- 4 Kasım 2019
- 1.504
- 1.037
- 29
Merhaba benimde tüp bebek 14 aralık test günü olucak nasip olursa inşallah hepimiz ağustos annelerine terfi ederizKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde tüp bebek 14 aralık test günü olucak nasip olursa inşallah hepimiz ağustos annelerine terfi ederizKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
yumurta çatlıyor çatlamıyor demedi ama neyden kaynaklı bilmiyoruz senede 1-2 defa çıkıyor büyüyor sonra ya adetle sökülüyor ya da soğan suyu sayesinde.. tabi bu sefer çok ağır geçiriyorum eğer tekrarlarsa bir daha ameliyat şart olacak..Sizde ne kisti? Yumurta çatlamıyor kistmi oluyor? Bende öyle Of yarın gidicem bakalım ne diyecek
Süper görünüyorlarHayır kuzum kendi tırnağıma kalıcı oje teşekkür ederim
Bizim daha yeni bu ikinci ayımız denediğimiz. Ama allah aratmadan verir insallah, yarın yapayım dediğiniz gibi. O da erken test zaten daha kesin sonuc verir heralde?ayy ben de denemiştim onları 1-2 kez direk nicht schwanger yazıyor ve aşırı pahalı almanyaya göre de pahalı sen şimdi almışsın ama uzun süre deneyenler her sefer onu alamıyor amazondan uyguna alıyorlar.. biz de işte türkiye de laborquick alıyoruz uyguna napalım.. ama bende bi çizgi gördüm canım bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap kadın dr gidip yap desem bir farkı olmayacak almanya da 10 Euro kadın doktorunun testi elinde ki testi değerlendir daha iyi
Sen almanyadan türkiyeye mi tasındın?ayy ben de denemiştim onları 1-2 kez direk nicht schwanger yazıyor ve aşırı pahalı almanyaya göre de pahalı sen şimdi almışsın ama uzun süre deneyenler her sefer onu alamıyor amazondan uyguna alıyorlar.. biz de işte türkiye de laborquick alıyoruz uyguna napalım.. ama bende bi çizgi gördüm canım bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap kadın dr gidip yap desem bir farkı olmayacak almanya da 10 Euro kadın doktorunun testi elinde ki testi değerlendir daha iyi
Hayır daha vermedim canm sen verdin miKan verdinmi
Evet canım hamileyim kesinHayır daha vermedim canm sen verdin mi
Sen verirsen seninkide çıkar o adetin geçsin diyen doktor uğraşmamak için seni göndermeye çalışmış sağlık ocağına git benceHayır daha vermedim canm sen verdin mi
Yumurtlama ne zaman gördün canım? Bi de değerin kaç çıktı. Ben şimdi çok erken düşük çıkar kafama takarım diye biraz yükselsin öyle veriyim dedimEvet canım hamileyim kesin
Öyle mi diyosun bi de özel hast doktoru dedi bunu yani hem para veriyorum hem başından mı savıyor pes. Gidiyim o zaman ben yaSen verirsen seninkide çıkar o adetin geçsin diyen doktor uğraşmamak için seni göndermeye çalışmış sağlık ocağına git bence
Yumurtlamayı 16 17 de gördüm 18 de çatladı değerim 62 çıktı doktorum sıkıntı olmadığını söyledi 2 gün sonra tekrar vericem artıştan kesin emin olmaz için adet öncesi için değerin iyi dediYumurtlama ne zaman gördün canım? Bi de değerin kaç çıktı. Ben şimdi çok erken düşük çıkar kafama takarım diye biraz yükselsin öyle veriyim dedim
Git canım git zaten bir sùrü ıvır zıvırı var anca bitiyorÖyle mi diyosun bi de özel hast doktoru dedi bunu yani hem para veriyorum hem başından mı savıyor pes. Gidiyim o zaman ben ya
evet genelde bizim yaptığım testlerden daha iyi bunlar uygun olsaydı ve temin edebilseydik türkiyede de alırdım yani. Yarın sabah daha net sonuç alırsın inşallah umarım dilediğin gibi olur ve bebiş gelir hayırlısı olsun içini ferrah tut daha yeni deniyormuşsunuz hemen yelkenleri suya indirmeBizim daha yeni bu ikinci ayımız denediğimiz. Ama allah aratmadan verir insallah, yarın yapayım dediğiniz gibi. O da erken test zaten daha kesin sonuc verir heralde?
Ay çok hayırlı olsunNe belirtileriniz var?Evet canım hamileyim kesin
Cok fazla gun gecmiyor kimyasal gebelikte regl gunumden 1 gun sonra kanama oldu gecen ay bende kimyasal gebelik gecirmisimkimyasal gebelik kanamasını geçiriyorum verilen bat doğru mudur sizce?
Bende kapaticam randevu aldim reglden 3 gun sonra hatta spiral taktircam kafam rahat olur hic degilseAdet oldum sabah aralik ayinin son gününü ben kapatıcam bu ay
Anladım canım ben de 20sinde pik 21de Çatlama gördüm. gidiyim yarın o zamanYumurtlamayı 16 17 de gördüm 18 de çatladı değerim 62 çıktı doktorum sıkıntı olmadığını söyledi 2 gün sonra tekrar vericem artıştan kesin emin olmaz için adet öncesi için değerin iyi dedi