• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben ovu testlerine güvenmiyorum canım zamanında çok kullandım beni strese sokmaktan başka işe yaramadı en güzeli ateş ölçme çok net sonuç bir de vücudunu yeterince iyi tanıdıktan sonra da anlıyorsun
Canim ama ovulasyon testleri de yanlış göstermiyor yumurtlama zamanıni.

Ama ovulasyon testiyle gebelik kesin elde ediliyor mu edilmiyor tabi.

Günaydın kızlar 😍 Epeydir giremiyorum topiğe, malum sene sonu hesapları 😩
Geçen hafta doktorum eşinden de sperm örneği alalım dedi. Onlarla uğraştık, çalıştığım hastanede verdik ama yine de epey stres olduk 😂😂 Sonuçları ekledim. Üroloji uzmanına gösterdik, ilaca desteğe gerek yok sigarayı acil bıraksın dedi 😏 Geçen gebelikten önce bırakmıştı, 4-5 ay hiç içmedi sonra kürtajla başladı 😓 Sigara çok etkiliyormuş hızını hareketini, aklınızda bulunsun. Belki ben o bıraktığı için hamile kalmıştım?? Neyse kendi doktorum da takviye olarak promene devam et ve çok sağlıklı beslen dedi. Sebze ağırlıklı ve haftada 2 balık 👍🏻 Bebek istiyorsan da kesinlikle sigara yok dedi. Şimdi 3 gündür içmiyor 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Hamile kalınca da içmez zaten, sonra bebekle de tamamen bırakır 🙏🏻 Bu arada abimin ürolog arkadaşlarına da gönderdik sonuçları adamın ilk sorduğu soru sigara içiyor mu oldu...
Benim eşimde çok sigara içiyor ve bırakamıyor malesef çok bağımlı söylüyorum içmicem diyor bir gün içmiyor ertesi günü iki paket alıp geliyor 😔

Canim testelerini gördüm rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin strese girme gayet belirgin cizgilerin güzel haberlrini bekliuoruz
Kuzum benim Allah razı olsun inşallah💕
Canim hangi hastaneden yaptiysan goggleden onun wep sitesine girceksin barkodta yaziyor seri numarasi
Sağlık ocağında yaptırdım kanları devlet hastanesine gönderiyolarmış o zaman oradan bakayım

Kuzum hıc tıkamak ıcın bısey kullanmadım yanı özel bırsey kullanmadım önereceğin bısey varmı
Ben bunu kullanıyorum çok memnunum canım. Sebamed ten de çok memnun olanı duydum

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-08-17-46-56-977_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-12-08-17-46-56-977_trendyol.com.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 38
Canim ama ovulasyon testleri de yanlış göstermiyor yumurtlama zamanıni.

Ama ovulasyon testiyle gebelik kesin elde ediliyor mu edilmiyor tabi.
Yanlış gösterdiği için demedim canım gereksiz stres yarattığı için dedim. Ben onu yaptığımda ay bugün pike yakın ilişki olsun ay bugün pik oldu ilişki olsun ay silikleşti bugün de ilişki olsun diyor insan göreve dönüşüyor olay sonra. Sırf çocuk olayı için ilişkiye şartlanıyor bilinçaltı. Zaten gün aşırı yapılınca ya da iki gün boşluk koyulunca tutacak olduktan sonra öyle de tutuyor. Kendi adıma konuşuyorum ama genelde böyle olduğunu düşünüyorum

10 dakıkalık benım attıklarım ama olsa belırgınlesırdı ben goremedım kuzum , testerlını atsana bakalım ben gecena ay kımyasal oldum adet ten 4 gun once cıktı adet gunu sılıklesmeye basladı uc gun sonra flnda adet oldum

Eklentiler

• 7D621AA5-7376-4DEB-8C94-9CCB03CA090F.jpeg
    7D621AA5-7376-4DEB-8C94-9CCB03CA090F.jpeg
    58,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 5E4DF25A-C84E-4999-A9F8-68DB654D72CF.jpeg
    5E4DF25A-C84E-4999-A9F8-68DB654D72CF.jpeg
    126,6 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın kızçeler, kaç gündür göğüs hassasiyeti vardı. Bugün sütyeni zor taktım yolda zor yürüdüm, patladı patlıcak ve aşırı ağrıyor. Eğer adetim düşükten sonra 21 günde bire düştüyse cumartesi adet olucam. Geçen ay 21 günde oldum çünkü. Derinlerde bir mide bulantısı var kaç gündür ve arada tansiyonum oynuyor sanki ufak çaplı baş dönmesi yaşıyorum. Ve son olarak aşırı derece akıntım oluyor. 🤔🤷🏼‍♀️
Bunların çoğu bende de var bir tek akıntı yok. Benimde bata 2 gün var bakalım nasip. İnşallah bu belirtilerim yine psikolojik değildir 🤦🏼‍♀️

10 dakıkalık benım attıklarım ama olsa belırgınlesırdı ben goremedım kuzum , testerlını atsana bakalım ben gecena ay kımyasal oldum adet ten 4 gun once cıktı adet gunu sılıklesmeye basladı uc gun sonra flnda adet old
10 dakıkalık benım attıklarım ama olsa belırgınlesırdı ben goremedım kuzum , testerlını atsana bakalım ben gecena ay kımyasal oldum adet ten 4 gun once cıktı adet gunu sılıklesmeye basladı uc gun sonra flnda adet oldum
Hayalet cizgiler vardi canim bende ortadaki daha belirgin oldu dün de senin yaptigin testin aynisini yaptim ondada hayalet cizgi oldu dur onuda atim

il sağlık yaz hangi ildeysen onu , mesela ben adanadayım adana il sağlık tahlil sonuçlarım diyorum, çıkan sayfada vatandaş girişi mi ne var ordan bakabilirsin.
pozitifbiri pozitifbiri bu sefer barkodu aldım nereden takip edildiğini hatırlayamadım 😥

Back