- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
- 18
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.521
Sorma ya herşey ateş pahası insan biran çocuk yapmaktan vazgeçer gibi oluyorahahaha benım yaptıgım extra hıcbısey yok bu ay yapsammı acaba dedım bende ama vazgectımvıtamın alam desem 350 tl jel alam desem 280 tl olacagı varsa olur dıyıp devamke
Hala adet olmadığınıza sevindim vallaKızlar bir kaç güm önce yazmıştım buraya belirtilerim gebelik olur mu felan diye hattaherafro bana benim belirtilerim de bu şekilde inşallah gebesindir demişti hala regl olmadım perşembe günü kan vereceğim çok heyecanlıyım belki gebelik vardır diye bekleyemiyorum resmen kimseye de söyleyemiyorum bende buraya yazıp içimi rahatlatmak istedim dua edelim bu ay isteyen hepimize hayırlısı ile gelsin bebeklerimiz
Amin canımm takip edicem Rabbım cümlemizi sevindirsin inşallahBir hayale yolculuk hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.
Bel ağrım hala devam ediyor ama göğüs ucum eski haline döndü diğer belirtiler devam ek olarak tansiyonum çok düşmeye başladıHala adet olmadığınıza sevindim vallabelirtilerde bi değişiklik var mı?
Canım bak @Deepblues adlı arkadaş açıklamıştı, benim hiç fikrim yok.Arkadaslar merhaba hoşgeldim
Bu ay ilk kez ovulasyona başladım
Bi bakarmısınız
Piki gördum fakat çatlamayı göremedim
Ha çatladı ha çatlıcak dıye habıre değerlendiriyoruz
Kuzum diyo ki bende hep pik ne zaman siliklesmeye başlayacak anormallik mi varCanım bak @Deepblues adlı arkadaş açıklamıştı, benim hiç fikrim yok.
"Deepblues .!.:
yumurtlama ve çatlama aynı zaten, ovulasyon testlerinde gördüğünüz çizgi lh artışı, lh artışa geçince 24-36 saat sonra çatalama olur, yaklaşık çift çizgisnin kopkoyu olduğu andan itibaren 7-8 saat sonra çatlar yani ovulasyon olmuş olur, çok görüyorum burda çatlama farklı bir şey ovulasyon (yumurtlama) farklı bir şeymiş gibi algılanan, ama esasında aynı anlama gelen kelimeler"
Anladım canım çok saolCanım bak @Deepblues adlı arkadaş açıklamıştı, benim hiç fikrim yok.
"Deepblues .!.:
yumurtlama ve çatlama aynı zaten, ovulasyon testlerinde gördüğünüz çizgi lh artışı, lh artışa geçince 24-36 saat sonra çatalama olur, yaklaşık çift çizgisnin kopkoyu olduğu andan itibaren 7-8 saat sonra çatlar yani ovulasyon olmuş olur, çok görüyorum burda çatlama farklı bir şey ovulasyon (yumurtlama) farklı bir şeymiş gibi algılanan, ama esasında aynı anlama gelen kelimeler"
Aminn İnşallah canım takip edip test yaptıkça paylaşıcam sizle cumaya benide ekleyin
Bu konuda seni örnek alacağım bundan böyle ovu yaparsam
Ya benım ates ölçerim ışıklı degıl senınkı ışıklımı kor oluyorum goremıyorum sabahlarıBoşver kanka akışına bırakalım ateş ölçerlerimiz kalp biz
Bir sorun yok aksine silinmesi çatlama olduğunu gösteriyor günlerce çift çizgi görenler var onların işi daha zor benceAslında sorum şu:aynı gün pik oldu ve siliklesti de,mesela geçen ay pik 2gun sürdü ,o yüzden bı sorun mu var diye düşündüm
Var gözüküyorPapatyamaviss ve ismini yazamadıgım kızlar test yaptım bi bakın varmıdır ki daha 7 gün var bata sabah ilk idrarla yaptım ilk 5 dakikada cıktı
Henüz olmamış canım ama en son ölçümde artış var takip et bakalımArkadaşlar yumurtlAmis miyimdir bide çizgi nedeen çekmiyor hiç
Bence de var canım hayırlı olsunPapatyamaviss ve ismini yazamadıgım kızlar test yaptım bi bakın varmıdır ki daha 7 gün var bata sabah ilk idrarla yaptım ilk 5 dakikada cıktı
Yok kızmam bebemm, ben zaten başdan dedim hiç bir fikrim yok diyee
Walla doğru dedin. Ovülasyon testi, jel hiç bilmiyordum 10 sene önce yaptık bizde bitane.Yok kızmam bebemm, ben zaten başdan dedim hiç bir fikrim yok diyeeBurada yazılan kürleri yöntemleri ilaçları jelleri falan görüp okuyunca baya baya (çok şükür, Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin ) 2 bebeyi kör cahal yapmışız olmuş çok şükür bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?