Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Peki normalde kaç olmalı ateş ve ovolosyon kaç oluyor

Canım benim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler bebişin sana güzelce tutunur

Birde öyle deneyeceğim bakalm sık degistrme intim yikamayida söylediler onada bakaym sagol teşekkür ederim

Eklentiler

• E8118AE5-B654-499F-8583-0E32983A6041.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar ilişkiden sonra ve devam edem yanma ne ola
Enfeksiyon vardır canımm kullandıgın ilaçlarda yapabilir. Bende de oluyordu ilişkiden sonra önceleri ama 1 saate geçiyordu önemsemedim ama o zaman mantar enfeksiyonu vardı bende canım

Benım ates henuz dusmedı genelde tam adet günü düşer benımkı çıksa çıkardı da adet beklıyorum
Benim de ovülasyon hala pik olmadı bekliyorum şu bebiş için bu hafta 180 km yol gidecem. Sıf evde olayım diye valla nelere katlanıyoruz ya

Kizlar kan testinde 2 katı artış yoksa yapılabilecek bir şey var mı ? Ona göre yaptırıp yaptırmayacagim. İlk hamileligim. Forumlarda görüyorum test tekrarlanmasini. İdrar testi yaptım hala çok silik hala tahmini değer de 55 falan olmalı bugun

Günaydın kızlar Epeydir giremiyorum topiğe, malum sene sonu hesapları
Geçen hafta doktorum eşinden de sperm örneği alalım dedi. Onlarla uğraştık, çalıştığım hastanede verdik ama yine de epey stres olduk Sonuçları ekledim. Üroloji uzmanına gösterdik, ilaca desteğe gerek yok sigarayı acil bıraksın dedi Geçen gebelikten önce bırakmıştı, 4-5 ay hiç içmedi sonra kürtajla başladı Sigara çok etkiliyormuş hızını hareketini, aklınızda bulunsun. Belki ben o bıraktığı için hamile kalmıştım?? Neyse kendi doktorum da takviye olarak promene devam et ve çok sağlıklı beslen dedi. Sebze ağırlıklı ve haftada 2 balık Bebek istiyorsan da kesinlikle sigara yok dedi. Şimdi 3 gündür içmiyor Hamile kalınca da içmez zaten, sonra bebekle de tamamen bırakır Bu arada abimin ürolog arkadaşlarına da gönderdik sonuçları adamın ilk sorduğu soru sigara içiyor mu oldu...

Eklentiler

• 16708247508842472625266524103825.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…