- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #9.681
Canım ne diyeyim cidden şaşırdım bariz bir çizgi gördük hepimiz. Hayırlısı hakkında. Hatırlarsanız ben de artimed le göremedim roll marka ile gördümKızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım.kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi pozitifbiri Papatyamaviss trkn0709 @Deepblues T TASUU @savascii @September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar
Ayyy inşallah seve seve alırım. Gözüm kulağım sizde vallahi hasta hasta elimde telefon sizi takip ediyorumKızlar ovulasyon surecım sona erdiartık 10,12 gun bekleme sürecıne gırmıs bulunmaktayım.Bu testleri asırı begendım.Gercekten güzel gösterdi pikleri.Artık hayırlısı Çok yazmasamda takıpteyım fnd_50 çok umutluydum senden ama yınede adet olmadan bılemeyız hala . pozitifbiri benide yanına al ayın 22 sınde T TASUU sendende guzel haberler beklıyorum
Evet o hepsiburadadan aldığım gecen ay da oradan aldığım silik çıkarmıştıO hepsıburada dan aldığın test dımı kuzum at gıtsın onları evden valla
Test yanılır ama ateş yanılmazYa sabah kalktım, hemen siteye gitdik ateş tablonu görmek için bugün
Birde test yapicam demiştin onu da merak etmiştim.
Şimdi de merakla bekliyorum
Ben anlamadım test resmen gösteriyordu ama..neye inanayım artık bilmiyorum .bu son olsun gelen ay sevinekKızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım.kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi pozitifbiri Papatyamaviss trkn0709 @Deepblues T TASUU @savascii @September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar
Testleri hangi satıxıdan aldın canım hepsiburadanKızlar sonuç negatif o zaman bu geçen ayki kullandığım test geçen ay da silik çıkarmıştı o zaman onda da yoktu kimyasal olmadı o zaman. Neye güveneceğim şaşırdım.kaldı 2 adet dönemi. 3 ay olmazsa doktor gel dedi pozitifbiri Papatyamaviss trkn0709 @Deepblues T TASUU @savascii @September Wind @Safransarii unuttuğum diğer canlar
Kesinlikle bu testler çok iyi bende kullandım bir ay aşırı net gösteriyor y çizgisi çok koyu çıktığı an piki anlıyorsun, ikinci ay bir gebenin günlüğünü kullandım ama bence innovita daha net gösteriyor , bir gebenin günlüğünden ben memnun kalmadım, ayrıca bir şey sorduğunda cevaplamıyor bile youtube ta yüklüymüş orayı izleyecekmişiz, vs kaç kere yazdım okumadı bile. Bu ay olmazsa ben innovita alacağım,Kızlar ovulasyon surecım sona erdiartık 10,12 gun bekleme sürecıne gırmıs bulunmaktayım.Bu testleri asırı begendım.Gercekten güzel gösterdi pikleri.Artık hayırlısı Çok yazmasamda takıpteyım fnd_50 çok umutluydum senden ama yınede adet olmadan bılemeyız hala . pozitifbiri benide yanına al ayın 22 sınde T TASUU sendende guzel haberler beklıyorum
Birgebebin günlüğüne yumurta yeteri boyuta geldiğinde kıpkırmızı gösteriyor yeteri boyuta g3lmdiğinde tam kırmızı olmuyor t ben bunu 4 aydır kullanıyorum kesinlikle birgebinin Günlüğü der geçerim diğerleri yumurta 17 mm olduğunda bile tyi kıpkırmızı gösteriyorKesinlikle bu testler çok iyi bende kullandım bir ay aşırı net gösteriyor y çizgisi çok koyu çıktığı an piki anlıyorsun, ikinci ay bir gebenin günlüğünü kullandım ama bence innovita daha net gösteriyor , bir gebenin günlüğünden ben memnun kalmadım, ayrıca bir şey sorduğunda cevaplamıyor bile youtube ta yüklüymüş orayı izleyecekmişiz, vs kaç kere yazdım okumadı bile. Bu ay olmazsa ben innovita alacağım,
Vala ben ikisinide kullandığım için söyledim, innovita da kullandığım ay gecikmem hiç olmaz yumurtlama çatlama gördüğün gün üstüne saydım tam 14. Gün regli oldum. He tabi doktora gidip Yumrta ölçtürme hiç yapmadım için kaç ml olduğunu dediğin gibi bilemiyorum canım.Birgebebin günlüğüne yumurta yeteri boyuta geldiğinde kıpkırmızı gösteriyor yeteri boyuta g3lmdiğinde tam kırmızı olmuyor t ben bunu 4 aydır kullanıyorum kesinlikle birgebinin Günlüğü der geçerim diğerleri yumurta 17 mm olduğunda bile tyi kıpkırmızı gösteriyor
Pitpitli şeffaf poşette hepsini lastikleyip kargo poşetine atmışlarPttavmde test alan arkadaşlar bakabilirler mi, içteki paket nasıl
Hgc testini kullandın mı onlar nasıl canım ?Birgebebin günlüğüne yumurta yeteri boyuta geldiğinde kıpkırmızı gösteriyor yeteri boyuta g3lmdiğinde tam kırmızı olmuyor t ben bunu 4 aydır kullanıyorum kesinlikle birgebinin Günlüğü der geçerim diğerleri yumurta 17 mm olduğunda bile tyi kıpkırmızı gösteriyor
Canım bir gölge var görüyorum içten sana dua ediyorum bu ay gönlündeki sevinçle gelsin inşallahEmin olamamakla birlikte..bugün aşılamanin 11.gunu bitti. Varsa kesin çizgi görürüm dedim ama filtre yapınca varla yok arası bişey var gibi gözle bakınca da öyle. Belki de yok
L lavinya- canm bende sevgı hanımı tercıh ettım bundan sonrada ederım sagolsun cevapta verıyor bırsey sordugumda. A Arelikooo canım onu kullanmadım ama 17 mmse zaten 3 gun ıcınde yumurtlama oluyordur.sevgı hanım zaten mutlaka 3 gunu degerlendırın sılık cızgı cıkana kadar ve sılık cızgı cıktıgı gunu de mutlaka degerlendırın dıyor.o yuzden ıkısıde aynı amaca hızmet edıyordur bence.Birgebebin günlüğüne yumurta yeteri boyuta geldiğinde kıpkırmızı gösteriyor yeteri boyuta g3lmdiğinde tam kırmızı olmuyor t ben bunu 4 aydır kullanıyorum kesinlikle birgebinin Günlüğü der geçerim diğerleri yumurta 17 mm olduğunda bile tyi kıpkırmızı gösteriyor
Çook gecmıs olsun canımCanım ne diyeyim cidden şaşırdım bariz bir çizgi gördük hepimiz. Hayırlısı hakkında. Hatırlarsanız ben de artimed le göremedim roll marka ile gördümşu marka en iyisi diye birşey yok aslında. Bir ay daha dene bakalım ona göre git doktorun ne diyecek...
Ayyy inşallah seve seve alırım. Gözüm kulağım sizde vallahi hasta hasta elimde telefon sizi takip ediyorum
Evet oradaki bayan ne zaman yazar hep cevap veriyor sağ olsun ses kaydı gönderiyor bir kere bile vermemezlik yapmadı ilk defa kulladımda sonuçta sorumun olması çok doğaldı, ama gebenin günlüğüne yazdım yazdım bakmadı görmedi bile kaç gün geçti sildim tüm yazdıklarımı çıktım takipten ben işk defa testini kullanıyorum atmışım bu yumurtlama mı diye daha da koyu olur mu diye bakmadı bile, ama innovitadaki kadına gönderim hep foto dedi daha da koyu olacak başlıyor yurmtlama çok yakın vs. O yüzden innovitayı tercih ederim eğer bu ay regl olursam, tabi inş olmam regliL lavinya- canm bende sevgı hanımı tercıh ettım bundan sonrada ederım sagolsun cevapta verıyor bırsey sordugumda. A Arelikooo canım onu kullanmadım ama 17 mmse zaten 3 gun ıcınde yumurtlama oluyordur.sevgı hanım zaten mutlaka 3 gunu degerlendırın sılık cızgı cıkana kadar ve sılık cızgı cıktıgı gunu de mutlaka degerlendırın dıyor.o yuzden ıkısıde aynı amaca hızmet edıyordur bence.bakalım sonucuda gorecegız ben ılk kez kullandım
Canım inşallah hayırlısı olsunKan vereceğim bugün dua edin Kızlar hakkımda hayırlısı olsun.
Insallah kuzum at bana bakayım ıstersen bende hıc anlamıyordum sımdı cok ıyı anladım bu testın nasıl calısıtgını ne demek ıstedıgınıEvet oradaki bayan ne zaman yazar hep cevap veriyor sağ olsun ses kaydı gönderiyor bir kere bile vermemezlik yapmadı ilk defa kulladımda sonuçta sorumun olması çok doğaldı, ama gebenin günlüğüne yazdım yazdım bakmadı görmedi bile kaç gün geçti sildim tüm yazdıklarımı çıktım takipten ben işk defa testini kullanıyorum atmışım bu yumurtlama mı diye daha da koyu olur mu diye bakmadı bile, ama innovitadaki kadına gönderim hep foto dedi daha da koyu olacak başlıyor yurmtlama çok yakın vs. O yüzden innovitayı tercih ederim eğer bu ay regl olursam, tabi inş olmam regli
Yani bundan sonra laboquickten devam. Aslında ptt avm den aldığım t1 t2 yazan artımedler doğru soncu verdi onlar yanıltmadı. Hepsiburadadan aldığım artımed kutularının içinden başka pakette testler çıktı şüphelendim zaten artımede benzemiyor dedim. Onlarda silik çıktı. Ptt avm den aldığım artımedler güvenilir yani sıkıntı yok onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?