralıkta ve negatif cıktı ama ilişki gün aşırı devam ettim. Gectiğimiz hafta kasıklarım aynı adet olcakmısım gibi agrıdı ve gögüs agrım basladı bu hafta oldu ve ben adet olmadım iki gün gecti adet agrılarımda hafifledi neredeyse yok. Gögüs agrım var ve uclarında acı var dokununca. Geç döllenme olmuş olabilir mi eger öyleyse ne kadar beklemeliyim
Görürsün inşallah canımAllah isteyen herkese nasip etsin. Ben daha hiç testte pozitif görmedim o yüzden çok merak ediyorum
Öyle tabi şifa nerdeyse arayıp bulalım. Bende clomen kullandığım ay hamile kalmıştım.masajı ilk kez duydum bende deneyimGörürsün inşallah canımAllah büyük benim bu ay clomenle arvigo masajından olmuştur olmuşsa Rabbım şifayı neyle verir bilemiyoruz
Bugünü ve yarını değerlendirin derim ateş tam anlamıyla yukselmemis ama bu testle yumurtlama yakınKızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Canım yumurtladıgım zaman fark ediyorum ondan kullanmadım hiç ikinci testi yapacaktım kızlarla bir olsun die bekledimKız iyi sabırlısın vallahisabah öğlen akşam yapardım ben
Dene canım inşallah faydasını görürsün doktorada git önerirse clomende kullanırsınÖyle tabi şifa nerdeyse arayıp bulalım. Bende clomen kullandığım ay hamile kalmıştım.masajı ilk kez duydum bende deneyim
Cuma sabah buradayızCanım yumurtladıgım zaman fark ediyorum ondan kullanmadım hiç ikinci testi yapacaktım kızlarla bir olsun die bekledim
Geçen ay gittim bu ayda beklememi istedi sezaryenden sonra 6.ayda bitsin diye sonra gebelik için takibe başlayacağız İnşAllahDene canım inşallah faydasını görürsün doktorada git önerirse clomende kullanırsın
İnşallah canım en kısa zamanda güzel haberleri verirsin bizeGeçen ay gittim bu ayda beklememi istedi sezaryenden sonra 6.ayda bitsin diye sonra gebelik için takibe başlayacağız İnşAllah
Amiiin İnşAllah hepimiz yeni yılda bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucağımıza alırızİnşallah canım en kısa zamanda güzel haberleri verirsin bize
Adresini ver de test kargolayım kız çatladıkyaaa hayır yapmadım canım sırf linç yiyeceğimden bugun yazamadım hiç okudum dualara amin dedim cıktım hahahaaa şaka maka bugun gecikmemin 8. Günü ve artık yapmaya karar verdim test almaya çıkacaktımkii iki üç gündür buralar fena yağışlıı cıkamadım artık biraz bu fikre alıştırdım kendimi çok saskındım cunku ve hiçkimse bılmıyor bu durımu en yakın arkadasım hariç bitek sızınle paylasabılyorum rahatlıkla burada oyuzden gec kesfetsemde burada hepınız ıyı kıı varsınızzz ayrı ayrı .
HahahahhaaAdresini ver de test kargolayım kız çatladıkpeki belirti fln var mı
Yani belirti artık ben bile anlam veremiyorum öyle aşırı tuaf gördüğüm belirtilerim yok regl zamanım regl belırtılerım vardı yogun bel ağrısı gogus hassasiyeti falan ama bi anda gitti hepsi simdi haff öyle bel ağrısı ufak ufak arada sancı oluyor hıh sımdı olcam dıyorum yine yok gogus hasaasiyetım gitti gogus ucu hafif agrı oluyor yani haa bide asıırı duygusallık yasıyorum yani bilemiyorum bende vallaahiAdresini ver de test kargolayım kız çatladıkpeki belirti fln var mı
Bu yuzden yeni hamişler belirtilerini yazınca okuyorum heppAdresini ver de test kargolayım kız çatladıkpeki belirti fln var mı
YKızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
bal tarçın çörekotu falan kullandın mi canımKızlar bugün giremedim hiç 24 saat aralıksız uyudum nerdeyse. Yürüyemiyorum resmen. Ağrım sızım yok ama gözüm açılmıyor. Şunu yaptım bugün bakın bi.
Yok canım kullanmadım neden kiY
bal tarçın çörekotu falan kullandın mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?