- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
3 gün var adete ya benim de hep 0 lı çıkardı ondan bi şaşırdımKaç gün vardı regl tarihine ben de cumartesi yaptırdım 2.44 çıktı bakalım bugün ne çıkacak. Daha erken demişti doktor. Bugün hemşireye sordum başlıyor olmasa 0 lı rakamlar çıkardı dedi bilmiyorum ki ya
Aynen bi de benim 1.5 yıldan beri ilk defa 2,0 çıktı ondan bi bi heyecan yaptım hep 0.100 çıkardı yada 5 den küçük çıkar hiç 2,0 çıkmazdıYükselme ihtimali yokmy acaba normalde 0.1 falan çıkıyor 2.cikinca bi umutlaniyor insan
Umut vermek üzmek gibi olmasın ama 2 ile değeri yükselip hamile olanları duydum burda insallah vardır bebisin seninledir canimAynen bi de benim 1.5 yıldan beri ilk defa 2,0 çıktı ondan bi bi heyecan yaptım hep 0.100 çıkardı yada 5 den küçük çıkar hiç 2,0 çıkmazdı
Ya bende duydum inşallah vardır allahım nolur dualarımı kabul. EtUmut vermek üzmek gibi olmasın ama 2 ile değeri yükselip hamile olanları duydum burda insallah vardır bebisin seninledir canim
Acaba adetim yakın ya ondan mı böyle çıktı Kİ yaYükselme ihtimali yokmy acaba normalde 0.1 falan çıkıyor 2.cikinca bi umutlaniyor insan
Hadi inşallahCanım şimdi kan testi verdim heyecanla bekliyorum iki saat sonra çıkacak inşallah hepimizin sağlıkla bebişleri gelsin tez zamanda amin
Oda olabilir canim en iyisi gününü bekle gelmezse tekrar kan verirsinAcaba adetim yakın ya ondan mı böyle çıktı Kİ
Belirti olarak göğüslerim aşırı hassas ve arada kasıklarıma iğne batıyor gibiBelirti falan varmı? İnşa Allah hamilelikdir
Sağol canım. Annemin durumundan bahsetmedim. Şimdi 10 Aralıkt bekliyor beni o zaman gidince o şekilde kouşacağım. Bir de aslında niyetim ocak ayında yeni fiyatlardan etkilenmemekte ama bu duurmda yapacak birşey yok.Canım geçmiş olsun bunu tüp bebek tedavisini uygulayacak doktor ile görüştün mü belki ilaçlı vs tedavini tamamlayıp yumurta toplayıp sperm ile embriyo oluşumundan sonra hazır hissedene kadar embriyoları bekletebiliyorlar pek çok kişi yıllarca da bekletiyor. Yani annenle ilgili birşey olursa hangi aşamada ne yaşayabilirsin onu Allah bilir. Sen tedavine odaklanıp doktorunla görüşebilirsin.
Coook Amin inşallah canimYa bende duydum inşallah vardır allahım nolur dualarımı kabul. EtYa rabbi nolur nolur anne olmak isteyen herkesin sesini duy en kısa zamanda güzel haberler almamızı nasip eyle çok çok amiiinnnn
Tamam peki keşke pozitif görsemOda olabilir canim en iyisi gününü bekle gelmezse tekrar kan verirsin
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar değerim 38 çıkmışAllah tamamını erdirsin inşa Allah. Adetten 1hafta geçmiş sice nasıl?
Canım senin dün pozitif değil miydi testin yanlış mı hatırlıyorumTamam peki keşke pozitif görsem
Hayırlı olsun darısı diğer test yapanlaraKızlar değerim 38 çıkmışAllah tamamını erdirsin inşa Allah. Adetten 1hafta geçmiş sice nasıl?
Adetle birlikte baslayıp 11 gün boyunca sabah akşam içip bırakıyorsun sonra canım. 1 cay kasıgı hayıt tohumunu 200 ml sıcak suda demleyip ılıyınca şöşyorsun. Ben bu ay içtim ama tam yapamadım.Merhaba kızlar bu hayit otunu kullanan varmı ben de bu ay kullanmaya başlayacağım nasıl kullanılıyor bilgi verirmsiniz
İdrar testi o çok az ışık tutunca gözüküyordu sadece kan verdim 2,0 çıktı ama adetim yakın ondan mı öyle çıktı bilemedim moralim bozuldu öyle oluncaCanım senin dün pozitif değil miydi testin yanlış mı hatırlıyorum
Moral bozmak yok yarın bidaha kan testi ver aynı yerde olsun ama emin olursın canımİdrar testi o çok az ışık tutunca gözüküyordu sadece kan verdim 2,0 çıktı ama adetim yakın ondan mı öyle çıktı bilemedim moralim bozuldu öyle olunca