• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

ben bir şey sormak istiyorum ya hamilelikte hangi şampuanı - güneş kremini kullanmak lazım acaba içeriği temiz hamilelere uygun bilgisi olan var mıı

ben bir şey sormak istiyorum ya hamilelikte hangi şampuanı - güneş kremini kullanmak lazım acaba içeriği temiz hamilelere uygun bilgisi olan var mıı
Bitkisel olanları içerik olarak araştırıp alerjiniz olmayanı seçebilirsiniz . Sadece olaya şampuan güneş kremi olarak bakmayın deodorant diş macunu parfüm .

Ben kullandığım tüm kozmetik ürünleri vegan kullanıyorum bitkisel tercih ediyorum o yüzden bu süreçte değiştirmeme gerek kalmadı

ben öğrendiğimden beri dalin kullanıyorum ama saçlarımı yoldu attı iğrenç bir şey oldu 😀
Çokta şey yapmayın ya valla ne bileyim hani annelerimiz öyle mi yapmış işte biz sağlıklıyız derler ya çokta eski moda kafam yok ama herseyı de kendıme eziyet eder gibi takıntı yapamam. Valla

Back
X