Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa tuvalete gittim peçeteye kahve rengi su gibi akıntı geldi. Adet mi olcam ben. Kimyasal gebelik mi geçiriyorum yoksa yerlesme kanaması mı

Merhaba kızlar bu hayit otunu kullanan varmı ben de bu ay kullanmaya başlayacağım nasıl kullanılıyor bilgi verirmsiniz

İnşallah daha önceki gebeliklerimde hiç yasamamıstım . Bilmiyorum nasıl birşey adete daha 5 gün var.
Valla ben de yaşamadım o yüzden bilmiyorum ama adete daha olduğu İçin yerleşme olabilir sonuçta içerde neler oluyo göremiyoruz belki damar olan bi yere denk gelmiştir. Doktorun dediğini yapıp takip et bakalım ne olacak inşallah iyi olur canım

Yaaa tuvalete gittim peçeteye kahve rengi su gibi akıntı geldi. Adet mi olcam ben. Kimyasal gebelik mi geçiriyorum yoksa yerlesme kanaması mı
Yerleşme olabilir ilk gebeligimde bende yaşamıştım kırmızı olmadığı sürece korkma demişti doktorum

Bu arada kızlar ben önce doktora uğradım doktora aklımdaki doğumda covid den ölüm leri sordum. Dedi ki doğuma yakın covid geçiren biri eğer diyelim 38. Hafta da sezaryen planlıyorsak iyileşmesini bekliyoruz dedi şu ana kadar hastanemizde hiç karşılaşmadık dedi çok şükür en korktuğum şey. Bu arada ben İstanbul da academic Hospital a gidiyorum Marmara üniversitesi doktorları var. Önceden Acıbadem e gidiyordum sigortamı değiştirince burayı tercih ettim Acıbadem’den doktorumu da çok seviyorum ama kısmet bakalım neler olacak.

Eki Görüntüle 2962505

Ya bi şey sorcam bu testi ben anlamadım negatif diyo ama 2,0 diyo anlayan varsa yorumlayabilir mi çünkü ben anlamadım
Kaç gün vardı regl tarihine ben de cumartesi yaptırdım 2.44 çıktı bakalım bugün ne çıkacak. Daha erken demişti doktor. Bugün hemşireye sordum başlıyor olmasa 0 lı rakamlar çıkardı dedi bilmiyorum ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…