Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Vallahi canım hiç sorma yaaa iyiki bende yapmışım 2 tane hiç bir şey bilmiyorduk daha iyiydi şimdi herşeyde bir çare arar olduk . Alalhım en güzelini bilir verirsede vwrmezsede vardır bi bildigi

Eklentiler

• IMG_20221213_235417.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Aynen öyle valla aslında çok kolay bir o kadar da zor. Hadi sen ya da senin gibi ikinci üçüncü için uğraşanlar anlıyor ki çokta kolay değilmiş diye bir sürü teferruat falan Kimisinin rast gele kolayca tutmuş ve hiç farkında değil nasıl bir mucize olduğunun kıymetini hiç bilmeden senelerce uğraşanlar olduğunu düşünmeden
Allah isteyen dileyen HAKKIYLA annelik edebilecek herkese nasip etsin inşallah

Buna gebelik gibi bakma c den daha zayıfsa rengi direkt negatif

Yok onu biliyorum cnm ama kimi resimlerde gördüm mesela yumurtanın 12 günde bu renkte daha öncelerinde çizgi çıkmayanlar çok gördüm
Hani adet bitiminin ilk gününe göre biraz koyu geldi bana onu merak ettim

Canım jelden kastın nedir, jel uygulaması nasıl oluyor. Gebe kalmak için denedik şeyler kalmadı
Sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorsun. Sperm dışarı akmasın ve içeriye hızlı ilerleyebilsin diye. Kadınlar kullanıyor. Rahmin içine sıkıyorsun ilişkiden önce. 8-9 tane var galiba içinde 2-3 ay gidiyor. bebekheyecani böyle tarif etti. Hamile kalmayı kolaylaştıriyormus. O almış deneyimleyince sorarız

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-13-21-53-05-479_com.android.chrome.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 74
Testler kendi içinde de farklı oluyor ama canım yani ben de kendi yaptıklarımdan biliyorum aynı anda aynı idrarla iki farklı testi denemiştim şunu anladım sadece bazılarının c si çok koyu oluyor güzel görünüyor c si koyu olanın t si de bir tık daha koyu çıkıyor diğerinde daha silik çıkmıştı mesela . O bazen olabiliyor bence benim deneyimlediğim kadarıyla yani..

tamam cnm teşekkür ederim yarın tekrar yaparım

Canım sen naptın bittimi ilacın ne zaman gidyorsun kontrole

trkn0709 Şekil A da olduğu gibi. Üstteki artimed ovulasyon testi alttaki laboquick ovülasyon testi. Aynı idrarla yapılan iki farklı marka test sonuçları

Eklentiler

• IMG_20221211_124310.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 74

trkn0709 Şekil A da olduğu gibi. Üstteki artimed ovulasyon testi alttaki laboquick ovülasyon testi. Aynı idrarla yapılan iki farklı marka test sonuçları
Aynen işte bu , ben de bunu farkettikten sonra az açık az koyu diye bakmıyorum hiç artık kendi içinde gün gün takip ediyorum. Ya pozitif ya negatif o kadar.

O zaman böyle olması normal testlerin yaa gün aşırı ilişki öneriyorlar böyle durumlarda netlik olmadığı zaman yumurtlamada

Canım spermlerin dışarı akmaması ve daha hızlı ilerlemesi için diye biliyorum. Ben de aldım deniycem bu ay bakalım kadın kullanıyor içeri sıkcaz ilişkiden önce
Yumurtlama günü öneriliyormuş biraz araştırdım ama her ilişkide kullanılıyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…