- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Jannaa kendine gelllKuzum yıkarda kan sonucunu paylaşmış 26 küsür cıkmıs hamile yani
Ayy ben @Hasret_206 ile karıştırmışım pardon ama onunda değeri 2 idi
Noldu bana bir anda anlamadım ya kafam karıştıJannaa kendine gelll
İnşallah allahtan umut kesilmez umarım sende sağlıklı bi gebelik geçirirsinBeklemek en sagliklisi en guzeli regl gunu gecmesi onemli olan degerlerinin artmasi insallah guzel haberler alirisn
Benide oyle guzel seylere etiketle lutfen
Pes pese guzel haberler alinca felaaggmiz sastiNoldu bana bir anda anlamadım ya kafam karıştı
Aynen ya alışık değil bu bünye yavaş yavaş gelin lütfen adjdjsjjaPes pese guzel haberler alinca felaaggmiz sasti
Ay inşallah ağzından bal akıyo sağ olasınız ya moralim düzeldi
Hadi darisi bizeAynen ya alışık değil bu bünye yavaş yavaş gelin lütfen adjdjsjja
Canım benim inşallah dedigim gibi bu ay herkes hamiş bu topikte benden demesi topiğe giren hamile kalırAy inşallah ağzından bal akıyo sağ olasınız ya moralim düzeldiumarım senin de bebiş haberini alırız hatta hepimizin
Evet topikler de görmüştüm bir kaç kişi o şekilde öğrenmiş nasip kısmet tabiBebeğşm okadar doğru diyorsun ki. Biraz araştırdımda öyle olanlarda varmıs
İnşallahhhh hamile kalayım baklava sözüm var arkadaşlarıma umarım hamile kalayım da baklava köpekleri olsun yaCanım benim inşallah dedigim gibi bu ay herkes hamiş bu topikte benden demesi topiğe giren hamile kalır
Kuzum dün gittim 16,5 cıktı progestron değerim doktor cok iyi güzel çatlamıs dedi. Adet tarihini bekliyorum bakalımMerhaba canım naptın bu gün doktora gidecektin ?
Offf bide kakolu soğuk baklavaİnşallahhhh hamile kalayım baklava sözüm var arkadaşlarıma umarım hamile kalayım da baklava köpekleri olsun ya
Sinüzit varsa ondan da olabilir soğuk havayı pek sevmez şapka tak dışarı çıkarkenAy kizlar kac gundur basim agriyo havalardan midir nedir yada stresten
Hiç baktirmadim prolaktin değerime cnm aklımda soru işareti kaldıCanım 11.gününde bırakcak şekilde iç o zaman 12.günü yumurtlama zamanlarında icmeyi bırakıyosun artık. Bide prolaktin değerin yüksekse hiç icme derim
Canım sen prolaktin değerine baktırıp o şekilde mi içtin hayıt tohumunuCanım regl 1. günden itibaren 11 gün boyunca içiyorsun sabah akşam aç karnına havanda 1 tatlı kaşığı kadar ez demle 1 bardak suyla ılıyınca iç ben bu ay denedim :)
Var olmaz olur mu öldürüyo beniSinüzit varsa ondan da olabilir soğuk havayı pek sevmez şapka tak dışarı çıkarken
Yok ben sevmiyorum o soğuk baklavayı sözüm var adak adadım valla hamile kalırsam yapcam çünkü ben 1.5 yıldır uğraşıyorum yapmak istiyorum hamile misin senOfff bide kakolu soğuk baklavaay canım çekti benim var yapcağım bişeyler