İnşallah yerleşmedirYaaa tuvalete gittim peçeteye kahve rengi su gibi akıntı geldi. Adet mi olcam ben. Kimyasal gebelik mi geçiriyorum yoksa yerlesme kanaması mı
Gününüz ne kadar geçti?Yaaa tuvalete gittim peçeteye kahve rengi su gibi akıntı geldi. Adet mi olcam ben. Kimyasal gebelik mi geçiriyorum yoksa yerlesme kanaması mı
Evet bugün 8 gün olduCanim bence kadin dogum doktoruna git ultrasonla baktir bir hafta gecikmis demi
Evet bugün 8 gün oldu
Geçmedi 6 sında olcam bugün ayın 1 i dahaGününüz ne kadar geçti?
Doktoru aradım yat dinlen bol bol su iç dediİnşallah yerleşmedir
Ay inşallah yerleşme kanamasıdır canım yaYaaa tuvalete gittim peçeteye kahve rengi su gibi akıntı geldi. Adet mi olcam ben. Kimyasal gebelik mi geçiriyorum yoksa yerlesme kanaması mı
İnşallah daha önceki gebeliklerimde hiç yasamamıstım . Bilmiyorum nasıl birşey adete daha 5 gün var.Ay inşallah yerleşme kanamasıdır canım ya
Valla ben de yaşamadım o yüzden bilmiyorum ama adete daha olduğu İçin yerleşme olabilir sonuçta içerde neler oluyo göremiyoruz belki damar olan bi yere denk gelmiştir. Doktorun dediğini yapıp takip et bakalım ne olacak inşallah iyi olur canımİnşallah daha önceki gebeliklerimde hiç yasamamıstım . Bilmiyorum nasıl birşey adete daha 5 gün var.
Öyle balım basipBende pek umutlu sayılmam canım. Ama zaten evde test yapıb negativi görseydimde endişemden gelicektim doktora. O yüzden geldim ama yinede Allahtan umut kesilmezMücize olsun
Yerleşme olabilir ilk gebeligimde bende yaşamıştım kırmızı olmadığı sürece korkma demişti doktorumYaaa tuvalete gittim peçeteye kahve rengi su gibi akıntı geldi. Adet mi olcam ben. Kimyasal gebelik mi geçiriyorum yoksa yerlesme kanaması mı
5 altı negatif diyorlar zatenEki Görüntüle 2962505
Ya bi şey sorcam bu testi ben anlamadım negatif diyo ama 2,0 diyo anlayan varsa yorumlayabilir mi çünkü ben anlamadım
5 üzeri gebelik diye biliyorum canım. Zaten ordada referans değer 5-50 arasıEki Görüntüle 2962505
Ya bi şey sorcam bu testi ben anlamadım negatif diyo ama 2,0 diyo anlayan varsa yorumlayabilir mi çünkü ben anlamadım
Kaç gün vardı regl tarihine ben de cumartesi yaptırdım 2.44 çıktı bakalım bugün ne çıkacak. Daha erken demişti doktor. Bugün hemşireye sordum başlıyor olmasa 0 lı rakamlar çıkardı dedi bilmiyorum ki yaEki Görüntüle 2962505
Yükselme ihtimali yokmy acaba normalde 0.1 falan çıkıyor 2.cikinca bi umutlaniyor insan5 üzeri gebelik diye biliyorum canım. Zaten ordada referans değer 5-50 arası