Benim koca bir boşluğa döndü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim koca bir boşluğa döndü
Kaçıncı gündüBenim koca bir boşluğa döndü![]()
Neden önceki testlerinde ovitrelle mi yapmıştında etkisi sürüyordu aceba ? Yoksa testler bendede bir silikleşti bir normaldiBenim koca bir boşluğa döndü![]()
8.gun artık 3.gun embriyosuKaçıncı gündü![]()
Evet ben daha 4 gün önce yarım doz ovitrelle yaptım kuzum.aynen bende de accayip gaz ve karın ağrısı kasık agrisi varNeden önceki testlerinde ovitrelle mi yapmıştında etkisi sürüyordu aceba ? Yoksa testler bendede bir silikleşti bir normaldi
Ama şöyle düşünüyorum 5. Gün embriyosu için daha 6. Gün. Yani henüz yeni tutundu eğer tutunduysa, idrara daha yansımamış olabilir. Test günü ne zamandı?8.gun artık 3.gun embriyosu
Hmm keşke ovitrellenin tam etkisi bitmeden yapmasaydınız.. zaten 4 gün idrara geçemesi zor 3 Gün embriyosu için ancak iliz frlansa geçerEvet ben daha 4 gün önce yarım doz ovitrelle yaptım kuzum.aynen bende de accayip gaz ve karın ağrısı kasık agrisi var
10 şubat canımAma şöyle düşünüyorum 5. Gün embriyosu için daha 6. Gün. Yani henüz yeni tutundu eğer tutunduysa, idrara daha yansımamış olabilir. Test günü ne zamandı?
Ay daha çok varmış birkaç gün sonra tekrar yaparsın kuzum idrar testini10 şubat canım
Valla şimdiden üzülmeye başladım moda düştüAy daha çok varmış birkaç gün sonra tekrar yaparsın kuzum idrar testini![]()
Ay hayıııırrrr lütfen modunu düşürme, moralini yüksek tut. Şu an en önemli olan şey buValla şimdiden üzülmeye başladım moda düştü
Ama bu kadar hersey pozitif iken böyle Bi sonuç heni baya uzecek biraz önce bununla yuzlestimAy hayıııırrrr lütfen modunu düşürme, moralini yüksek tut. Şu an en önemli olan şey bu![]()
Canim bir günde çok koyulaşmaz ki zaten her gün takip et bakalımO zaman ilk test benden gelsinnAma benim hala silik kızlar
1 günde kıpkırmızı olmasını da beklemiyordum yani tabi ama hiç çizgi olmamasından iyidir buna şükür
![]()
Daha erken, kendine biraz daha zaman tanıAma bu kadar hersey pozitif iken böyle Bi sonuç heni baya uzecek biraz önce bununla yuzlestim
Kuzum 5 gün embriyosu olsa hadi diycem neysede 3 gün embriyosu daha zaman varValla şimdiden üzülmeye başladım moda düştü
Bencede erken karar verme daha zamanın var önünde sakin kalmaya calis canımDaha erken, kendine biraz daha zaman tanı![]()
Böyle canım benimkideSeninki nasıl göremedim![]()
7.gündü canım bugünŞimdi gördüm ama benim de yaptığım ilk test seninki gibiydi. Kaçıncı gündü bugün?
ayy ne biliyim canım ya korkuyorumGünaydın masallah daha ne olsun![]()
Daha erken olabilir canım hemen moral bozmak yok daha test gününe varrBenim koca bir boşluğa döndü![]()