- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.761
Ben de oluyor sık sık canımKızlar mantar yaşayan yada sürekli vajinal mantar olan varmı ekimde aşırı bir mantar vardı fitil kullandm sanirm şuan gene var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oluyor sık sık canımKızlar mantar yaşayan yada sürekli vajinal mantar olan varmı ekimde aşırı bir mantar vardı fitil kullandm sanirm şuan gene var
Ya ben akıntı oluyor diye günlük ped kullanıyorum acaba oda tetikliyormu diyorum iki ay öncesi olduğumda bende fitil ve travazol kullanmstmBende sık oluyordum. İç çamaşırınızı sürekli kuru tutmaya çalışın ben ona dikkat edince baya düzeldi birde artık hep pamuklu iç çamaşırı kullanıyorum artık. Kaşıntı olursada sadece travazol kullanıyorum anında kesiyor rahatlatıyor.
Kaşıntı tahriş oluyor mu birde mantar varken ilişki olmasn diyorlar sık olunca bebişi nasıl yapicazBen de oluyor sık sık canım
Evet canım günlük ped çok etkiliyor sürekli nemli kalıyor ve bakteri ürüyoYa ben akıntı oluyor diye günlük ped kullanıyorum acaba oda tetikliyormu diyorum iki ay öncesi olduğumda bende fitil ve travazol kullanmstm
Eşine de bulaşıyor çünkü. Sonra sürekli birbirinize bulaştırırsınız demişti bana doktor.Kaşıntı tahriş oluyor mu birde mantar varken ilişki olmasn diyorlar sık olunca bebişi nasıl yapicaz
Ben ilk defa ovülasyon kullandım bu ay. Ve uygulamayla tutmuyor günler. Bence sen de kullan. Nerden dönersen kardır canım üzülme.Mesela baksana burda 25 Aralık'ta yumurta gözüküyor yine 16 güne denk geliyor.
Ve adetimi 6 Ocak gosteriyor testler ile bakicam doğru ise ben 3 aydır 16 günde bir yumurtlama yapıyorum ve o dönemler ilişki olmamış hiç bu uygulamayı baz aldığım için yanlış hareket etmişim çok üzüldüm şuan
Nasıl bir çözüm buldunz canm yani uyguladıgn tedavi varmiEşine de bulaşıyor çünkü. Sonra sürekli birbirinize bulaştırırsınız demişti bana doktor.
Hangi markayi kullaniyorsunuzBen ilk defa ovülasyon kullandım bu ay. Ve uygulamayla tutmuyor günler. Bence sen de kullan. Nerden dönersen kardır canım üzülme.
Fitil kullandım senin gibi. Sık sık yıkıyorum bakteri olmasın diye jelle. En ufak bir kaşıntı hissettiğimde hemen travazol kullanıyorum. İlişkiye mecbur ara veriyorum. İç çamaşırımı ütüleyip giyiyorum ve yumoş kullanmıyorum. Bi de doktor şey demişti idrar yolu enfeksiyonu için de geçerli bu. Afedersin büyük tuvaletini yaptığın zaman önden arkaya doğru sil diye. Hemen mikrop kapıyo diğer türlü.Nasıl bir çözüm buldunz canm yani uyguladıgn tedavi varmi
Laboquick kullandım. Bu ay innovita aldım.Hangi markayi kullaniyorsunuz
Zamanında bekarken bende kullanıyordım yogun akıntı yuzunden ama hiç sağlıklı bişey değil canım o önermiyo kimse.Ya ben akıntı oluyor diye günlük ped kullanıyorum acaba oda tetikliyormu diyorum iki ay öncesi olduğumda bende fitil ve travazol kullanmstm
Bende geçen ay artımed kullanmıştım net bir şekilde yumurtlama gününü bulamadım.bu ay innovita kullandım ve çok net gördüm.Laboquick kullandım. Bu ay innovita aldım.
Bakalım inşallah ben de görürümBende geçen ay artımed kullanmıştım net bir şekilde yumurtlama gününü bulamadım.bu ay innovita kullandım ve çok net gördüm.
İnşAllah canım femometer uygulaması da otomatik ölçekleyip yardım ediyor sonucu bulmaya tavsiye ederimBakalım inşallah ben de görürüm
Onu da kullanmaya başladım 15 gün falan oldu. Ama tam mantığını çözemedim henüz. Ateş neye göre çıkıyor düşüyorİnşAllah canım femometer uygulaması da otomatik ölçekleyip yardım ediyor sonucu bulmaya tavsiye ederim
O temizlik olayını söylüyorlar doğruda zaten biz kadınlar mikroplara açığız fitil kullanirkende ara veriyorsun dimi ben 3 gün ara vermiştim fitil süresince artarsa ilerleyen günlerde mecbur ara vericez bu hafta yumurtlama haftam fitil kullansam acaba bi zararı olurmu ay çok şey sordm dimiFitil kullandım senin gibi. Sık sık yıkıyorum bakteri olmasın diye jelle. En ufak bir kaşıntı hissettiğimde hemen travazol kullanıyorum. İlişkiye mecbur ara veriyorum. İç çamaşırımı ütüleyip giyiyorum ve yumoş kullanmıyorum. Bi de doktor şey demişti idrar yolu enfeksiyonu için de geçerli bu. Afedersin büyük tuvaletini yaptığın zaman önden arkaya doğru sil diye. Hemen mikrop kapıyo diğer türlü.
Bu hafta deneyeyim bakalm bende kullanmamayi olmadi sık çamaşır değiştirmZamanında bekarken bende kullanıyordım yogun akıntı yuzunden ama hiç sağlıklı bişey değil canım o önermiyo kimse.
Evet canım fitil kullanırken ara veriyorum. Eşime bulaşmasın diye. Ama zaten 3-4 tane kullanınca düzeliyor. Krem de sürüyorum aynı zamanda. Valla fitilin bi zararı olur mu bilmiyorum o konuda inan tecrübem yok. Yanlış bişey söylemiyim. Estağfurullah burda bunlar için varızO temizlik olayını söylüyorlar doğruda zaten biz kadınlar mikroplara açığız fitil kullanirkende ara veriyorsun dimi ben 3 gün ara vermiştim fitil süresince artarsa ilerleyen günlerde mecbur ara vericez bu hafta yumurtlama haftam fitil kullansam acaba bi zararı olurmu ay çok şey sordm dimi
Cok teşekkür ederim ❤Evet canım fitil kullanırken ara veriyorum. Eşime bulaşmasın diye. Ama zaten 3-4 tane kullanınca düzeliyor. Krem de sürüyorum aynı zamanda. Valla fitilin bi zararı olur mu bilmiyorum o konuda inan tecrübem yok. Yanlış bişey söylemiyim. Estağfurullah burda bunlar için varız
Kesinlikle sık değiştirmek cok önemli okadar hassaski enfeksiyonu anında cekiyooBu hafta deneyeyim bakalm bende kullanmamayi olmadi sık çamaşır değiştirm