• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canim benimm🥰 ben tabi ki şaka yapıyorum. İnan haberini bekliyorum inşallah en doğru en hayırlı zamanda nasip olur inşallah belli olmaz belki ilk ilişkiden gebe kalırsın 😊 ben testlere filtre yapa yapa bı hâl oldum o yüzden sendeki kafa rahatlığından istiyorum dedim beni yanlış anlamadın inşallah 🙏🏻😊
😊Canımm benım Hayır hayır estağfurullah asıl ben yanlıs anlasılmak ıstemiyorum hatta bunun ıcın cümlelerimi seçe seçe yazmaya çalışıyorum çünkü burda ne kadar bekleyen olduğunu görüyorum okuyorum heyecanlarına dualarına ortak olmaya calısıyorum hani bak gecıkmıste hala yapmıyor giibi bi dusunce lanse ettırmek ıstemiyorum cünkü biz bu kararı almadan önce baskı cok yedık hadi neyi bekliyosunuz artık olsun yumurtaların kuruyacak gibi buda bi psikolojık siddetti ve hep Rabbim nasip ederse 5 yıl sonrada eder ama yoksa nasibimizde ilk gündende olmaz dedik ve hep buda ımtıhandır olmayadabilir allah nasip etmeyedebilir diye böyle bir adım attık bendede bunun degısık ruh hali var hıc beklemedıgım bişeydi vallahi yoksa ay nası istenmez böyle bısey ben bile mesajlarınızı sabırsızlıkla okuyorum hergun guzel sonuçlar var mı acaba bgun diye .Umarım ben yanlıs anlasılmıyorum dur 🙏🙏🌸🥰

Hadi bakaliiiiiiim hep beraber çıldıralim 😂😂😂 27 Kasım sat döngünün 17.gunu bugün.
Ben ha pik ha şimdi pik diye diye helak oldum siz nasıl yorumlarsiniz. Sabah yaptım birde şimdi yaptım tertemiz bir sayfa jajakakk😂😂😂 yani 7si ve 11i pik mi ne noluyoooooo🧟🧟🧟 kalpler ilişki olan günler
Ben hep piki beklediğim için sürekli değerlendirmiş oldum gibi. Nasıl yorumlarsiniz

Eklentiler

• 1670936192830-01.jpeg
    1670936192830-01.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 53
😊Canımm benım Hayır hayır estağfurullah asıl ben yanlıs anlasılmak ıstemiyorum hatta bunun ıcın cümlelerimi seçe seçe yazmaya çalışıyorum çünkü burda ne kadar bekleyen olduğunu görüyorum okuyorum heyecanlarına dualarına ortak olmaya calısıyorum hani bak gecıkmıste hala yapmıyor giibi bi dusunce lanse ettırmek ıstemiyorum cünkü biz bu kararı almadan önce baskı cok yedık hadi neyi bekliyosunuz artık olsun yumurtaların kuruyacak gibi buda bi psikolojık siddetti ve hep Rabbim nasip ederse 5 yıl sonrada eder ama yoksa nasibimizde ilk gündende olmaz dedik ve hep buda ımtıhandır olmayadabilir allah nasip etmeyedebilir diye böyle bir adım attık bendede bunun degısık ruh hali var hıc beklemedıgım bişeydi vallahi yoksa ay nası istenmez böyle bısey ben bile mesajlarınızı sabırsızlıkla okuyorum hergun guzel sonuçlar var mı acaba bgun diye .Umarım ben yanlıs anlasılmıyorum dur 🙏🙏🌸🥰
Çok düşüncelisin canım, güzel kalbine göre olsun herşey 🙏🏻🥰 inşallah herkesin tek tek haberini alırız

ya

ya evet bu ay extra bişiler yapmam lazım ne yapayım ne alayım nasıl olsun
Bir şey diyim mi ben bu ay hiç bir şey yapmıcam Mfk ya da ara vericem folik asit içicem sadece. Eşim sperm testi yaptıracak bir. Bu ay ilişki olur o kadar. Yeter daaa :D bu ay avokadolar mı yemedim vitaminlere mi gömülmedim beslenme spor mu dikkat etmedim(normalde de öyle yaşam tarzım zaten ) ama başka da bir şey yapmayı düşünmüyorum ateş ölçüsüne devam

Hadi bakaliiiiiiim hep beraber çıldıralim 😂😂😂 27 Kasım sat döngünün 17.gunu bugün.
Ben ha pik ha şimdi pik diye diye helak oldum siz nasıl yorumlarsiniz. Sabah yaptım birde şimdi yaptım tertemiz bir sayfa jajakakk😂😂😂 yani 7si ve 11i pik mi ne noluyoooooo🧟🧟🧟 kalpler ilişki olan günler
Ben hep piki beklediğim için sürekli değerlendirmiş oldum gibi. Nasıl yorumlarsiniz
İşte benim de aşağı yukarı böyleydi bu ay ovulasyon testlerim deli oldum deli en sonunda yapmamaya başladım zaten üç beş gündür. Tam koyulaşıyor azcık hah diyorum pik geliyor, tekrar düşüyor, hayalet çizgiler çıkıyor falan sürekli. Sinirlerim çok bozuldu. Sık sık değerlendirdik artık öyle kafamıza göre

Kızlar merhabalar ,ayın 28inde muayne için kadın doğuma gittim.Bana yumurtaların olgunlaşmış gün aşırı ilişkiye girin demişti doktor.Bizde eşimle 27si 29u ve 1 i olcak şekilde ilişkiye girdik.Su an adetime bugünde sayarsak 4 gün var.Tabi ben dayanamayıp hastaneye gidip beta değerime baktırdım >1.20 şeklinde çıktı. Olsa kanda çıkardı değil mi .Şu an kendime o kadar kızıyorum ki neden gününü beklemeyin diye .Evlilik yildonumuz ayın 20'si eşime supriz yaparım diye bir heyecanla gittim.SONUC hüsran çok mutsuzum
Canım > bu işaret büyüktür değil mi

İşte benim de aşağı yukarı böyleydi bu ay ovulasyon testlerim deli oldum deli en sonunda yapmamaya başladım zaten üç beş gündür. Tam koyulaşıyor azcık hah diyorum pik geliyor, tekrar düşüyor, hayalet çizgiler çıkıyor falan sürekli. Sinirlerim çok bozuldu. Sık sık değerlendirdik artık öyle kafamıza göre
Tam kafayı yemelik 🧟 bir dolu bir boş o zaman regliye kadar . Sizce o 7 ve 11 de pik olmuş müdür 2 yumurtlama gibi nedersin

En güzeli biliyor musun. Bu testler insanı strese sokuyor ben ilk çocuğuma kalmaya çalışırken çok kullanmıştım ay bugün pik gibi ilişki olsun ay yok bugün daha pik gibi bugün de olsun ay bugün çatlamıştır bugün de ilişki olsun diye görev haline geliyor bir yerden sonra. Halbuki gün aşırı ya da iki gün arayla olsa ilişki tutacağı olduktan sonra her şekilde tutar

Yumurtalar her ay ongunlaşıp çatlamayabiliyor canım bunuda göz önünde bulumdurun 2 ayda bir yumurtlayan var mesela ben her ay yumurtlama olmuyor bende

Aynen öyle canım bir boş bir dolu yapın rahatınıza bakın. Bak ben bu ay rahatım 24 aralıkda adet olacam ne test kaygısı var ne stres ilaç kullanıyorum adet olunca kontrolüm var (birde hamile kalıyormuşum rahatlıktan 😂😂😂😂)
En güzeli biliyor musun. Bu testler insanı strese sokuyor ben ilk çocuğuma kalmaya çalışırken çok kullanmıştım ay bugün pik gibi ilişki olsun ay yok bugün daha pik gibi bugün de olsun ay bugün çatlamıştır bugün de ilişki olsun diye görev haline geliyor bir yerden sonra. Halbuki gün aşırı ya da iki gün arayla olsa ilişki tutacağı olduktan sonra her şekilde tu

Hergün aynı saatte vs olayına dikkat ediyorsun o zaman. Canım benim bildiğim , zaten yumurtlamadan sonra vücut sıcaklığı 0.5 dereceye kdr artar. Sende bu durumu da göremedim. Aksine daha da düşmüş. Yani bana kalırsa ya ölçme şeklinden kaynaklı bir sorun var ya da yumurtlama ile ilgili. Ateş ölçerini başka ateş ölçerle kıyasladın mı. Mesela benim bir defa pili azalmış hep 35 lerde ölçüyordu. Buna göre donmam gerekiyordu ama normaldim. Sonradan anladım durumu :) Yok herşey normalse, sabah ateşini ölçtüğünü ve yumurtlamadan sonra yükselmediğini, yumurtlama olup olmadığından emin olmadıgını doktorunla da paylaş bana kalırsa , bir de deepblues u etiketleyip sorsana o ateş ölçmede benden daha yetkili :)
Çok teşekkür ederim ilgin için olmadı bı ateş ölçer daha alayım. hemen sorayım ona da 🥰

yumurtlama ve çatlama aynı zaten, ovulasyon testlerinde gördüğünüz çizgi lh artışı, lh artışa geçince 24-36 saat sonra çatalama olur, yaklaşık çift çizgisnin kopkoyu olduğu andan itibaren 7-8 saat sonra çatlar yani ovulasyon olmuş olur, çok görüyorum burda çatlama farklı bir şey ovulasyon (yumurtlama) farklı bir şeymiş gibi algılanan, ama esasında aynı anlama gelen kelimeler
Bende hep bu forumda okuyarak öğrenmiştim sanıyordum çizgi koyu olunca yumurtlama oluyor yani yeterli büyüklüğe geliyor, silikleşince çatlama oluyor😂😂

Kızlar 24 Aralık bat tarihim. Regl döngüm 28 gün. Ama sanki gogsumun içine ara ara bir ağrı giriyor gibi ama saniyelik. Bu kadar zaman varken imkansız bence böyle bir belirti kafamdan uyduruyorumdur değil mi 😂

Back