- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
Benim 26.19 çıktı adetime 3-4 gün var doktor aradı hamilesiniz dedi ama 2-3 gün sonra yine test yaptırıcamKızlar değerim 38 çıkmışAllah tamamını erdirsin inşa Allah. Adetten 1hafta geçmiş sice nasıl?
Çok çok sevindim senin adına tebrik ederimEki Görüntüle 2962585 Dadadadam kızlar yauuu şimdi doktor aradı hamilesiniz dedi değerim 26.19 daha yeni ama normal dedi bakalım cuma yada cumartesi tekrar kan vericem. İnşallah katlanarak artar herşey yolunda gider ya. Bu arada biliyorsunuz cumartesi baktırdığımda 2.44 dü yani ümidinizi yitirmeyin. Bu arada biz yumurta çatlama günümde 1 kez birlikte olduk. Eşim yüksek tansiyon hastası ve öyle sürekli birlikte olamıyoruz.
Sağol canım hepimizin herşey yolunda gider inşallahÇok çok sevindim senin adına tebrik ederim
Canım hayırlı olsun adetin geçti mi senin. şuan yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün acabaEki Görüntüle 2962585 Dadadadam kızlar yauuu şimdi doktor aradı hamilesiniz dedi değerim 26.19 daha yeni ama normal dedi bakalım cuma yada cumartesi tekrar kan vericem. İnşallah katlanarak artar herşey yolunda gider ya. Bu arada biliyorsunuz cumartesi baktırdığımda 2.44 dü yani ümidinizi yitirmeyin. Bu arada biz yumurta çatlama günümde 1 kez birlikte olduk. Eşim yüksek tansiyon hastası ve öyle sürekli birlikte olamıyoruz.
İnşallah canımSağol canım hepimizin herşey yolunda gider inşallah
Ayy inanmıyorum neler gelmiş başına şaka gibiNe sen sor ne ben diyeyimben yoğunum yorgunum başıma güzel şeyler geldi yanı sıra bambaşka şeyler geldi. Aşılama sonrası benim atamam oldu bu en güzeli derken diş için biliyorsunuz tedavi alıyorum lakin 20 lik dişimi alırken doktor kirdi neyse çene cerrahına sevk ettiler bugün ameliyatım vardı kaldı kan pıhtılaşması cıktı genetik testimde bunun için alanında doktoruna görüneceğim haftaya.Birde dişimin birinde kist varmış ondan da ameliyat olmam lazimmis .ayy filanlar falanlar
Birde okuyorum üstüne sınavlarım vardı daha buraya girecek hal kalmamıştı. Biraz da canım istemedi sarmıyor eskisi gibi istek yok girmeye.
Sen napıyorsun nasılsın iyi misin?
Canım 11.gününde bırakcak şekilde iç o zaman 12.günü yumurtlama zamanlarında icmeyi bırakıyosun artık. Bide prolaktin değerin yüksekse hiç icme derimAdetle birlikte mibenim bugün 4 günüm ama
Devam ediyo mu halaYaaa tuvalete gittim peçeteye kahve rengi su gibi akıntı geldi. Adet mi olcam ben. Kimyasal gebelik mi geçiriyorum yoksa yerlesme kanaması mı
3 gun varken 4.97 cikmisti bende var demisti yeni demisti 2 yi bilemedim simdi3 gün var adete ya benim de hep 0 lı çıkardı ondan bi şaşırdım
Kuzum kacıncı günde 2.44 cıkmıstı değerin?Eki Görüntüle 2962585 Dadadadam kızlar yauuu şimdi doktor aradı hamilesiniz dedi değerim 26.19 daha yeni ama normal dedi bakalım cuma yada cumartesi tekrar kan vericem. İnşallah katlanarak artar herşey yolunda gider ya. Bu arada biliyorsunuz cumartesi baktırdığımda 2.44 dü yani ümidinizi yitirmeyin. Bu arada biz yumurta çatlama günümde 1 kez birlikte olduk. Eşim yüksek tansiyon hastası ve öyle sürekli birlikte olamıyoruz.
Gec dollenmeden olabilir bi kac gun sonra kendin test yap bakalim koyulasacak mi sonra tekrar gider kan veririsinİdrar testi o çok az ışık tutunca gözüküyordu sadece kan verdim 2,0 çıktı ama adetim yakın ondan mı öyle çıktı bilemedim moralim bozuldu öyle olunca
Bende bilemedim bakalım adet olcak mıyım görcez umarım inşallah olmam da gebelik haberimi alırım ilk defa 2 çıktı 1.5 yıldan beri belki ondan bekleyelim dedi doktor3 gun varken 4.97 cikmisti bende var demisti yeni demisti 2 yi bilemedim simdi
Kuzum yıkarda kan sonucunu paylaşmış 26 küsür cıkmıs hamile yaniGec dollenmeden olabilir bi kac gun sonra kendin test yap bakalim koyulasacak mi sonra tekrar gider kan veririsin
Aynen bakalım nasip öyle negatif görünce baya üzülüp ağladım ama yapacak bi şey yok belki bi mucize olurGec dollenmeden olabilir bi kac gun sonra kendin test yap bakalim koyulasacak mi sonra tekrar gider kan veririsin
Kız o ben değilim o hasretinKuzum yıkarda kan sonucunu paylaşmış 26 küsür cıkmıs hamile yani
Ayy benBaharDarcan48 ile karıştırmışım pardon ama onunda değeri 2 idi
Beklemek en sagliklisi en guzeli regl gunu gecmesi onemli olan degerlerinin artmasi insallah guzel haberler alirisnBende bilemedim bakalım adet olcak mıyım görcez umarım inşallah olmam da gebelik haberimi alırım ilk defa 2 çıktı 1.5 yıldan beri belki ondan bekleyelim dedi doktor
Kız ikinizinde değer 2ydi ya bende hatlar karıştı kafam error verdi vallaKız o ben değilim o hasretin