Bolca uyusak ne güzel olur ama 8 de benim gözler fildir fildirGeçecek heralde öyle böyle kız zaman duruyor resmen
Benim ikizdi 3 test yaptım 4.gunde göremedim 5.gun silik senin testten azcik koyuydu bence oldu bu iş geliyor gelmekte olan ikizcanlarFotoda belli olmuyor ama gözle gerçekte net görüyorum silik sadeceerken de 4. Dakikada kasette 9. Dakika da çıktı
Kız ben uyuyamıyorum sürekli ilaç saati geliyor haplarım çokBolca uyusak ne güzel olur ama 8 de benim gözler fildir fildir
Ay inşallah inşallah çok isterim sağlıklı ikizlerim olsunBenim ikizdi 3 test yaptım 4.gunde göremedim 5.gun silik senin testten azcik koyuydu bence oldu bu iş geliyor gelmekte olan ikizcanlarolmasa çıkmaz hadi inşallah kanda güzel değer görürsün
Benimde sabah 8 de ignem o yüzden mecburen kalkıyorumKız ben uyuyamıyorum sürekli ilaç saati geliyor haplarım çok
6.30
14.30
1630
1730
18.50
22.30 hep bu saatlerde hap içiyorum fitil yapıyorum
Sabah namazınu kılıyorum sonra fitil yapıyorum uyuyorum öğlene kadarBenimde sabah 8 de ignem o yüzden mecburen kalkıyorum
Skskksksksk senin görmediğin test zor kankammBen görüyorum hadi sağlıkla ilerlesin inşallah
Çatlatma iğnesi yapmamıştın demi canım ?Fotoda belli olmuyor ama gözle gerçekte net görüyorum silik sadeceerken de 4. Dakikada kasette 9. Dakika da çıktı
Eee uzman olduk malesefSkskksksksk senin görmediğin test zor kankamm
Yok canım hiç iğne yapmadım bir aydırÇatlatma iğnesi yapmamıştın demi canım ?
Ozaman hayırlı olsun canımYok canım hiç iğne yapmadım bir aydır
Amin canım inşallahOzaman hayırlı olsun canımdarısı kana
Valla çok rahat oldu wp burasini kullanmak zor ya guncellemelerde filanKızlar burayı da unutmayyimn
Kimse yazmıyor bizi yalnız bırakmayınNie unutcaz beaahh
Sen nie gelmıon kimse yokki zaten 3 kışıyız tutup burayı oraya tasıcak halimiz yok sadece 2-3 sıkı fıkı çok yorumlastıklarımızKimse yazmıyor bizi yalnız bırakmayın
Geliyorum tamamSen nie gelmıon kimse yokki zaten 3 kışıyız tutup burayı oraya tasıcak halimiz yok sadece 2-3 sıkı fıkı çok yorumlastıklarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?