- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #10.621
Umarım psikolojik değildir yaBiz bu ay ilk defa denedik.Butun belirtileri istisnasız yaşadım hatta bence yerleşme kanaması denilen kanamayı da .Ama negatif çıktı.Gercekten tamamen pskilojikmis benimki.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım psikolojik değildir yaBiz bu ay ilk defa denedik.Butun belirtileri istisnasız yaşadım hatta bence yerleşme kanaması denilen kanamayı da .Ama negatif çıktı.Gercekten tamamen pskilojikmis benimki.
FSH zaten yumurtanın az olduğu ve kalitesiz olduğu durumda salgılanan bir hormon.Yumurta varsa ve olgunlasmissa bencede yanlış çıkmıştır diye düşündüm.En azından kendimi bir süre dinlemek istiyorum :) Kist zaten her kadinda olan kistlerdenmis doktor oyle demisti .Gebelige engel degil demisti.Tabii iyi niyetli tavsiyeleriniz için de çok teşekkür ederiyorumCanım sen hormon testini bir de hastanede yaptır. Yanlış çıkmadıysa zaman kaybetmemen gerek, bir de kist bile olsa fsh bu kadar yüksek çıkmaz emin olursun
dur bende yiyem az kaldı zaten![]()
Benim 50.günde döndü pozitife her şey olabilir. Gebelik gözükmez rahme yerleşme olmadıysa hcgnin 1000 - 3000 arası olması lazım bideHerkese merhaba bugün sabah dayanamayıp kan verdim yine negatif şu an 44.gün belki negatif olması normal geç gebelikte çünkü geç belli oluyor ama yarın kadın doğuma randevu aldım muayenede beta negatif olsa bile görünür mü yani kese oluşmadan görünmüyor biliyorum ama işte düşünüyorum da
bal tarçın çörek otunu karıştırıpmı yiyorsunuzYe ye ihmal etme inşallah faydasını görürüz cnm ben oğlumda yaptığım ay hamile kalmıştım inşallah bu seferde öyle olur
Önceki yaptığım testlerle üst üste koyup foto çekersen karşılaştırması daha kolay olur canim.Kızlar sanırım piki bugün gördüm çünkü t çizgisi c den önce koyulaştı günlerdir pik geldi gelecek diye kendimi yedim bence esas pik bugün oldu![]()
Canim sen kaç günde bir regl oluyorsun ?Herkese merhaba bugün sabah dayanamayıp kan verdim yine negatif şu an 44.gün belki negatif olması normal geç gebelikte çünkü geç belli oluyor ama yarın kadın doğuma randevu aldım muayenede beta negatif olsa bile görünür mü yani kese oluşmadan görünmüyor biliyorum ama işte düşünüyorum da
Aynen almanyada bir süre alttan bakıyorlarmış benimde burada ilk olacak ilkinde türkiyedeydim tanıdıklarım öyle dedi hep sağlıklı olsunlarda ne yapalım eğer bir sağlık sorunun yoksa bekle öyle gidersin evde benim gibi takip edersin günlük yapıyorum hep koyulaşmayı görünce seviniyorum için rahat ediyor demek ki güzel ilerliyoruz çok şükür diye. Ben ebaydan 20li ktx7 diye bir marka aldım araştırıyorsan eğer fikir olsun sana ben memnun kaldım daha önce kullanmadım ama ta hamileliğimde yaptım onda da pozitif gördüm direk yanılma payı var mı yok mu bilmiyorum kimisinde olmuş her testte olduğu gibi tabiAnladım canım saol bende öyle test aldım günlük artık erken gebelik yapmıycam öyle takip edip gidicem ki çünkü bide utrasonla bakıyorlar alttan var mı die hayırlısı artık
bal tarçın çörek otunu karıştırıpmı yiyorsunuz
Pcos var bende canım belli olmuyor genelde 38-40 ama 48e kadar uzadığı da olduCanim sen kaç günde bir regl oluyorsun
Evet sizin durumunuz aklıma geldi zaten bakalım nasip artıkBenim 50.günde döndü pozitife her şey olabilir. Gebelik gözükmez rahme yerleşme olmadıysa hcgnin 1000 - 3000 arası olması lazım bide
Aynen canım sağlıkla gelsinler yeterki burda hiç karından bakılmıyor test önerin için teşekkür ederim canim bende tek satılan günlük testlerden aldım cuma sabahı tekrar yapıcam böyle takip edicem erken gebelik testleri yanıltıyor die onu almıyorum artık hepimiz için hayırlısıAynen almanyada bir süre alttan bakıyorlarmış benimde burada ilk olacak ilkinde türkiyedeydim tanıdıklarım öyle dedi hep sağlıklı olsunlarda ne yapalım eğer bir sağlık sorunun yoksa bekle öyle gidersin evde benim gibi takip edersin günlük yapıyorum hep koyulaşmayı görünce seviniyorum için rahat ediyor demek ki güzel ilerliyoruz çok şükür diye. Ben ebaydan 20li ktx7 diye bir marka aldım araştırıyorsan eğer fikir olsun sana ben memnun kaldım daha önce kullanmadım ama ta hamileliğimde yaptım onda da pozitif gördüm direk yanılma payı var mı yok mu bilmiyorum kimisinde olmuş her testte olduğu gibi tabi![]()
Yarın da ates çıkarsa ne alaKızlar sanırım piki bugün gördüm çünkü t çizgisi c den önce koyulaştı günlerdir pik geldi gelecek diye kendimi yedim bence esas pik bugün oldu![]()
Bugün doktordan dinledik YouTube de.Arkadaşlar gebeliğim kimyasal gebeliğe döndü. Adetten 2 gün önce öğrenmiştim bir haftadır 2 günde 1 test vererek cehennemi yaşadım. İlk gebeliğimdi heycanliydim. Ama bı yandan hissetmiştim sanki hiç mutlu olamamıştım pozitifi görünce şoka girmistim.Şuan değerim 5 e düştü. buradaki arkadaşlara tavsiyem benim gibi heyecanlanıp hemen kan testi yapmayin yipranmayin bı 4 gün geçmesini bekleyin. Progestan kullandım ona rağmen tutunup ilerlemedi.Doktorum gelmeme gerek olmadığını adet olmami beklememi söyledi. Sizce adet bitiminden sonra denemek mantıklı mı bu ay sonra bir ay ara mi verilmeli ? Daha önce başına gelenler yazabilir mi ?
Mantıklı çünkü kimyasaldan sonraki ay sağlıklı gebelik elde eden çok, geçmiş olsunArkadaşlar gebeliğim kimyasal gebeliğe döndü. Adetten 2 gün önce öğrenmiştim bir haftadır 2 günde 1 test vererek cehennemi yaşadım. İlk gebeliğimdi heycanliydim. Ama bı yandan hissetmiştim sanki hiç mutlu olamamıştım pozitifi görünce şoka girmistim.Şuan değerim 5 e düştü. buradaki arkadaşlara tavsiyem benim gibi heyecanlanıp hemen kan testi yapmayin yipranmayin bı 4 gün geçmesini bekleyin. Progestan kullandım ona rağmen tutunup ilerlemedi.Doktorum gelmeme gerek olmadığını adet olmami beklememi söyledi. Sizce adet bitiminden sonra denemek mantıklı mı bu ay sonra bir ay ara mi verilmeli ? Daha önce başına gelenler yazabilir mi ?
hayırlısı olsun vardır bir hayır aslında en gzeli 1 hafta geçtikten sonra yapmak ama işte dayanamıyoruz maalesefArkadaşlar gebeliğim kimyasal gebeliğe döndü. Adetten 2 gün önce öğrenmiştim bir haftadır 2 günde 1 test vererek cehennemi yaşadım. İlk gebeliğimdi heycanliydim. Ama bı yandan hissetmiştim sanki hiç mutlu olamamıştım pozitifi görünce şoka girmistim.Şuan değerim 5 e düştü. buradaki arkadaşlara tavsiyem benim gibi heyecanlanıp hemen kan testi yapmayin yipranmayin bı 4 gün geçmesini bekleyin. Progestan kullandım ona rağmen tutunup ilerlemedi.Doktorum gelmeme gerek olmadığını adet olmami beklememi söyledi. Sizce adet bitiminden sonra denemek mantıklı mı bu ay sonra bir ay ara mi verilmeli ? Daha önce başına gelenler yazabilir mi ?
Batda şöyle iyice bir geçsin 4-5 gün. Psikolojim nasıl bilmiyorum bile. Günde bir paket sigara içen ben öğrenince günde 3 tane içmeye başlamıştım. Bırakacaktım. Şimdi umarsızca devam ediyorum. Boşlukta gibiyim his olarak. Zaten inanmamıştım diyorum kendimeBugün doktordan dinledik YouTube de.
Korunmadan girilen ilişkilerin aslında %60 si kimyasalla sonuçları.
Çoğu kişi bunu farketmez bile dedi.
Ki farkedilmesi gereken bir durum da değil, vücudun sağlıklı olmayan embriyoyu atmasıymis aslında.
Bu durumun yaşanması da, dediğiniz gibi psikolojiyi bozuluyor.
Bu ayda olmadı deyip geçeceğimiz yerde, düşük yaptık deyip üzülüyoruz.
En iyisi bat geçtikten sonra test yapmak.