Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım ne diyeyim cidden şaşırdım bariz bir çizgi gördük hepimiz. Hayırlısı hakkında. Hatırlarsanız ben de artimed le göremedim roll marka ile gördüm şu marka en iyisi diye birşey yok aslında. Bir ay daha dene bakalım ona göre git doktorun ne diyecek...

Ayyy inşallah seve seve alırım. Gözüm kulağım sizde vallahi hasta hasta elimde telefon sizi takip ediyorum

Arkadaşlar bir kez daha anladım ki testler yanılır ama ateş yanılmaz sabah ateşim düştü tablomu gördüyseniz . 36.6 ya. 1,2 güne adet gelir eli kulağında. Bana göre artık en güvenilir yöntem bu ve kan testi

Ben anlamadım test resmen gösteriyordu ama..neye inanayım artık bilmiyorum .bu son olsun gelen ay sevinek

fnd_50 canım adetin umarım gelmez ama olur da adet olursan, temizlendikten sonra şu hepsiburadadan aldığın testlerden varsa elinde yapsana çok merak ettim, ne çıkacak resmen duygusal sömürüüüü

Kesinlikle bu testler çok iyi bende kullandım bir ay aşırı net gösteriyor y çizgisi çok koyu çıktığı an piki anlıyorsun, ikinci ay bir gebenin günlüğünü kullandım ama bence innovita daha net gösteriyor , bir gebenin günlüğünden ben memnun kalmadım, ayrıca bir şey sorduğunda cevaplamıyor bile youtube ta yüklüymüş orayı izleyecekmişiz, vs kaç kere yazdım okumadı bile. Bu ay olmazsa ben innovita alacağım,

Birgebebin günlüğüne yumurta yeteri boyuta geldiğinde kıpkırmızı gösteriyor yeteri boyuta g3lmdiğinde tam kırmızı olmuyor t ben bunu 4 aydır kullanıyorum kesinlikle birgebinin Günlüğü der geçerim diğerleri yumurta 17 mm olduğunda bile tyi kıpkırmızı gösteriyor

Vala ben ikisinide kullandığım için söyledim, innovita da kullandığım ay gecikmem hiç olmaz yumurtlama çatlama gördüğün gün üstüne saydım tam 14. Gün regli oldum. He tabi doktora gidip Yumrta ölçtürme hiç yapmadım için kaç ml olduğunu dediğin gibi bilemiyorum canım.

Hgc testini kullandın mı onlar nasıl canım ?

L lavinya- canm bende sevgı hanımı tercıh ettım bundan sonrada ederım sagolsun cevapta verıyor bırsey sordugumda. A Arelikooo canım onu kullanmadım ama 17 mmse zaten 3 gun ıcınde yumurtlama oluyordur.sevgı hanım zaten mutlaka 3 gunu degerlendırın sılık cızgı cıkana kadar ve sılık cızgı cıktıgı gunu de mutlaka degerlendırın dıyor.o yuzden ıkısıde aynı amaca hızmet edıyordur bence.bakalım sonucuda gorecegız ben ılk kez kullandım

Çook gecmıs olsun canım ballı süt tahın pekmez ve d vıtamını ıyı gelır insallah en kısa zamanda iyi olursun kendıne dıkkat et

Evet oradaki bayan ne zaman yazar hep cevap veriyor sağ olsun ses kaydı gönderiyor bir kere bile vermemezlik yapmadı ilk defa kulladımda sonuçta sorumun olması çok doğaldı, ama gebenin günlüğüne yazdım yazdım bakmadı görmedi bile kaç gün geçti sildim tüm yazdıklarımı çıktım takipten ben işk defa testini kullanıyorum atmışım bu yumurtlama mı diye daha da koyu olur mu diye bakmadı bile, ama innovitadaki kadına gönderim hep foto dedi daha da koyu olacak başlıyor yurmtlama çok yakın vs. O yüzden innovitayı tercih ederim eğer bu ay regl olursam, tabi inş olmam regli

Insallah kuzum at bana bakayım ıstersen bende hıc anlamıyordum sımdı cok ıyı anladım bu testın nasıl calısıtgını ne demek ıstedıgını

Bencede cnm laboquickten devam bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…