Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok sevindim senin adına tebrik ederim

Canım hayırlı olsun adetin geçti mi senin. şuan yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün acaba

Merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra ikinci evliliğim sonrası yine buralardayım
Nereye yazacağımı bilemedim. Buraya yazdım. Bat 13 Aralık. Beni de ekler misiniz listeye

Ayy inanmıyorum neler gelmiş başına şaka gibi
Ama her işte bir hayır var derler ya hamile kalmadan önce dişleri yaptırmak en iyisiymiş. Mutlaka dişlerin sağlıklı olması lazımmış. İyi yapmışsın yaptırmakla. Doktora nasıl kırdı ya vallahi şok içindeyim olsun gir arada ama özletme kendini çok
İyiyim bende canım aynı bıraktığın gibi hayali çizgilerle boğuşmacalar dün çatlatma iğnesi oldum bu akşam başlıyoruz gene hayırlısıyla
Benımde kırık bi dişim var korkuyorum gitmeye geçen eşim gitti kanal oldu kocaman şişti yüzü apseliymiş o diş. Korkutuyor beni dişçiler

Merhaba konuyu yeni görüyorum . Bugün adet bekliyordum ve oldum önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Kuzum kacıncı günde 2.44 cıkmıstı değerin?
Cok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına alamyı nasip etsin

Bende bilemedim bakalım adet olcak mıyım görcez umarım inşallah olmam da gebelik haberimi alırım ilk defa 2 çıktı 1.5 yıldan beri belki ondan bekleyelim dedi doktor
Beklemek en sagliklisi en guzeli regl gunu gecmesi onemli olan degerlerinin artmasi insallah guzel haberler alirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…