Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gün vardı regl tarihine ben de cumartesi yaptırdım 2.44 çıktı bakalım bugün ne çıkacak. Daha erken demişti doktor. Bugün hemşireye sordum başlıyor olmasa 0 lı rakamlar çıkardı dedi bilmiyorum ki ya
3 gün var adete ya benim de hep 0 lı çıkardı ondan bi şaşırdım

Aynen bi de benim 1.5 yıldan beri ilk defa 2,0 çıktı ondan bi bi heyecan yaptım hep 0.100 çıkardı yada 5 den küçük çıkar hiç 2,0 çıkmazdı
Umut vermek üzmek gibi olmasın ama 2 ile değeri yükselip hamile olanları duydum burda insallah vardır bebisin seninledir canim♥️

Merhaba bende laboquick kaset test var o erken test mi yoksa normal test mi? Ona göre yapacağım 6 gün var henüz

Umut vermek üzmek gibi olmasın ama 2 ile değeri yükselip hamile olanları duydum burda insallah vardır bebisin seninledir canim♥️
Ya bende duydum inşallah vardır allahım nolur dualarımı kabul. Et 🤲🏻🙏🏻Ya rabbi nolur nolur anne olmak isteyen herkesin sesini duy en kısa zamanda güzel haberler almamızı nasip eyle çok çok amiiinnnn🤲🏻🙏🏻

Canım geçmiş olsun bunu tüp bebek tedavisini uygulayacak doktor ile görüştün mü belki ilaçlı vs tedavini tamamlayıp yumurta toplayıp sperm ile embriyo oluşumundan sonra hazır hissedene kadar embriyoları bekletebiliyorlar pek çok kişi yıllarca da bekletiyor. Yani annenle ilgili birşey olursa hangi aşamada ne yaşayabilirsin onu Allah bilir. Sen tedavine odaklanıp doktorunla görüşebilirsin.
Sağol canım. Annemin durumundan bahsetmedim. Şimdi 10 Aralıkt bekliyor beni o zaman gidince o şekilde kouşacağım. Bir de aslında niyetim ocak ayında yeni fiyatlardan etkilenmemekte ama bu duurmda yapacak birşey yok.

20211201_142500.jpg
kızlar merhaba pik olmuş mu sizce 🤔

Merhaba kızlar bu hayit otunu kullanan varmı ben de bu ay kullanmaya başlayacağım nasıl kullanılıyor bilgi verirmsiniz
Adetle birlikte baslayıp 11 gün boyunca sabah akşam içip bırakıyorsun sonra canım. 1 cay kasıgı hayıt tohumunu 200 ml sıcak suda demleyip ılıyınca şöşyorsun. Ben bu ay içtim ama tam yapamadım.

X