• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Doğru diyorsun tatlım da şimdi başka bi arkadaşın yorumu çok kafamı karıştırdı acaba pik göremeyişimin sebebi ne olabilir? Testten mi kaynaklı, her gün aynı saatte yapmadığımdan olabilir mi yoksa her gün sıvı alımına dikkat etmediğim için olabilir mi? Yine beni basmaya başladı acaba sağlığımda bi şey mi var kaygısı.. nefret ediyorum hemen strese girme huyumdan 😢
Her gün aynı saatte yapmak çok önemli. Buna dikkat et ve mutlaka 2 saat önce sıvı alımını bırak. İdrarda seyrekleşiyo çünkü çıkmaz öyle.

Kızlar jel geldi 💃 önce jel sonra diğeri inşallah 🤲 dayanamadım görünce aldım

Eklentiler

• IMG_20221213_185437.jpg
    IMG_20221213_185437.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20221213_185421.jpg
    IMG_20221213_185421.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 64
Nasıl ben anlamadım aydınlat beni 😂 ben de öyle sanıyorum
Yumurtlama ve çatlama denilen şey ayrı şeyler değilmiş. Yumurtalıktaki yumurtanın yeterli büyüklüğe gelince tüpe geçmesi olayına yumurtlama ve çatlama deniyormuş. Ovülasyon testlerinde en koyu çizgiyi gördüğümüzde yumurta en büyük haline geliyormuş ve 7 8 saat sonra tüpe geçiyormuş yani yumurtlamış diğer adıyla çatlamış oluyor.lh hormonu tüpe geçişten sonra azaldığı için de silikleşiyor😂 yanlış anlamamışımdır İnşAllah 😂

Yumurtlama ve çatlama denilen şey ayrı şeyler değilmiş. Yumurtalıktaki yumurtanın yeterli büyüklüğe gelince tüpe geçmesi olayına yumurtlama ve çatlama deniyormuş. Ovülasyon testlerinde en koyu çizgiyi gördüğümüzde yumurta en büyük haline geliyormuş ve 7 8 saat sonra tüpe geçiyormuş yani yumurtlamış diğer adıyla çatlamış oluyor.lh hormonu tüpe geçişten sonra azaldığı için de silikleşiyor😂 yanlış anlamamışımdır İnşAllah 😂
Hahahahah 🤣 Allah ne verdiyse silikleşene kadar devam yani

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var, sat 18 kasımdı. Henüz beklemiyorum regl fakat biraz önce çamaşırımda ufak ufak kahverengi lekelenme fark ettim hrhangi bi kırmızılık veya yoğun bi akış yok fakat lekelenmiş kahve kahve. Ve eşim bu gece ilişki istediğini ima etti sizce bi zararı olur mu benzer bi şey yaşayan var mı ben napiyim şimdi ?? Acil fikir lütfen beybiler

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var, sat 18 kasımdı. Henüz beklemiyorum regl fakat biraz önce çamaşırımda ufak ufak kahverengi lekelenme fark ettim hrhangi bi kırmızılık veya yoğun bi akış yok fakat lekelenmiş kahve kahve. Ve eşim bu gece ilişki istediğini ima etti sizce bi zararı olur mu benzer bi şey yaşayan var mı ben napiyim şimdi ?? Acil fikir lütfen beybiler
Bat ne zaman yavrum. Yerleşme olabilir mi ya da yumurtlama kanaması

Ayyy inşallah yerleşme kanamasıdır canım bunu düşün sen boşver ilişkiyi 🤭🤭🤭

Back