Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2962585 Dadadadam kızlar yauuu şimdi doktor aradı hamilesiniz dedi değerim 26.19 daha yeni ama normal dedi bakalım cuma yada cumartesi tekrar kan vericem. İnşallah katlanarak artar herşey yolunda gider ya. Bu arada biliyorsunuz cumartesi baktırdığımda 2.44 dü yani ümidinizi yitirmeyin. Bu arada biz yumurta çatlama günümde 1 kez birlikte olduk. Eşim yüksek tansiyon hastası ve öyle sürekli birlikte olamıyoruz.
Çok çok sevindim senin adına tebrik ederim 🤲🏻🙏🏻

Eki Görüntüle 2962585 Dadadadam kızlar yauuu şimdi doktor aradı hamilesiniz dedi değerim 26.19 daha yeni ama normal dedi bakalım cuma yada cumartesi tekrar kan vericem. İnşallah katlanarak artar herşey yolunda gider ya. Bu arada biliyorsunuz cumartesi baktırdığımda 2.44 dü yani ümidinizi yitirmeyin. Bu arada biz yumurta çatlama günümde 1 kez birlikte olduk. Eşim yüksek tansiyon hastası ve öyle sürekli birlikte olamıyoruz.
Canım hayırlı olsun adetin geçti mi senin. şuan yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün acaba

Merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra ikinci evliliğim sonrası yine buralardayım 🤗
Nereye yazacağımı bilemedim. Buraya yazdım. Bat 13 Aralık. Beni de ekler misiniz listeye 😊

Ne sen sor ne ben diyeyim 😁 ben yoğunum yorgunum 🤣 başıma güzel şeyler geldi yanı sıra bambaşka şeyler geldi. Aşılama sonrası benim atamam oldu bu en güzeli derken diş için biliyorsunuz tedavi alıyorum lakin 20 lik dişimi alırken doktor kirdi 🤣 neyse çene cerrahına sevk ettiler bugün ameliyatım vardı kaldı kan pıhtılaşması cıktı genetik testimde bunun için alanında doktoruna görüneceğim haftaya.Birde dişimin birinde kist varmış 🙈ondan da ameliyat olmam lazimmis .ayy filanlar falanlar 😏
Birde okuyorum üstüne sınavlarım vardı daha buraya girecek hal kalmamıştı. Biraz da canım istemedi sarmıyor eskisi gibi istek yok girmeye.

Sen napıyorsun nasılsın iyi misin?
Ayy inanmıyorum neler gelmiş başına şaka gibi🙈
Ama her işte bir hayır var derler ya hamile kalmadan önce dişleri yaptırmak en iyisiymiş. Mutlaka dişlerin sağlıklı olması lazımmış. İyi yapmışsın yaptırmakla. Doktora nasıl kırdı ya vallahi şok içindeyim 🤭 olsun gir arada ama özletme kendini çok🥰🌺
İyiyim bende canım aynı bıraktığın gibi hayali çizgilerle boğuşmacalar 😀 dün çatlatma iğnesi oldum bu akşam başlıyoruz gene hayırlısıyla🤪
Benımde kırık bi dişim var korkuyorum gitmeye geçen eşim gitti kanal oldu kocaman şişti yüzü apseliymiş o diş. Korkutuyor beni dişçiler:KK43:

Merhaba konuyu yeni görüyorum . Bugün adet bekliyordum ve oldum 😂 önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Kuzum kacıncı günde 2.44 cıkmıstı değerin?
Cok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına alamyı nasip etsin🙏🏻🙏🏻🤗

Bende bilemedim bakalım adet olcak mıyım görcez umarım inşallah olmam da gebelik haberimi alırım ilk defa 2 çıktı 1.5 yıldan beri belki ondan bekleyelim dedi doktor
Beklemek en sagliklisi en guzeli regl gunu gecmesi onemli olan degerlerinin artmasi insallah guzel haberler alirisn 🤲

X