• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ateş ölçtüğümüz fertility friends benim bahsettiğim femometer canım bu program Türkçe. Ovülasyon testini yapıyorsun fotoğrafını çekiyorsun yüzde kaç oranında çizgin koyu onu gösteriyor sende gerçekten yumurtlama oldu mu anlıyorsun bak benimkinin fotosu 2 aralıkta doruk olarak çıktı o gün hem sabah hem akşam yaptım 3 aralıkta epey silikleşti çatladı
Çok iyimis bu program da

Canım uygulamaya göre hareket etme her ay aynı gün yumurtlayamayabiliyoruz çünkü.ben hep şeffaf gelen yumurtlama akıntımı takip ederdim ona göre bilirdim ne zaman yumurtladığımı bir de kasık ağrımın belirgin olduğu gün.şimdi buna ateş eklendi daha net biliyorum. Ateşe göre de yumurtam çatladıktan 14 gün sonra reglim geliyor

Benim erken geldi :) yumurtlama günü 27 kasımdı 28 kasım Günü de vardı ovülasyonda kuzum gecesi silikleşmeye başladı 29 kasım sabah tamamen çatlamayı gördüm. Bir gebenin günlüğündeki ovülasyon testine göre
Ben ovu testlerine güvenmiyorum canım zamanında çok kullandım beni strese sokmaktan başka işe yaramadı en güzeli ateş ölçme çok net sonuç bir de vücudunu yeterince iyi tanıdıktan sonra da anlıyorsun

Valla herkesten özür dilerim üstü kapalı konuşmaya çalıştım 🫣 zaten konuyu da kapattım daha fazla bahsedersem rüyama gelecekler 😂
Ya kıyamam sana Allah yardımcın olsun:( Duştan çıkmıştım şimdi de ne kadar koku varsa süreceğim belki biraz bastırır haydi kızlar şuralara biraz parfüm falan sıkalım 😹😹

Canım uygulamaya göre hareket etme her ay aynı gün yumurtlayamayabiliyoruz çünkü.ben hep şeffaf gelen yumurtlama akıntımı takip ederdim ona göre bilirdim ne zaman yumurtladığımı bir de kasık ağrımın belirgin olduğu gün.şimdi buna ateş eklendi daha net biliyorum. Ateşe göre de yumurtam çatladıktan 14 gün sonra reglim geliyor

Evet cnm bende normalde akıntım gelince hep anlardım ama 2 aydır bebek istedigimizden beri ilk ay ansızın olunca test falan yoktu bu ayda çocuklar infuleza oldu ben oldum birde ishal ve kusma salgınıda kapinca hiç dikkat edemedim

Ben ovu testlerine güvenmiyorum canım zamanında çok kullandım beni strese sokmaktan başka işe yaramadı en güzeli ateş ölçme çok net sonuç bir de vücudunu yeterince iyi tanıdıktan sonra da anlıyorsun
Evet canım sen biliyorsun ateşini takibini bakalım kuzum zaman ne gösterecek Rabbim inş en kısa sürede nasip eder inş

Ya ben akıntı oluyor diye günlük ped kullanıyorum acaba oda tetikliyormu diyorum iki ay öncesi olduğumda bende fitil ve travazol kullanmstm
Bence günlük ped hiç kullanmayın. Gün içinde sık sık iç çamaşırı değiştirin daha sağlıklı. Yıkamada da sadece su kullanın. Ben intim yıkama kullanıyorum isterseniz öyle birşeyde alabilirsiniz

Back