- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
Değerler her gebelikte farklı oluyormuş ama çok şükür hamilesin canım sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz için dua etKızlar değerim 38 çıkmışAllah tamamını erdirsin inşa Allah. Adetten 1hafta geçmiş sice nasıl?
Peki bilmiyorum doktora attım doktor ne dicekMoral bozmak yok yarın bidaha kan testi ver aynı yerde olsun ama emin olursın canım
Canım pembelik var benim de öyle çıktı adet tarihine daha var mı sen de mi kan testi yaptırsan acabaKızlar merhaba bende yaklaşık 8 aydır bebek istiyorum dün test yaptım bi bakar mısınız sizce kuruma çizgisi mi bana öyle gelmedi ama aklımı kurcalıyo
geç yumurtlama görmüşsün demekki canım hayırlı olsunKızlar değerim 38 çıkmışAllah tamamını erdirsin inşa Allah. Adetten 1hafta geçmiş sice nasıl?
Bebeğşm okadar doğru diyorsun ki. Biraz araştırdımda öyle olanlarda varmısYükselme ihtimali yokmy acaba normalde 0.1 falan çıkıyor 2.cikinca bi umutlaniyor insan
Canım adetim düzensiz ama geçti yani en son 15 ekimde adet oldum yarın kan vericem ama ne olcak bakalımCanım pembelik var benim de öyle çıktı adet tarihine daha var mı sen de mi kan testi yaptırsan acaba
Dua ederim canım. Zaten hep namazda dua ediyorum Allah arzusunda olan her kese evlat nasip etsinDeğerler her gebelikte farklı oluyormuş ama çok şükür hamilesin canım sağlıkla kucağına al inşallah hepimiz için dua et
Evet 20günden sonra görüyorum genelde yumurtlamayıgeç yumurtlama görmüşsün demekki canım hayırlı olsun
Canım regl 1. günden itibaren 11 gün boyunca içiyorsun sabah akşam aç karnına havanda 1 tatlı kaşığı kadar ez demle 1 bardak suyla ılıyınca iç ben bu ay denedim :)Merhaba kızlar bu hayit otunu kullanan varmı ben de bu ay kullanmaya başlayacağım nasıl kullanılıyor bilgi verirmsiniz
Çok iyi valla maşallah .tek ilişkide olmuş demekki. hayırlı bir şekilde artsın inşallah değerin. Allah bizede nasip etsin.Evet 20günden sonra görüyorum genelde yumurtlamayıZaten bizde iliki bir 9cu günde oldu sonra 22de.
Adetle birlikte miAdetle birlikte baslayıp 11 gün boyunca sabah akşam içip bırakıyorsun sonra canım. 1 cay kasıgı hayıt tohumunu 200 ml sıcak suda demleyip ılıyınca şöşyorsun. Ben bu ay içtim ama tam yapamadım.
Benim adetim 4 günü yarın başlasam 11 gün sonra bıraksam olur miCanım regl 1. günden itibaren 11 gün boyunca içiyorsun sabah akşam aç karnına havanda 1 tatlı kaşığı kadar ez demle 1 bardak suyla ılıyınca iç ben bu ay denedim :)
Merhaba canım naptın bu gün doktora gidecektin ?kızlar benimde bat 10 aralık ne zaman kan vermeliyim doktorum adet olmaz isen 17 aralıkta gel dedi.Bende o an 10 aralıkta test yapayım mı dedim olur dedikeşke daha önce deseydim aslında 10 aralığa kadar beklerim hatta 12 aralık sabahı yaparım diyordum ama burdaki silik çizgileri gebelik haberlrini duyunca inanılmaz mutlu oldum belki galiba birazda heyecan yaptım
Hayırlı olsun canımKızlar değerim 38 çıkmışAllah tamamını erdirsin inşa Allah. Adetten 1hafta geçmiş sice nasıl?
Kuzum 2000 ödedim ama kendi kliniği vardı doktorun hastaneye bağlı değil anlaşmalı olduğu hastanede çekim yaptı o yüzden fazla çıktı fiyat, hastaneye bağlı olanlar 1000-1500 arası çekiyormuş anesteziliNe kadar ücret ödedin canım
Canım ben adetliyken hormonlarıma baktirdigimda 2.36 çıkmıştı yani 5 altı direkt negatif oluyor tabi gününüze daha varsa yükselebilir amaKaç gün vardı regl tarihine ben de cumartesi yaptırdım 2.44 çıktı bakalım bugün ne çıkacak. Daha erken demişti doktor. Bugün hemşireye sordum başlıyor olmasa 0 lı rakamlar çıkardı dedi bilmiyorum ki ya
Yusra-61 kuzum nerelerdesin napıyorsun görmüyorum seni hiç