- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.461
Her gün aynı saatte yapmak çok önemli. Buna dikkat et ve mutlaka 2 saat önce sıvı alımını bırak. İdrarda seyrekleşiyo çünkü çıkmaz öyle.Doğru diyorsun tatlım da şimdi başka bi arkadaşın yorumu çok kafamı karıştırdı acaba pik göremeyişimin sebebi ne olabilir? Testten mi kaynaklı, her gün aynı saatte yapmadığımdan olabilir mi yoksa her gün sıvı alımına dikkat etmediğim için olabilir mi? Yine beni basmaya başladı acaba sağlığımda bi şey mi var kaygısı.. nefret ediyorum hemen strese girme huyumdan
Aşkım 280 ama 3 ay kullanacaksın öyle düşün. Sen bilirsin yineahahaha benım yaptıgım extra hıcbısey yok bu ay yapsammı acaba dedım bende ama vazgectımvıtamın alam desem 350 tl jel alam desem 280 tl olacagı varsa olur dıyıp devamke
Kesinlikle evet 3saat birşey içmem test öncesiCanım bence olmuş olabilir, sen sıvı alımına dikkat ediyor muydun peki test yaparken
İnşallah canım ugur getirsşn sana bu ay bebişinin çoraplarıKızlar jel geldiönce jel sonra diğeri inşallah dayanamadım görünce aldım
Yumurtlama ve çatlama denilen şey ayrı şeyler değilmiş. Yumurtalıktaki yumurtanın yeterli büyüklüğe gelince tüpe geçmesi olayına yumurtlama ve çatlama deniyormuş. Ovülasyon testlerinde en koyu çizgiyi gördüğümüzde yumurta en büyük haline geliyormuş ve 7 8 saat sonra tüpe geçiyormuş yani yumurtlamış diğer adıyla çatlamış oluyor.lh hormonu tüpe geçişten sonra azaldığı için de silikleşiyorNasıl ben anlamadım aydınlat beniben de öyle sanıyorum
İnşallah canım benimİnşallah canım ugur getirsşn sana bu ay bebişinin çorapları
HahahahahYumurtlama ve çatlama denilen şey ayrı şeyler değilmiş. Yumurtalıktaki yumurtanın yeterli büyüklüğe gelince tüpe geçmesi olayına yumurtlama ve çatlama deniyormuş. Ovülasyon testlerinde en koyu çizgiyi gördüğümüzde yumurta en büyük haline geliyormuş ve 7 8 saat sonra tüpe geçiyormuş yani yumurtlamış diğer adıyla çatlamış oluyor.lh hormonu tüpe geçişten sonra azaldığı için de silikleşiyoryanlış anlamamışımdır İnşAllah
Yaaa yerim çorapların güzelliğiKızlar jel geldiönce jel sonra diğeri inşallah dayanamadım görünce aldım
Allah ım amiiiinnnYaaa yerim çorapların güzelliğiucu delinip parmakların çıktığını gör İnşAllah
Bi an önce diğerine geçişi görmek istiyoruz inşallaahh bayıldım coraplaraa heleki giyecek parmakları düşündükçeeKızlar jel geldiönce jel sonra diğeri inşallah dayanamadım görünce aldım
Yaaa yemin ederim heyecanlanıyorumBi an önce diğerine geçişi görmek istiyoruz inşallaahh bayıldım coraplaraa heleki giyecek parmakları düşündükçee
Hadi hayırlısı inşallahKızlar jel geldiönce jel sonra diğeri inşallah dayanamadım görünce aldım
Heyecann önemlii heyecan doruklarda olsun kii oda gelmeye sabırsızzlansıınnnYaaa yemin ederim heyecanlanıyoruminşallah canım benim
Bat ne zaman yavrum. Yerleşme olabilir mi ya da yumurtlama kanamasıKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var, sat 18 kasımdı. Henüz beklemiyorum regl fakat biraz önce çamaşırımda ufak ufak kahverengi lekelenme fark ettim hrhangi bi kırmızılık veya yoğun bi akış yok fakat lekelenmiş kahve kahve. Ve eşim bu gece ilişki istediğini ima etti sizce bi zararı olur mu benzer bi şey yaşayan var mı ben napiyim şimdi ?? Acil fikir lütfen beybiler
AminHadi hayırlısı inşallah
Ayyy inşallah yerleşme kanamasıdır canım bunu düşün sen boşver ilişkiyiKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var, sat 18 kasımdı. Henüz beklemiyorum regl fakat biraz önce çamaşırımda ufak ufak kahverengi lekelenme fark ettim hrhangi bi kırmızılık veya yoğun bi akış yok fakat lekelenmiş kahve kahve. Ve eşim bu gece ilişki istediğini ima etti sizce bi zararı olur mu benzer bi şey yaşayan var mı ben napiyim şimdi ?? Acil fikir lütfen beybiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?