- 9 Ekim 2023
- 182
- 153
- 23
- 29
çok sakınmamak lazım ya bizim komşunun oğlu mikropsuzluktan hasta olmuştu herşeyin fazlası zararbenım oğlan aptal sıpaları gibi park köşelerinde toprak yıyerek büyüdü eltımınkide avm lerde oyun alanlarında inan Hergun hastalandık die hastanelik olurlardı
Evet benım görümcem öyle mikropsuzluktan hastalanıyor aşırı titiz aşırı hassas . Ben gözümle görmesem mıkropsuzluktan hastalanıldıgına inanmazdımçok sakınmamak lazım ya bizim komşunun oğlu mikropsuzluktan hasta olmuştu herşeyin fazlası zarar
Hom bitkiselin ürünlerini.kullandim ben hamilelikte ve cildim aşırı hassas, bebeğime de şampuan ve pişik kremini kullanıyorum , isterseniz sizde ücretsiz üye olup yüzde 30 indirimli şekilde alabilrisiniz. Bilgi için mesaj atabilirsinizben bir şey sormak istiyorum ya hamilelikte hangi şampuanı - güneş kremini kullanmak lazım acaba içeriği temiz hamilelere uygun bilgisi olan var mıı
bu ayın altısındamıydı senin kontrolün heycanlı mısın benim de 8 şubatta ay ben hiç bir kontrolü bu kadar beklemedim cinsiyet öğrenicem diye aşırııı heycanlıyımEvet benım görümcem öyle mikropsuzluktan hastalanıyor aşırı titiz aşırı hassas . Ben gözümle görmesem mıkropsuzluktan hastalanıldıgına inanmazdım
teşekkür ederim biraz daha bakıp öyle karar veririmHom bitkiselin ürünlerini.kullandim ben hamilelikte ve cildim aşırı hassas, bebeğime de şampuan ve pişik kremini kullanıyorum , isterseniz sizde ücretsiz üye olup yüzde 30 indirimli şekilde alabilrisiniz. Bilgi için mesaj atabilirsiniz
Evet 6 sında valla cinsiyetiyle falan işim yok yabu ayın altısındamıydı senin kontrolün heycanlı mısın benim de 8 şubatta ay ben hiç bir kontrolü bu kadar beklemedim cinsiyet öğrenicem diye aşırııı heycanlıyım
Tabikiteşekkür ederim biraz daha bakıp öyle karar veririm
Olmaz inşallah. ikizler de çok duydum böyle olduğunu zaten sıkıntılı bir şey olsa söylerdi doktor da. benim şüphelendiği bir şey olmasına rağmen doktorun asla emin olamıyorum maşallah sana kendinden eminsinEvet 6 sında valla cinsiyetiyle falan işim yok yabana kalsa öğrenmeye gerek de yok ben biliyorum bırı oğlan biri kız .
ben birine küçük geriden geliyor dediler ya bebeğin aklım ondan inşallah sorun olmaz kendı doktorumuz güzel konuşur
Kız ben geçmiş mesajlara gittim az önce size yazmisim test gününe kadar evde durmayacağim kafayı yerim vsOh iyi maşAllah helal sana bu sefer koruyorsun kendını
Evet eşim nargile içiyor diyor ben kızıyordum bana diyordu agzindan sigara dusmeyen 70 yaşındaki Urfalı dayilar hâlâ doğuruyorÇok entel dantel şeylere kafa verme boşver . Sokakta ayakkabısız dolanan da büyüyor evde mustela şampuanla yunup yıkanan da
Transfer sonrası abla yanımdaydı görevli durup diyordu senden bir kız bir erkek olacak inşallah bir kız bir erkek deyip deyip durdu diyorum abla tek transfer ikiz olmaz olur olur o bölünür diyorduEvet 6 sında valla cinsiyetiyle falan işim yok yabana kalsa öğrenmeye gerek de yok ben biliyorum bırı oğlan biri kız .
ben birine küçük geriden geliyor dediler ya bebeğin aklım ondan inşallah sorun olmaz kendı doktorumuz güzel konuşur
Olsa ne güzel olur dimiTransfer sonrası abla yanımdaydı görevli durup diyordu senden bir kız bir erkek olacak inşallah bir kız bir erkek deyip deyip durdu diyorum abla tek transfer ikiz olmaz olur olur o bölünür diyordu
Ay evet gerçekten de çok güzel olurdu çok isterimOlsa ne güzel olur dimi
Ya olsaydı yükselirsin diye düşünmeye başladım modem düştü ofTest yapıp durma ya yarın kan vericeksen
Ben dedim yapmaYa olsaydı yükselirsin diye düşünmeye başladım modem düştü of
Ovıtrella olduğu ıcın guvenemedım ben teste . Testlerini yan yana koyup bi foto atar mısınYa olsaydı yükselirsin diye düşünmeye başladım modem düştü of
Sol daki cuma günü erken gebelik ve ortadaki bu sabah ama 40 dk lk çiş ile yaptimOvıtrella olduğu ıcın guvenemedım ben teste . Testlerini yan yana koyup bi foto atar mısın
Bu sabah 40 dk lik cjs 7 günOvıtrella olduğu ıcın guvenemedım ben teste . Testlerini yan yana koyup bi foto atar mısın
Ayy çok haklı ya alkol sigara gırla olan birsürü insan hamile kalıyor doğuruyorEvet eşim nargile içiyor diyor ben kızıyordum bana diyordu agzindan sigara dusmeyen 70 yaşındaki Urfalı dayilar hâlâ doğuruyor
Bunda var gibi sanki ovitrelle etkisi değilseBu sabah 40 dk lik cjs 7 gün
Ahhahha guzel bise soylin diye her yolu deniyorumdur
Birde canım dün akşam üzerine doğru alt karında inalimaz derecede baskı ve yoğun gaz sıkışması vardı gece sabaha kadar zor yattim 5 kere uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?