Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Her gün aynı saatte yapmak çok önemli. Buna dikkat et ve mutlaka 2 saat önce sıvı alımını bırak. İdrarda seyrekleşiyo çünkü çıkmaz öyle.

Nasıl ben anlamadım aydınlat beni ben de öyle sanıyorum
Yumurtlama ve çatlama denilen şey ayrı şeyler değilmiş. Yumurtalıktaki yumurtanın yeterli büyüklüğe gelince tüpe geçmesi olayına yumurtlama ve çatlama deniyormuş. Ovülasyon testlerinde en koyu çizgiyi gördüğümüzde yumurta en büyük haline geliyormuş ve 7 8 saat sonra tüpe geçiyormuş yani yumurtlamış diğer adıyla çatlamış oluyor.lh hormonu tüpe geçişten sonra azaldığı için de silikleşiyor yanlış anlamamışımdır İnşAllah

Hahahahah Allah ne verdiyse silikleşene kadar devam yani

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var, sat 18 kasımdı. Henüz beklemiyorum regl fakat biraz önce çamaşırımda ufak ufak kahverengi lekelenme fark ettim hrhangi bi kırmızılık veya yoğun bi akış yok fakat lekelenmiş kahve kahve. Ve eşim bu gece ilişki istediğini ima etti sizce bi zararı olur mu benzer bi şey yaşayan var mı ben napiyim şimdi ?? Acil fikir lütfen beybiler

Bat ne zaman yavrum. Yerleşme olabilir mi ya da yumurtlama kanaması

Ayyy inşallah yerleşme kanamasıdır canım bunu düşün sen boşver ilişkiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…