- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.541
Vallahi canım hiç sorma yaaa iyiki bende yapmışım 2 tane hiç bir şey bilmiyorduk daha iyiydi şimdi herşeyde bir çare arar olduk . Alalhım en güzelini bilir verirsede vwrmezsede vardır bi bildigiYok kızmam bebemm, ben zaten başdan dedim hiç bir fikrim yok diyeeBurada yazılan kürleri yöntemleri ilaçları jelleri falan görüp okuyunca baya baya (çok şükür, Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin ) 2 bebeyi kör cahal yapmışız olmuş çok şükür bin şükür
Aynen öyle valla aslında çok kolay bir o kadar da zor. Hadi sen ya da senin gibi ikinci üçüncü için uğraşanlar anlıyor ki çokta kolay değilmiş diye bir sürü teferruat falan Kimisinin rast gele kolayca tutmuş ve hiç farkında değil nasıl bir mucize olduğunun kıymetini hiç bilmeden senelerce uğraşanlar olduğunu düşünmedenYok kızmam bebemm, ben zaten başdan dedim hiç bir fikrim yok diyeeBurada yazılan kürleri yöntemleri ilaçları jelleri falan görüp okuyunca baya baya (çok şükür, Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin ) 2 bebeyi kör cahal yapmışız olmuş çok şükür bin şükür
Buna gebelik gibi bakma c den daha zayıfsa rengi direkt negatifKızlar bugün adetim bitti öyle bir ovulosyon testi yapayim dedim t çizginin bu kadar belirgin çıkmasi normal mi daha bugün bitti adetim
Buna gebelik gibi bakma c den daha zayıfsa rengi direkt negatif
Canım jelden kastın nedir, jel uygulaması nasıl oluyor. Gebe kalmak için denedik şeyler kalmadıWalla doğru dedin. Ovülasyon testi, jel hiç bilmiyordum 10 sene önce yaptık bizde bitane.Allah'ım ömürlerini uzun etsin.
Normal canım ben adet bitiminden hemen 4 gün sonra yumurtlama oldu takip et kaçırma canım. Benim adet döngüm 21 gün o bakımdan erken yumurtlama oluyorKızlar bugün adetim bitti öyle bir ovulosyon testi yapayim dedim t çizginin bu kadar belirgin çıkmasi normal mi daha bugün bitti adetim
T TASUUNiqu bebekheyecani Papatyamaviss fnd_50 pozitifbiri melegim can
Sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorsun. Sperm dışarı akmasın ve içeriye hızlı ilerleyebilsin diye. Kadınlar kullanıyor. Rahmin içine sıkıyorsun ilişkiden önce. 8-9 tane var galiba içinde 2-3 ay gidiyor.Canım jelden kastın nedir, jel uygulaması nasıl oluyor. Gebe kalmak için denedik şeyler kalmadı
Normal canım ben adet bitiminden hemen 4 gün sonra yumurtlama oldu takip et kaçırma canım. Benim adet döngüm 21 gün o bakımdan erken yumurtlama oluyor
tamam cnm teşekkür ederim yarın tekrar yaparımTestler kendi içinde de farklı oluyor ama canım yani ben de kendi yaptıklarımdan biliyorum aynı anda aynı idrarla iki farklı testi denemiştim şunu anladım sadece bazılarının c si çok koyu oluyor güzel görünüyor c si koyu olanın t si de bir tık daha koyu çıkıyor diğerinde daha silik çıkmıştı mesela . O bazen olabiliyor bence benim deneyimlediğim kadarıyla yani..
Yap canm görürsün inşallah en kısa zamanda kullandıgın takviyeler varsa onunda faydası olmuş olabilirBol bol aldım zaten kuzum yaparım piki görene kadar
Canım sen naptın bittimi ilacın ne zaman gidyorsun kontroleTestler kendi içinde de farklı oluyor ama canım yani ben de kendi yaptıklarımdan biliyorum aynı anda aynı idrarla iki farklı testi denemiştim şunu anladım sadece bazılarının c si çok koyu oluyor güzel görünüyor c si koyu olanın t si de bir tık daha koyu çıkıyor diğerinde daha silik çıkmıştı mesela . O bazen olabiliyor bence benim deneyimlediğim kadarıyla yani..
Testler kendi içinde de farklı oluyor ama canım yani ben de kendi yaptıklarımdan biliyorum aynı anda aynı idrarla iki farklı testi denemiştim şunu anladım sadece bazılarının c si çok koyu oluyor güzel görünüyor c si koyu olanın t si de bir tık daha koyu çıkıyor diğerinde daha silik çıkmıştı mesela . O bazen olabiliyor bence benim deneyimlediğim kadarıyla yani..
Sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorsun. Sperm dışarı akmasın ve içeriye hızlı ilerleyebilsin diye. Kadınlar kullanıyor. Rahmin içine sıkıyorsun ilişkiden önce. 8-9 tane var galiba içinde 2-3 ay gidiyor.bebekheyecani böyle tarif etti. Hamile kalmayı kolaylaştıriyormus. O almış deneyimleyince sorarız
4 gün kaldı canım inşallah akabinde hemen adet gelirde kist gider bir an önce ocağa umutla girerimCanım sen naptın bittimi ilacın ne zaman gidyorsun kontrole
Aynen işte bu , ben de bunu farkettikten sonra az açık az koyu diye bakmıyorum hiç artık kendi içinde gün gün takip ediyorum. Ya pozitif ya negatif o kadar.trkn0709 Şekil A da olduğu gibi. Üstteki artimed ovulasyon testi alttaki laboquick ovülasyon testi. Aynı idrarla yapılan iki farklı marka test sonuçları
O zaman böyle olması normal testlerin yaa gün aşırı ilişki öneriyorlar böyle durumlarda netlik olmadığı zaman yumurtlamadaYok
Ama 2019 senesinde meme kanseri geçirdim. Tedavim sebebiyle 2.5 sene geçici menapozda kaldım. Reglim doneli 4 ay oldu27 28 gunde bir oluyorum ama yumurtlama günleri değişkenlik gösteriyor biraz şaşırttı beni o sebeple.
Yumurtlama günü öneriliyormuş biraz araştırdım ama her ilişkide kullanılıyor mu acabaCanım spermlerin dışarı akmaması ve daha hızlı ilerlemesi için diye biliyorum. Ben de aldım deniycem bu ay bakalımkadın kullanıyor içeri sıkcaz ilişkiden önce
Fark var bayağı yaa çok sıkıntı bu testlertrkn0709 Şekil A da olduğu gibi. Üstteki artimed ovulasyon testi alttaki laboquick ovülasyon testi. Aynı idrarla yapılan iki farklı marka test sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?