• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Amin amin inşallah 🤲 bize yaz mutlaka yine. Geçti mi bu arada bat. Kaç gün geçti ya da
Açıkçası bilmiyorum bende pcos var genelde 38-40 günde olur ama en geç 48.günde oldu bir de bu ay inofolic kullanmaya başladım tekrar ilk kullandığım ay 33.günde regl olmuştum.Şimdi sat 1 kasımdı yani 43 gün oldu bakalım perşembe hastaneye gidip kan vereceğim 🙂

Hadi bakalım inşallah sağlıkla gelsin kuzularımız, sana da kalpten bol şans dilerim canım 🌺💙
İnşallah çok istiyorum son 8 aydır her menstürasyon döngüm hayal kırıklığı o kadar çok bebek ile ilgili şeyler bakıyorum ki instagraö keşfetim artık hamilelik haberini verenler küçük bebekler ile dolu

Açıkçası bilmiyorum bende pcos var genelde 38-40 günde olur ama en geç 48.günde oldu bir de bu ay inofolic kullanmaya başladım tekrar ilk kullandığım ay 33.günde regl olmuştum.Şimdi sat 1 kasımdı yani 43 gün oldu bakalım perşembe hastaneye gidip kan vereceğim 🙂
Ayyyyy hadi hayırlı haberlerle gel bize 🤩

İnşallah çok istiyorum son 8 aydır her menstürasyon döngüm hayal kırıklığı o kadar çok bebek ile ilgili şeyler bakıyorum ki instagraö keşfetim artık hamilelik haberini verenler küçük bebekler ile dolu
Sıkma kendini kuzum Rabbim görüyor ne kadar istediğimizi ben eminim en hayırlı zamanda verecek, rahat olalım 🫶

Ya yazdıkların bana o kadar iyi geldi ki bebeğim çok teşekkür ederim yüreğimi ferahlattın, bu aralar hayatım da biraz karışık psikolojik olarak çok değişik hallerdeyim, çok kafama takmamaya çalışcam artık yoksa bu stres beni delirtecek.. müsait bi anda dereceyi alayım da seni ateş konusunda azcık darlayayım ben de öyle yapayım:)
Ne demek rica ederim çok iyi anlıyorum hepimiz insanız Şuan bile streslenmiyorum desem yalan olur bizim de 7. Ay olacak bu ay:) hayırlı zamanda sağlıkla gelirler inşallah. İstediğin zaman darlayabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım inşallah 🥰

Sıkma kendini kuzum Rabbim görüyor ne kadar istediğimizi ben eminim en hayırlı zamanda verecek, rahat olalım 🫶
Eminim ki öyle hayırlı değilse olmaz zaten diyorum ama işte insan isteyince kendine sınır koyamıyor çevreme hep maske takıyorum resmen sürekli neden olmadı sorunlarından kaçmak için hayırlısı daha zamanı var demek ki şu an zaten bir kızım var(köpeğim ❤️) felan diyorum ama nerdeyse her gün burda hamilelik yazıları okuyorum 🙈

Canım teşekkür ederim ben ebay den 20li test aldım evde kendim takip ederim diye günlük test yapıyorum koyulaşmasına bakıyorum. dün doktora gittim idrar testi yaptı onlarda pozitif dediler kan aldılar ama hcg ye bakıcaklar mı bilmiyorum kadın genel birşeylere bakıcağını söyledi kan grubuma filan 4 hafta sonra çağırıcaktı ben erken gitmek istedim 3hafta sonraya randevu verdi
Anladım canım saol bende öyle test aldım günlük artık erken gebelik yapmıycam öyle takip edip gidicem ki çünkü bide utrasonla bakıyorlar alttan var mı die hayırlısı artık

Papatyamaviss Papatyamaviss ve ismini yazamadıgım kızlar test yaptım bi bakın varmıdır ki daha 7 gün var bata sabah ilk idrarla yaptım ilk 5 dakikada cıktı

Eklentiler

• 20221213_192157.jpg
    20221213_192157.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 76
Eminim ki öyle hayırlı değilse olmaz zaten diyorum ama işte insan isteyince kendine sınır koyamıyor çevreme hep maske takıyorum resmen sürekli neden olmadı sorunlarından kaçmak için hayırlısı daha zamanı var demek ki şu an zaten bir kızım var(köpeğim ❤️) felan diyorum ama nerdeyse her gün burda hamilelik yazıları okuyorum 🙈
Ah ah. BEn de öyle, çevreme mümkün olduğunca yansıtmıyorum bebek isteğimi çünkü gözleri hep bizde olacak yani biliyorum.. en iyisi bizi direkt hamile görmeleri 😊💕

Ah ah. BEn de öyle, çevreme mümkün olduğunca yansıtmıyorum bebek isteğimi çünkü gözleri hep bizde olacak yani biliyorum.. en iyisi bizi direkt hamile görmeleri 😊💕
Bende öyle düşünüyorum hamile olsam bile karnım belli olana kadar 3-4 aya kadar söylemeyeceğim 😀

yumurtlama ve çatlama aynı zaten, ovulasyon testlerinde gördüğünüz çizgi lh artışı, lh artışa geçince 24-36 saat sonra çatalama olur, yaklaşık çift çizgisnin kopkoyu olduğu andan itibaren 7-8 saat sonra çatlar yani ovulasyon olmuş olur, çok görüyorum burda çatlama farklı bir şey ovulasyon (yumurtlama) farklı bir şeymiş gibi algılanan, ama esasında aynı anlama gelen kelimeler
Aslında sorum şu:aynı gün pik oldu ve siliklesti de,mesela geçen ay pik 2gun sürdü ,o yüzden bı sorun mu var diye düşündüm 🌸

Back