Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

hayırlısı olsun vardır bir hayır aslında en gzeli 1 hafta geçtikten sonra yapmak ama işte dayanamıyoruz maalesef
Evet ama zaten her halükarda ultrasonda görmek için katlamayi bekleyeceğimiz için beklemek en güzeli çünkü düşük çıktığında hem stres oluyor hem de yapacak bir şey yok yani progestan verdi de noldu hiçbir şey

sabırsızız işte aslında evet zaten bekleyeceğiz inşallah doğru zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olur

Aylardır burayı takip ediyordum ama yazmıyordum bana şans getireceğini inanarak üye olup Aralık grubuna üye olmuştum. Bir nevi yine şans sayılır en azından hamile kalabildiğimi öğrendim
Evet çok şükür hamile kalabiliyorsun Canım çok üzüldüm ama çok şükür ki erkenden gerçekleşti. Bu gibi üzücü olaylar ne kadar erken olursa o kadar iyi bence.beklemene de gerek yok diye biliyorum kimyasal gebeliğin ardından daha kolay hamile kalınıyormuş derler. Önemli olan strese girmemen tabi. Tekrar sağlıkla hayırla nasip olur inşAllah

Amin inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin

Yanlış çıktıgını nerden anlamış canım bence hastanede yaptır tekrar çünkü çok yüksek bu şekilde hamile kalman zorlaşır sendeki çıkan fsh menopoz başlangıcı ve benimde fsh yüksek çıkarken benimde adetlerim gayet düzenliydi ihmal etme bence hatta amh da baktır yumurta rezervi azaldıgı zaman fsh yükselir

Çok uzun süre yatmadim canım. Benim eşim zaten cekimserdi. Benim isteğimle içe boşaldı. Onun isteksiz olduğunu bildigimden 1 dk sonra kalktim hemen duşa girdim , ona rağmen tutmuş doggy pozisyondaydik. Olacağı varmış ya 6 ay oldu yasmini biraktim ben , her ay böyle kaçaklar oluyordu ama hiçbirinde tutmamisti
pozitifbiri sana bişey sorabilir miyim canm. Hamissin sende Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sen birliktelik sonrası ayağa kalktın mi? Sabah mi banyo yaptın acabaa ?

Ay maşallah

Acanin gününü titturduysan zaten tek ilişkiyle hamile kalınıyor.
İnşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…