Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi hanımlar, ben muhtemelen kendimi kandırıyorum. Bugün ya da yarın regl olmam gerekiyordu, dayanamadım gidip erken gebelik testi aldım ve hemen yaptım saat 17 30 civarı. Son iki saatte yeme içme yapmamıştım. İki saat önce su ve kahve içmiştim. Yemek de kahvaltı yapmıştım en son. İlk idrar olması testte ne kadar önemli bilmiyorum. Aşırı belli belirsiz bi çizgi gördüm 3-4 dakikada, ama fotografta bile çıkmayacak kadar belirsiz. Ve su an giderek daha belirsizleşiyormuş gibi geliyor😅 Muhtemelen psikolojik olarak kendimi kandırdıgım için görüyorum ama size de atayım dedim. Bi umut buraya boş testleri atan kızları görünce üzülüyordum şimdi onlardan oldum🤦🏻‍♀️Eki Görüntüle 2961940 Eki Görüntüle 2961941 Eki Görüntüle 2961942 Eki Görüntüle 2961943
Eki Görüntüle 2961944
Kız benimki de böyle çıkıyo işde fotoğrafla görünsün diye şekilden şekile girdim bide arda bakıyorum 😂 o kadar varsa bar olabilir bence ya ben her gün yapayım diyorum ay inşallah regl olmam ya bidaha bidaha ilaç kullanmak istemiyorum

Simdi hanımlar, ben muhtemelen kendimi kandırıyorum. Bugün ya da yarın regl olmam gerekiyordu, dayanamadım gidip erken gebelik testi aldım ve hemen yaptım saat 17 30 civarı. Son iki saatte yeme içme yapmamıştım. İki saat önce su ve kahve içmiştim. Yemek de kahvaltı yapmıştım en son. İlk idrar olması testte ne kadar önemli bilmiyorum. Aşırı belli belirsiz bi çizgi gördüm 3-4 dakikada, ama fotografta bile çıkmayacak kadar belirsiz. Ve su an giderek daha belirsizleşiyormuş gibi geliyor😅 Muhtemelen psikolojik olarak kendimi kandırdıgım için görüyorum ama size de atayım dedim. Bi umut buraya boş testleri atan kızları görünce üzülüyordum şimdi onlardan oldum🤦🏻‍♀️Eki Görüntüle 2961940 Eki Görüntüle 2961941 Eki Görüntüle 2961942 Eki Görüntüle 2961943
Eki Görüntüle 2961944
Test farklı geldi bana ama mavi çizgiden sonra büyük alan da bir silik çizgi daha gördüm ben hayielisi olsun inşallah bat a kaç gün var

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
@Senemm64561 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
RAU RAU 1 ARALIK
@aykizb1 ARALIK
@Mirune1 ARALIK
@OKYANUS3021 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Lavinya581 ARALIK
@35kvk1 ARALIK👼😊👼
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
@ELIF70072 ARALIK
@Denizkumsal352 ARALIK
@Petunya5082 ARALIK
BaharDarcan48 BaharDarcan48 3 ARALIK
@Yesilkahverengi3 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@arin164 ARALIK
@ayyuk4 ARALIK
A Aslim asli 4 ARALIK👼😊👼
@Monarosa014 ARALIK
@Noonameee4 ARALIK
@Gulela gul4 ARALIK
@efsunyel4 ARALIK
@beyzosh4 ARALIK👼😊👼
@imobessed4 ARALIK
@zeynobt4 ARALIK
H Hasret_206 4 ARALIK👼😊👼
@usengecpirenses5 ARALIK👼😊👼
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
@Hayalimvarr6 ARALIK
@miaselinam6 ARALIK👼😊👼
@greengirl16 ARALIK
@Ozlmerva6 ARALIK
@Emek017 ARALIK
maviss_34 maviss_34 7 ARALIK
@zngnsglm7 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
@HaticeK068 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@Yasemincemm8 ARALIK
@suksuk8 ARALIK
@Kafanfilm0009 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
@Brs169110 ARALIK
@zeynepmuratselo10 ARALIK
@zynppp93931110 ARALIK
@hummy10 ARALIK
@gokceoz0911 ARALIK
@mmmeyra11 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
@Pandolfini11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
Teach_Mavi Teach_Mavi 12 ARALIK
@Sdtzynp13 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
@yeshll13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@shtc13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
@melikebekliyor14 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@Uykucupandaa15 ARALIK
- Janna - - Janna - 15 ARALIK
@Mystery88815 ARALIK
@jajinda15 ARALIK
@Begumbetulx16 ARALIK
@Drybgtr16 ARALIK
@Selizay16 ARALIK
@Bulut0616 ARALIK
@kzlaryardm16 ARALIK
@mucizeanne2017 ARALIK
@Ebruszrr17 ARALIK
@Selin154817 ARALIK
@Mervis269017 ARALIK
@umutlu_17 ARALIK
@csemlis17 ARALIK
@Asi kedi18 ARALIK
@Papatya386618 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Arianaa18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Vejetaryen Pirana20 ARALIK
@Annesiyim12320 ARALIK
@kivircikkuala20 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@turuncu_girl21 ARALIK
@papatyamveben21 ARALIK
@Tubiss32121 ARALIK
@Spicelover21 ARALIK
@Hanimelibahar21 ARALIK
@Emine199021 ARALIK
@prof2021 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@skulentvera22 ARALIK
@Mavis1623 ARALIK
@cileklipapatya24 ARALIK
@senalidya24 ARALIK
@Dogayikoru24 ARALIK
@Salihefeninannesi24 ARALIK
@mavi guzel24 ARALIK
@Random3324 ARALIK
@Hopeful34524 ARALIK
@dua644124 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@E L B A25 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
@Zennep26 ARALIK
RAU RAU 29 ARALIK
@Lavinya5829 ARALIK
@Sina763629 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
@Ballgrill31 ARALIK
Valla bizimki hayal gibi bişey sonra inşallah hayaldi gerçek oldu deriz inşallah allahım amin 🙏

Test farklı geldi bana ama mavi çizgiden sonra büyük alan da bir silik çizgi daha gördüm ben hayielisi olsun inşallah bat a kaç gün var
Bat bugün ya da yarın olacaktı işte ama🤷🏻‍♀ Büyük alanda çıkması gerek normalde çizginin diğeri kontrol çizgisi

Kız benimki de böyle çıkıyo işde fotoğrafla görünsün diye şekilden şekile girdim bide arda bakıyorum 😂 o kadar varsa bar olabilir bence ya ben her gün yapayım diyorum ay inşallah regl olmam ya bidaha bidaha ilaç kullanmak istemiyorum
Allahtan iki test almışım yarın mı sonraki gün mü yapsam bilmiyorum, tabi o arada regl olmazsam. Geçen ay 3 gün gecikince test yaptım testi yaptıktan sonra daha tuvaletten kalkmadan regl oldum 🤦🏻‍♀️

Bat bugün ya da yarın olacaktı işte ama🤷🏻‍♀ Büyük alanda çıkması gerek normalde çizginin diğeri kontrol çizgisi
O xaman benim gördüğüm 2.cizgi canim sağlıkla ilerlesin insalalh için rahat edecekse bir de kaset test ile dene 🥰

• Beğen
Reactions: RAU
Eki Görüntüle 2961944
Kuzum konuyla alakasız ama bu test Türkiyede satılmıyor dimi hiç görmedim? Bi buna el atamadım cünkü:KK70:

Kuzum konuyla alakasız ama bu test Türkiyede satılmıyor dimi hiç görmedim? Bi buna el atamadım cünkü:KK70:
Ahahah bilmiyorum türkiyede var mı ama clearblue marka, ben almanyada yaşıyorum. Burada en iyi test bu hatta bazı testleri var dijital kaç haftalık hamile oldugunu söylüyor ama çok pahalı, ondan alsaydım keşke diyorum şu an o net cevap veriyor çünkü 😅

Nerdesin ki kuzu sen
Malesef İstanbul da fiyatlar genel olarak böyle 😑
Yani doktorundan emin olduğun iyi bi yerde yaptırmak istiyosan tüp bebekte 20 bin civarı gözden çıkarmak gerekiyor
Aşılamanın daha uygun olduğu yerler var ama bizim sebepsiz infertilite olduğu için aşılamadan sonuç alabileceğimizi düşünmüyorum ben
O yüzden direkt tüp bebeğe karar verdik
Muğla benim de sebepsiz inferlite

Ahahah bilmiyorum türkiyede var mı ama clearblue marka, ben almanyada yaşıyorum. Burada en iyi test bu hatta bazı testleri var dijital kaç haftalık hamile oldugunu söylüyor ama çok pahalı, ondan alsaydım keşke diyorum şu an o net cevap veriyor çünkü 😅
Ay keske bizde de satılsa gerçi bizde satılsa burda kesin 300 tl satarlar onu😅😅😅

Allahtan iki test almışım yarın mı sonraki gün mü yapsam bilmiyorum, tabi o arada regl olmazsam. Geçen ay 3 gün gecikince test yaptım testi yaptıktan sonra daha tuvaletten kalkmadan regl oldum 🤦🏻‍♀️
Ay inşallah bu ay regl gelmez de test de koyulaşır ❤️

Eki Görüntüle 2961944
Canım ben görüyorum çizgiyi, vardır ve sağlıklıdır inşallah. Regl geçti mi?

• Muhteşem
Reactions: RAU
X