- 20 Kasım 2022
- 95
- 177
- 8
- 26
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #9.881
Peki normalde kaç olmalı ateş ve ovolosyon kaç oluyorBen ovu testlerine güvenmiyorum canım zamanında çok kullandım beni strese sokmaktan başka işe yaramadı en güzeli ateş ölçme çok net sonuç bir de vücudunu yeterince iyi tanıdıktan sonra da anlıyorsun
Herkesin kendi vücut sıcaklığı Farklı oluyor canım onu ölçtükçe kendi sıcaklığını öğreniyorsun yumurtlamada ve adet ateşlerinin kaç olduğunuPeki normalde kaç olmalı ateş ve ovolosyon kaç oluyor
Canım benim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler bebişin sana güzelce tutunurKızlar sabah göre koyulaşmış çok şükür dayanamadım bir tane daha yaptım yarın sabahda yine yapıcam ve doktora gidicem inşallah. Darısıda inşallah tüm bekleyenlere olsun Allahım hepinizin gönlündekini versin inşallah tez zamanda
Madem bebiş yok gelsin o zaman bariGünaydın :) benimkinin eli kulağında. Ateş iyice yerlerde :) geliyor gelmekte olan :)Papatyamaviss
Birde öyle deneyeceğim bakalm sık degistrme intim yikamayida söylediler onada bakaym sagol teşekkür ederimBence günlük ped hiç kullanmayın. Gün içinde sık sık iç çamaşırı değiştirin daha sağlıklı. Yıkamada da sadece su kullanın. Ben intim yıkama kullanıyorum isterseniz öyle birşeyde alabilirsiniz
Rica ederim canım ne demek. İnş en kısa zamanda şifa bulursunBirde öyle deneyeceğim bakalm sık degistrme intim yikamayida söylediler onada bakaym sagol teşekkür ederim
Aynen önümüzdeki maçlara bakarızMadem bebiş yok gelsin o zaman barien azından yeni bir ay başlar
Benım ates henuz dusmedı genelde tam adet günü düşer benımkı çıksa çıkardı da adet beklıyorumGünaydın :) benimkinin eli kulağında. Ateş iyice yerlerde :) geliyor gelmekte olan :)Papatyamaviss
Enfeksiyon vardır canımm kullandıgın ilaçlarda yapabilir. Bende de oluyordu ilişkiden sonra önceleri ama 1 saate geçiyordu önemsemedim ama o zaman mantar enfeksiyonu vardı bende canımKızlar ilişkiden sonra ve devam edem yanma ne ola
Bır ıkıdır oluyor canım sıkıldı ya kuzumEnfeksiyon vardır canımm kullandıgın ilaçlarda yapabilir. Bende de oluyordu ilişkiden sonra önceleri ama 1 saate geçiyordu önemsemedim ama o zaman mantar enfeksiyonu vardı bende canım
Enfeksiyon olabilir canımKızlar ilişkiden sonra ve devam edem yanma ne ola
Benim de ovülasyon hala pik olmadı bekliyorumBenım ates henuz dusmedı genelde tam adet günü düşer benımkı çıksa çıkardı da adet beklıyorum
Aman sorma herseyı düşünen bız zatenBenim de ovülasyon hala pik olmadı bekliyorumşu bebiş için bu hafta 180 km yol gidecem. Sıf evde olayım diye valla nelere katlanıyoruz ya
Nevyapmalıyım pekı kuzumEnfeksiyon olabilir canım
İnşallah canım teşekkür ederim darısıda sizlere olsun inşallahCanım benim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler bebişin sana güzelce tutunur
Çok sevindim kuzummm maşallahİnşallah canım teşekkür ederim darısıda sizlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?