ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Çokta şey yapmayın ya valla ne bileyim hani annelerimiz öyle mi yapmış işte biz sağlıklıyız derler ya çokta eski moda kafam yok ama herseyı de kendıme eziyet eder gibi takıntı yapamam. Valla
ya aslında ben de çok takan biri değilim 12. hafta olacak hem kullandım şampuan hariç ama benim çevremde inanılmaz bir doğal ürün takıntılığı var bir ben yapmıyormuşum gibi geliyor vicdan yaptım bildiğin

doktorun dediğini araştırmadım hiç. doğal içerikli şeyleri araştırmaya başladım anlatmıştım ya önceden de doktor ne derse onu yapıyorum hiç sorgulamadım bugüne kadar
Çok entel dantel şeylere kafa verme boşver . Sokakta ayakkabısız dolanan da büyüyor evde mustela şampuanla yunup yıkanan da

kesinlikle hatta bizim el bebek gül bebek büyüttüklerimiz sürekli hasta onlara hiç bir şey olmuyor zaten çok aradaydım bu gazla aynen devam ederim ben
benım oğlan aptal sıpaları gibi park köşelerinde toprak yıyerek büyüdü eltımınkide avm lerde oyun alanlarında inan Hergun hastalandık die hastanelik olurlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…