- 10 Aralık 2022
- 605
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #10.421
Canımm benım Hayır hayır estağfurullah asıl ben yanlıs anlasılmak ıstemiyorum hatta bunun ıcın cümlelerimi seçe seçe yazmaya çalışıyorum çünkü burda ne kadar bekleyen olduğunu görüyorum okuyorum heyecanlarına dualarına ortak olmaya calısıyorum hani bak gecıkmıste hala yapmıyor giibi bi dusunce lanse ettırmek ıstemiyorum cünkü biz bu kararı almadan önce baskı cok yedık hadi neyi bekliyosunuz artık olsun yumurtaların kuruyacak gibi buda bi psikolojık siddetti ve hep Rabbim nasip ederse 5 yıl sonrada eder ama yoksa nasibimizde ilk gündende olmaz dedik ve hep buda ımtıhandır olmayadabilir allah nasip etmeyedebilir diye böyle bir adım attık bendede bunun degısık ruh hali var hıc beklemedıgım bişeydi vallahi yoksa ay nası istenmez böyle bısey ben bile mesajlarınızı sabırsızlıkla okuyorum hergun guzel sonuçlar var mı acaba bgun diye .Umarım ben yanlıs anlasılmıyorum durCanim benimm ben tabi ki şaka yapıyorum. İnan haberini bekliyorum inşallah en doğru en hayırlı zamanda nasip olur inşallah belli olmaz belki ilk ilişkiden gebe kalırsın ben testlere filtre yapa yapa bı hâl oldum o yüzden sendeki kafa rahatlığından istiyorum dedim beni yanlış anlamadın inşallah