- 9 Ekim 2023
- 182
- 153
- 23
- 29
Bitkisel olanları içerik olarak araştırıp alerjiniz olmayanı seçebilirsiniz . Sadece olaya şampuan güneş kremi olarak bakmayın deodorant diş macunu parfüm .ben bir şey sormak istiyorum ya hamilelikte hangi şampuanı - güneş kremini kullanmak lazım acaba içeriği temiz hamilelere uygun bilgisi olan var mıı
Geçen ki gibi gölge olarak çıktı yaaOvitrelleden dolayı pozitif çıkar ama canım içinde bhcg vad
Koyulasmayi takip edebikirsen anlayabilirsin iğne etkisi ise günden güne siliklesir hamilelik ise günden güne koyulaşır cnmGeçen ki gibi gölge olarak çıktı yaa
biraz araştırdım aslında sizlerin kullandıkları bir marka vardır belki diye sormak istedimBitkisel olanları içerik olarak araştırıp alerjiniz olmayanı seçebilirsiniz . Sadece olaya şampuan güneş kremi olarak bakmayın deodorant diş macunu parfüm .
Saldım çayıra mevlam hayırabiraz araştırdım aslında sizlerin kullandıkları bir marka vardır belki diye sormak istedim
ben öğrendiğimden beri dalin kullanıyorum ama saçlarımı yoldu attı iğrenç bir şey olduSaldım çayıra mevlam hayırahıc araştırmadım böyle şeyler ama dıkkat edene de saygı duyuyorum
Canım ovitrelle sonrası test yapmak güvenilir dedim silik çıkıyor zaten 9 güne kadar. Transfer in kaçıncı günündesinGeçen ki gibi gölge olarak çıktı yaa
Ben kullandığım tüm kozmetik ürünleri vegan kullanıyorum bitkisel tercih ediyorum o yüzden bu süreçte değiştirmeme gerek kalmadıben bir şey sormak istiyorum ya hamilelikte hangi şampuanı - güneş kremini kullanmak lazım acaba içeriği temiz hamilelere uygun bilgisi olan var mıı
7 günü kuzu.3.gun embriyosuCanım ovitrelle sonrası test yapmak güvenilir dedim silik çıkıyor zaten 9 güne kadar. Transfer in kaçıncı günündesin
hangi markayı kullanıyorsunBen kullandığım tüm kozmetik ürünleri vegan kullanıyorum bitkisel tercih ediyorum o yüzden bu süreçte değiştirmeme gerek kalmadı
ay hadi belirtidir inşallah. önceki transferde olmuş muyduKızlar dün gece benim meme hassasiyetim başladı aşırı aciyorlar sistiler
Çokta şey yapmayın ya valla ne bileyim hani annelerimiz öyle mi yapmış işte biz sağlıklıyız derler ya çokta eski moda kafam yok ama herseyı de kendıme eziyet eder gibi takıntı yapamam. Vallaben öğrendiğimden beri dalin kullanıyorum ama saçlarımı yoldu attı iğrenç bir şey oldu
hadi bakalım belirtiler gelıyor deseneKızlar dün gece benim meme hassasiyetim başladı aşırı aciyorlar sistiler
İdrarda çıkıyorsa kanda da çıkar :) git kan ver kafan rahatlasın7 günü kuzu.3.gun embriyosu
Şampuan ve serum bioxcin kullanıyorum ev temizlik ürünleri homm bitkisel yüz temizleme de pglab Yves Rocher nemlendirici ve bb krem eczaneden alıyorum lipo falanhangi markayı kullanıyorsun
İnşallah belirtidir ilaçların etkisi de olabilir ayaklairm da asla ısınmıyorhadi bakalım belirtiler gelıyor desene
Çok hatırlamıyorum ama sanki olmuştuay hadi belirtidir inşallah. önceki transferde olmuş muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?