- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.641
Evet ama zaten her halükarda ultrasonda görmek için katlamayi bekleyeceğimiz için beklemek en güzeli çünkü düşük çıktığında hem stres oluyor hem de yapacak bir şey yok yani progestan verdi de noldu hiçbir şeyhayırlısı olsun vardır bir hayır aslında en gzeli 1 hafta geçtikten sonra yapmak ama işte dayanamıyoruz maalesef
sabırsızız işte aslında evet zaten bekleyeceğiz inşallah doğru zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olurEvet ama zaten her halükarda ultrasonda görmek için katlamayi bekleyeceğimiz için beklemek en güzeli çünkü düşük çıktığında hem stres oluyor hem de yapacak bir şey yok yani progestan verdi de noldu hiçbir şey
Evet çok şükür hamile kalabiliyorsunAylardır burayı takip ediyordum ama yazmıyordum bana şans getireceğini inanarak üye olup Aralık grubuna üye olmuştum. Bir nevi yine şans sayılır en azından hamile kalabildiğimi öğrendim
Amin inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsinEvet çok şükür hamile kalabiliyorsunCanım çok üzüldüm ama çok şükür ki erkenden gerçekleşti. Bu gibi üzücü olaylar ne kadar erken olursa o kadar iyi bence.beklemene de gerek yok diye biliyorum kimyasal gebeliğin ardından daha kolay hamile kalınıyormuş derler. Önemli olan strese girmemen tabi. Tekrar sağlıkla hayırla nasip olur inşAllah
Bende başka markaya geçiyorum canım nasibimi aldım sinir bozuyor sadeceCanım bu markanın ovulasyon testinde bende pozitif görmedim hiç artık başka marka aliyorum
Yanlış çıktıgını nerden anlamış canım bence hastanede yaptır tekrar çünkü çok yüksek bu şekilde hamile kalman zorlaşır sendeki çıkan fsh menopoz başlangıcı ve benimde fsh yüksek çıkarken benimde adetlerim gayet düzenliydi ihmal etme bence hatta amh da baktır yumurta rezervi azaldıgı zaman fsh yükselirBen adetin 2. Günü gittim sağlık ocağına Doktor değerlerin güzel sadece fsh biraz yüksek çıkmış daha önce kadın doğuma gittin mi dedi.Evet gittim alttan kamerayla muayne etti bir sıkıntı yok istersen hormon testi yaptir dedi diye ben geldim dediM.oyleyse iyi bir sıkıntı yok fsh biraz yüksek çıkmış istersen kadin doğuma bir göster ama kist varsa o da yükseltir fsh i dedi.Bende İnternet'e arastirdigimda şok geçirdim hafta sonuydu hayatımın en kötü iki gününü geçirdim. Ve pazartesi kadın doğum doktoruna randevu aldım hemen .Doktora bu süreci anlattım testi gösterdim.Ben hemen amh istecek buyuk bir olay varmis gibi davranacak zannettim.Adetin duzenli mi dedi .Evet dedim.Evet biraz yüksek çıkmış gel bir muayne edelim dedi.Bir sıkıntı yok şu an olgunlaşmış yumurtaların var her iki yumurtaligindada dedi.gun aşırı ilişkiye girin dedi.Ilk denememizdi bu ay.olmadi nasip tabi.Hocam niye öyle çıkmış dedim.Bana niye saglik ocağına gittin ki yanlış çıkmış dedi .
pozitifbiri sana bişey sorabilir miyim canm. Hamissin sende Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sen birliktelik sonrası ayağa kalktın mi? Sabah mi banyo yaptın acabaa ?
Ay maşallahÇok uzun süre yatmadim canım. Benim eşim zaten cekimserdi. Benim isteğimle içe boşaldı. Onun isteksiz olduğunu bildigimden 1 dk sonra kalktim hemen duşa girdim , ona rağmen tutmuşdoggy pozisyondaydik. Olacağı varmış ya 6 ay oldu yasmini biraktim ben , her ay böyle kaçaklar oluyordu ama hiçbirinde tutmamisti
Acanin gününü titturduysan zaten tek ilişkiyle hamile kalınıyor.Ben bu ay 3 kere ilişki yaşadım, eğer hamile kalırsam çok şaşırırım. Tam kapsamlı bütün belirtiler var ilişki az oldu ama bana göre ben yine hamileyim.2 3 gündür sürekli anlık baş dönmeleri eklendi bu ay ek olarak.
Kız sen Kayserili misinValla.kizlar çok takip edemiyorum sizi bu aralar. Rapor aldım evde yatıyorum gribim ağır. Yarın da annemler gelecek Kayseri dendinlenmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?