- 26 Aralık 2015
- 11.802
- 19.076
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #2.661
Ya benimki gününde geldi çünkü kızım çok yükselmeden değer gününde düştü
Ben anlamam kızım görülecek o yazılanlar hemenAhahaha kısır döngüye gırdık dur kız yenı görüyorum daha
İşte artık buradan ötesi kısmetGün aşırı gıdemıyor ıste ya olmuyo akaıyor yarın da değerlensin bakalım nolcak
Bence durma değerlendirmeye devamkeSat 12 kasım bat 10 Aralık. Sat tan sonra hep degerlendirdik , eğer şu an olmuyorsa ve bat ı görürsem ben de burayım
Adam artık kıs geldı devamlı banyo olmuyor dıyoİşte artık buradan ötesi kısmet
2,5 yıllık evliyim, aslında bizim cocuk istedigimiz ve korunmadigimiz ilk ay bu. O yüzden bu kadar sık ilişkiye alışkın değiliz bozdu bizi birazBence durma değerlendirmeye devamke
2,5 yıllık evliyim, aslında bizim cocuk istedigimiz ve korunmadigimiz ilk ay bu. O yüzden bu kadar sık ilişkiye alışkın değiliz bozdu bizi biraz
Aralık Ayı selamlarAteş ölçen bebişler:
@Deepblues : 615927 Ovulation charts on FertilityFriend.com
pozitifbiri : 78a23e Ovulation charts on FertilityFriend.com
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM @Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 5 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 1 Aralıkpozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 L lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 Aralık@Miss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 @Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık@çgh 10 Kasım 6 Aralık@keug03 @Sudemsade 18 Kasım 20 Aralık@mooncrown2001 18 Kasım 20 Aralık@Cicekcicek20 4 Aralık@ozlemem 7 Kasım 5 Aralık@aysesngul 20 Aralık@ebrumsumsu 25 KasımT TASUU 24 Kasım@canancan11 24 Kasım 7 Aralık@Usagitsukino 23 Kasım 18 Aralık@sevayd 24 Kasım 20 Aralık@Deepblues 26 Kasım 21 Aralık
2,5 yıllık evliyim, aslında bizim cocuk istedigimiz ve korunmadigimiz ilk ay bu. O yüzden bu kadar sık ilişkiye alışkın değiliz bozdu bizi biraz
Hoş geldin sefa geldin bacııııAralık Ayı selamlarbat 24 Aralık
Bu hafta hsg çekilcem eğer doktor bir sorun görmezde bu ay bekle demezse aranızdayım inşallahherşey güzel olsun
Yeni evli çift gibi yaptı çocuk olayı sizi o zaman2,5 yıllık evliyim, aslında bizim cocuk istedigimiz ve korunmadigimiz ilk ay bu. O yüzden bu kadar sık ilişkiye alışkın değiliz bozdu bizi biraz
Yeni evli çift gibi yaptı çocuk olayı sizi o zamanbiz de her gün İlişki yapıp hamile kaldım şimdi de her gün olmuyor ağrılarım akıntılarım var iyi ki depolamışız diyorum
Valla doğru ha isteğim bitmedi hala var ama aman bisey olur vs diye yapasım gelmiyorBen yazdım Ekim topiğinde galiba, bu işi görev gibi yapmayın tadını çıkarın zevkine keyfine varın, bebe tutarsa yapamazsınız diyee emmee kime diyom
Çok sık ve ekşınlı olmadığı sürece izin var beybiiiValla doğru ha isteğim bitmedi hala var ama aman bisey olur vs diye yapasım gelmiyornasıl olcak bilmiyorum böyle
Şunların güzelliğine bak yaaaaaadarısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?