- 23 Temmuz 2018
- 153
- 141
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım bende öyle düşünüyorum erken öğrendim Allah kanda güzel artışlar ardından doğum da nasip etsinUmayis.. çok sevindim cnm bnce de kesin ikizler geliyor sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallahsıradaki hamiş espressoc
![]()
.Yumurta toplamadan sonra histeroskopi ameliyatı olanlarınız var mı ? Ve ameliyattan ne kadar süre sonra transfer oldunuz
Canım ya benim hala kanamam var, bugün yeni test yaptım yinede, 2.çizgi çok silikte olsa var gibi geldi ama görmek istediğimdende olabilir. Var mı sizce deekanaması olan biri vardı son durum ne ki ?
Ben gördüm silik bir çizgi hemen çıktı mıCanım ya benim hala kanamam var, bugün yeni test yaptım yinede, 2.çizgi çok silikte olsa var gibi geldi ama görmek istediğimdende olabilir. Var mı sizce de
3-4. Dk da çıktı canım, ayy dimi ya inşallah belirginleşir yarınaBen gördüm silik bir çizgi hemen çıktı mı
E ama varr kaçıncı gün canım transferjnCanım ya benim hala kanamam var, bugün yeni test yaptım yinede, 2.çizgi çok silikte olsa var gibi geldi ama görmek istediğimdende olabilir. Var mı sizce dee
Ayy dimi ya kanama beni korkutmuştu ama tutunmaya çalışıyor demekkiE ama varr kaçıncı gün canım transferjn
Sen bi doktora gitsene bugünCanım ya benim hala kanamam var, bugün yeni test yaptım yinede, 2.çizgi çok silikte olsa var gibi geldi ama görmek istediğimdende olabilir. Var mı sizce dee
Tutmuş Allah ın izniyle bebeğin3-4. Dk da çıktı canım, ayy dimi ya inşallah belirginleşir yarına![]()
Bi arayım bi daha canımSen bi doktora gitsene bugün
Hadi inşallahUmayis.. çok sevindim cnm bnce de kesin ikizler geliyor sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallahsıradaki hamiş espressoc
![]()
Hadi inşallahUmayis.. çok sevindim cnm bnce de kesin ikizler geliyor sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallahsıradaki hamiş espressoc
![]()
Evet canım var kanama lekelenmeyse önemli değil domtorunla görüştün muCanım ya benim hala kanamam var, bugün yeni test yaptım yinede, 2.çizgi çok silikte olsa var gibi geldi ama görmek istediğimdende olabilir. Var mı sizce dee
Testlerim geldiHadi inşallah
Evet canım var kanama lekelenmeyse önemli değil domtorunla görüştün mu
12 gün etkisi var diyorlarTestlerim geldiyapsam mı ki ovitrelle daha 3 gün önce yaptım ama ahahah
Ovitrelleden dolayı pozitif çıkar ama canım içinde bhcg vadTestlerim geldiyapsam mı ki ovitrelle daha 3 gün önce yaptım ama ahahah