- 31 Ağustos 2012
- 22.082
- 35.275
- 798
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.681
Bende canım 1 haftadır ara ara minik sanci oluyor.aynı tas aynı hamam kuzum
aynı kuzum regl agrısı cekmeye devam edıyorum gelemedı bı
Bende canım 1 haftadır ara ara minik sanci oluyor.aynı tas aynı hamam kuzum
aynı kuzum regl agrısı cekmeye devam edıyorum gelemedı bı
Canim tahmini yumurtlamanin üstünden 10 gün geçtiyse test yap çıkar.Kızlar benim yine dünkü gibi birkaç damla kahverengi leke var çamaşırımda, sat 18 kasımdı ama battan emin değilim son aylarda düzensizlik olmuştu diye.. Her adet öncesi bı lekeleri görmüyordum açıkçası. Of test yapıp kendimi strese sürüklemek istemiyorum. Var mıdır bi yorumunuz?
O nasıl birşey ben yapsam mı acabaCanim tahmini yumurtlamanin üstünden 10 gün geçtiyse test yap çıkar.
Negatifse regl masajı yaparsın, daha kolay sokulur.
Yok artıkEki Görüntüle 3177027 kizlar bakın ne buldum erkekler içinde sperm testi varmış
Ya bana deli diyeceksiniz ama test yapmaya korkuyorumCanim tahmini yumurtlamanin üstünden 10 gün geçtiyse test yap çıkar.
Negatifse regl masajı yaparsın, daha kolay sokulur.
merhaba kızlar benim bu ay bat 12 aralıktı. Gectiğimiz hafta test yaptırdım 6 aralıkta ve negatif cıktı ama ilişki gün aşırı devam ettim. Gectiğimiz hafta kasıklarım aynı adet olcakmısım gibi agrıdı ve gögüs agrım basladı bu hafta oldu ve ben adet olmadım iki gün gecti adet agrılarımda hafifledi neredeyse yok. Gögüs agrım var ve uclarında acı var dokununca. Geç döllenme olmuş olabilir mi eger öyleyse ne kadar beklemeliyim
İdrar testi yaptım bugün negatif6 Aralık'ta çok erken test yaptırmışsn cnm adetin geçtiyse yapabilirsin artık
YouTube den izle canim.O nasıl birşey ben yapsam mı acaba
Hangi marka bu pozitif görmediğinizBende başka markaya geçiyorum canım nasibimi aldım sinir bozuyor sadece
Nasılmış ya ne işe yarıyormuşEki Görüntüle 3177027 kizlar bakın ne buldum erkekler içinde sperm testi varmış
Amin canım 2 kere kimyasal oldum o yüzden endişeliyim bata 7 gün kala yatım pozitif çıktı cuma yine yapıcamAynen canım sen pozitif mi gördün hadi gözün aydın sağlıklı ilerlesin inşallah
Yok be kuzu testlerde kuruma cızgısınden başka bısey yokYouTube den izle canim.
Ama hamile olmadığına eminsen yap
Evet canım var tarıhten sıkıntı olurmu bılemedım yenı al edeneKızlar bu testin tarihi geçmiş ama yorumlayan var mı silik çizgi mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?