• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Günaydın kızlar 😍 Epeydir giremiyorum topiğe, malum sene sonu hesapları 😩
Geçen hafta doktorum eşinden de sperm örneği alalım dedi. Onlarla uğraştık, çalıştığım hastanede verdik ama yine de epey stres olduk 😂😂 Sonuçları ekledim. Üroloji uzmanına gösterdik, ilaca desteğe gerek yok sigarayı acil bıraksın dedi 😏 Geçen gebelikten önce bırakmıştı, 4-5 ay hiç içmedi sonra kürtajla başladı 😓 Sigara çok etkiliyormuş hızını hareketini, aklınızda bulunsun. Belki ben o bıraktığı için hamile kalmıştım?? Neyse kendi doktorum da takviye olarak promene devam et ve çok sağlıklı beslen dedi. Sebze ağırlıklı ve haftada 2 balık 👍🏻 Bebek istiyorsan da kesinlikle sigara yok dedi. Şimdi 3 gündür içmiyor 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Hamile kalınca da içmez zaten, sonra bebekle de tamamen bırakır 🙏🏻 Bu arada abimin ürolog arkadaşlarına da gönderdik sonuçları adamın ilk sorduğu soru sigara içiyor mu oldu...
Ben kendim içiyorum sigara eşim içmiyor bende de böyle bi sonuç olur mu acaba

Canım yıka güzel jelle. Nemli bırakma. Eğer yanma artarsa ya idrar yolu enfeksiyonu ya da mantar gibi bişeydir. Travazol krem de kullanabilirsin. İç çamaşırını ütüle bi de.
Bu arada eğer kayganlaştırıcı kullanıyorsan o da yapmış olabilir. Ben de yapmıştı çünkü. Şişme falan da olmuştu.

Ben kendim içiyorum sigara eşim içmiyor bende de böyle bi sonuç olur mu acaba
Tabiki olur canım hepimiz için geçerli.bizdede yumurta rezervi azlıgı yapıyır kalitesiz yumurta oluşuyor ilk iki gebeligimde de içiyorudm bi sıkıntı olmadan hamile kaldım ama şuan zorluyor işte sigara desen var yumurta az zaten hayırlısı bakalım

Günaydın herkese benide eklermisiniz sat 11 aralık bat 11 ocak malesef belirgin cizgi gördüm yaptigim 5 testede bugundu gunum dün oldum kizlar size tavsiyem gercekten gununuz gecmedikce test yapmayin yoksa daha cok strese girersiniz ve ağrili gecer baya bi hayatta test yapmazdim 2 senedir istiyorum bi gecen ay yaptim bitane bide bu ay cunku belirtilerim vardi baya bi ama testler maalesef umuttan başka hüsrandan başka bişey vermiyor rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Takip et canım kullanılan antibiyotikler mantar enfeksiyonu yapıyor sende kullandın bu aralar
ben bıraktım epey oldu ama eşim ıcıyor benımde hele de sımdı streslı yok ovulasyon yok test yok oldumu olacakmı sımdı daha cok ıcıyor :( gülsemmı aglasammı bılemedım şimdi :D

Günaydın kızçeler, kaç gündür göğüs hassasiyeti vardı. Bugün sütyeni zor taktım yolda zor yürüdüm, patladı patlıcak ve aşırı ağrıyor. Eğer adetim düşükten sonra 21 günde bire düştüyse cumartesi adet olucam. Geçen ay 21 günde oldum çünkü. Derinlerde bir mide bulantısı var kaç gündür ve arada tansiyonum oynuyor sanki ufak çaplı baş dönmesi yaşıyorum. Ve son olarak aşırı derece akıntım oluyor. 🤔🤷🏼‍♀️

Back